Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

سلام دوستان پینگ من همیشه تو تایتان فال رو بدترین حالته (یک خط روشنه) برا همه همینطوریه؟
هر از گاهی تایم اوت هم میده
تا جایی که من دیدم بله ..
مگر اینترنت اختصاصی (Dedicate) بگیرید بدون شیر که هزینشم به صرفه نیست اصلا...

دوستان من سرعتم کافیه اما تا به بازی کانکت میشه loading مپ بازی تموم میشه میزنه Reconnecting سرور بعد قطع میشه :|

برای منم دقیقا" همین مشکل بود با وجود این که تمامی مسائله مربوطه نرمال بود هرکار کردم درست نشد :|
NATـت رو چک کن ببین بازه یا نه اونم تاثیر داره!

برای منم دقیقا" همین مشکل بود با وجود این که تمامی مسائله مربوطه نرمال بود هرکار کردم درست نشد :|
NATـت رو چک کن ببین بازه یا نه اونم تاثیر داره!
اون که Close!این مودمم یک چیزه مزخرفیه هر جا چک کنی ملت دارن گریه میکنن:d
static ip رو هم میخوام بدم Destination ip نیاز داره..

من عجیبه توی هرچی لگ و دیلی داشته باشم توی این بازی ندارم:d
بازی فوق العادس.یه fps سریع با آدرنالین بالا که همیشه جذاب ـه.اکشن بازی هم در سطح واقعا فوق العاده ـیه.
از موزیک بازی هم من شدید خوشم اومده:d.
بعد از mw2 هیچ fps ـی منو اینقدر جذب نکرده بود.تجربه ـش توصیه میشه شدید.

من عجیبه توی هرچی لگ و دیلی داشته باشم توی این بازی ندارم:d
بازی فوق العادس.یه fps سریع با آدرنالین بالا که همیشه جذاب ـه.اکشن بازی هم در سطح واقعا فوق العاده ـیه.
از موزیک بازی هم من شدید خوشم اومده:d.
بعد از mw2 هیچ fps ـی منو اینقدر جذب نکرده بود.تجربه ـش توصیه میشه شدید.
برای PC هم گویا اومده ولی من تاپیکی براش پیدا نکردم؟
موسیقی بازی هم کار Stephen Barton هست که قبلا با Harry Gregson Williams موسیقی بازی COD:MW رو ساختن بصورت مشترک.++ موسیقی بازی نسخه جدید COD کار Harry Gregson Williams هست(مطمئنم این هم مثل نسخه COD:MW ماندگار میشه هم خودش هم موسیقیش)

دوستان عزیز یه سوال داشتم از خدمتتون..این بازی فقط انلاینه؟من می خواستم بخرم..گفتم اگه انلاینه به دردم.نمی خوره..بازیش به چه صورتی هست؟

دوستان من تایتان رو میخوام بخرم ولی نمیدونم با سرعت نتم مشکلی داره یا نه ؟! شک دارم !!!
اینترنتم مشخصاتش اینه حال ندارم الان اسپید تست بگیرم :
512 نامحدود مخابرات
سرعت دانلود 65 کیلو بایت بر ثانیه
پینگ بین 250 تا 380 متغییره
تایم آوت ندارم

دوستان من تایتان رو میخوام بخرم ولی نمیدونم با سرعت نتم مشکلی داره یا نه ؟! شک دارم !!!
اینترنتم مشخصاتش اینه حال ندارم الان اسپید تست بگیرم :
512 نامحدود مخابرات
سرعت دانلود 65 کیلو بایت بر ثانیه
پینگ بین 250 تا 380 متغییره
تایم آوت ندارم

نخر
نت شما برای این بازی مناسب نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or