Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

دوستان من خواستم تایتان و بخرم ولی یه سری بچه ها پشیمونم کردن و گفتن،ایرانی ها زیاد بازی نمیکنن و بتلفیلد بهتره و از این جور حرفا،حالا به نظرتون ارزش داره بخرم بازی رو یا برم سمت کال اف و بتل؟

دوستان من خواستم تایتان و بخرم ولی یه سری بچه ها پشیمونم کردن و گفتن،ایرانی ها زیاد بازی نمیکنن و بتلفیلد بهتره و از این جور حرفا،حالا به نظرتون ارزش داره بخرم بازی رو یا برم سمت کال اف و بتل؟
بازی که بازی خوبیه اما باز بر میگرده به سلیقه خودتون

اقايون من وان خريدم با باندل تاتانفال اما چون مولتي هستش اصن تاحالا بازي نكدم..نيم ساعت صبر كردم كه به سرور وصل بشه اما نشد..چرا اخه؟

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

من هم مشکل دارم با بازی پینگ با سرور اروپای شمالی 120 تا 180 هست سرعت دانلود هم نزدیک 200 ولی وقتی جوین میشه به سرور همون ثانیه اول تایم اوت میده فقط تونستم همون قسمت آموزشی اولش رو برم ، حالم گرفته شد چون بتاش رو بازی کرده بودم واقعا" خوشم اومد از بازی همین باعث شد بفروشمش بره.

حالا اگر کسی از دوستان میدونه مشکل چیه یه کمکی کنه شاید دوباره تابستون گرفتمش و یه فیضی بردیم!

پ.ن: یه چیز دیگه شاید دوستان بگن سرویس من تاسم اوت زیاد داره و برای همین وصل نمیشه ولی با تستایی که میگیرم تایم اوت ندارم بازی های دیگه هم عین هلو بازی میکنم!

آخرین ویرایش:
دوستان شاید این حرفم کمکتون بکنه ولی واسه بار اول که من گزاشتمش تو اون قسمتی که میخواد وارد بشه (همونی که عکس یه سیاره رو نشون میده با سفینه ) دیدم خیلی زمان میبره مودمم رو خاموش روشن کردم درست شد

من هم مشکل دارم با بازی پینگ با سرور اروپای شمالی 120 تا 180 هست سرعت دانلود هم نزدیک 200 ولی وقتی جوین میشه به سرور همون ثانیه اول تایم اوت میده فقط تونستم همون قسمت آموزشی اولش رو برم ، حالم گرفته شد چون بتاش رو بازی کرده بودم واقعا" خوشم اومد از بازی همین باعث شد بفروشمش بره.

حالا اگر کسی از دوستان میدونه مشکل چیه یه کمکی کنه شاید دوباره تابستون گرفتمش و یه فیضی بردیم!

پ.ن: یه چیز دیگه شاید دوستان بگن سرویس من تاسم اوت زیاد داره و برای همین وصل نمیشه ولی با تستایی که میگیرم تایم اوت ندارم بازی های دیگه هم عین هلو بازی میکنم!
من این بازیرو هم رو Pc میرم هم Xbox One باید بگم وضعیت عجیبی داره رو جفت پلتفرم ها هم این مشکل هست من 2Mb مخابرات دارم اوایل با پینگ 120 دانلود 220 ساعتای 22 تا 1 مشکل کانکشن داشتم یه مدت پینگم اومده رو 220 دیگه همیشه کانکت میشه البته سرورم از North Europe اومده رو یکی از سرور های Asia ... غیر از پینگ و تایم اوت و دانلود بالای 100 به قول یکی از دوستان کیفیت Single Connection خیلی مهمه واسه این بازی که تو سرویس های نامحدود این مورد آخر معمولن کیفیت لازم رو نداره!!!
من با مبین نت هم تست کردم 512 کانکت شد!!!؟؟؟!!! ولی ایرانسل نشد ... البته بستگی به منطقتون هم داره ولی پیشنهاد من یه سرویس محدود بالای 2MB واسه آنلاین و سرویس نامحدود واسه دانلود ..

شما تنظیمات شبکه کنسول رو دستکاری کردین یا نه؟
مثلا IP Static دادن و این حرف ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or