Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

خيللي دوست داشتم پي اس ٤ بخرم اما با ديدن دموي گيم پلي تايتان فال تو يوتوب مجبورم بخاطر اين بازي دوباره اين نسلم ايكس باكسي باشم !!! اصلا يه چيز عجيب غريبي بود بازيش!! دقيقا عصاره تمام چيزايي كه تو هر بازي حال ميداده جمع شده تو يه بازي..

ببینم میتونید از این بازی انقدر تعریف کنید تا یه جوری قبل عید ما وان رو استادش کنیم بگیریم ؟!:d:-/
ولی خوب انصافن هم تعریف و تمجید داره این بازی ...
اولین نمایش این بازی رو هیچ وقت یادم نمیره ! وقتی دیدم تریلرشو چشام 4 تا شد :-o
و به راستی 4 تا شد ...

واقعا بازی فوق العادس و گیم پلی جذاب و مهیج واسه آنلاین به این صورت خفن تا به حال ندیده بودم.تازه هنوز این نسخه بتا هستش که دارم بازی میکنم اینطوری معتادش شدم وای به حال وقتی نسخه نهایی بیاد.

احتمال قوي اين بازي حداقل تو سال اول ورق رو به سمت ايكس باكس وان برميگردونه! اگه اين كينكت لعنتي رو دستگاه نبود و قيمتش ٤٠٠ بود بدون تايتان فال هم ميتونست پا به پاي پي اس ٤ بفروشه ولي حالا با تايتان فال بايد جبران كنه
من با چند تا از دوستاي امريكاييم كه قبلا تو كرايسس ٢ با هم اشنا شده بوديم همه اشون شديدا منتظر تايتان فالن :))

بچه ها يكم گرافيك بازي پايين نيست؟ به نظر مياد تكسچرا بي كيفيتن و اينكه نكست جن نيست خيلي گرافيكش درست ميگم يا نه؟

کلا از یه بازی آنلاین به خاطر اینکه اون همه اطلاعات بین گیمرها همزمان ردوبدل میشه، نمیشه انتظار گرافیک فوق العاده رو داشت. و اینکه همه اینها فعلا از نسخه Beta هستن، نسخه اصلی 100% پیشرفت گرافیکی هم خواهد داشت.

بهرام با توجه به بتا های مختلفی که تا به حال منتشر شدن آیا احتمال داره بتای این بازی تا یک هفته دیگه تمدید بشه؟اینقدر جو بازی منو گرفته خیلی واسم تحمل 20 روز منتظر بودن واسه اومدن نسخه نهایی سخته:|

بهرام با توجه به بتا های مختلفی که تا به حال منتشر شدن آیا احتمال داره بتای این بازی تا یک هفته دیگه تمدید بشه؟اینقدر جو بازی منو گرفته خیلی واسم تحمل 20 روز منتظر بودن واسه اومدن نسخه نهایی سخته:|
فکر نکنم چون یک جوری برنامه ریزی کرده بودن که این چند روزی که تعطیله ملت بتونن نسخه Beta بازی کنن.بازی های دیگه هم من یادم نمیاد نسخه Beta شون تمدید شده باشه.:d
منم خیلی از بازی خوشم اومده ولی چاره ای نیست دیگه حداقل با این Beta نشون دادن چقدر بازی فوق العادست :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or