Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

من Beta حدود 40 دقیقه بازی کردم وباید بگم واقعا فوق العادست.
یک حس خوبی مثل اون موقعی که Cod:MW بازی میکردم (نه این شماره های تخیلی آخری:| ) به من داد که به نظرم عالیه.
کلا اینقدر بازی سریع که گذر زمان احساس نمیکنی از همون ثانیه اول وارد جنگ میشی.بازی هم AI زیاد داره و اینجوری نیست که تو نقشه های بازی دنبال دشمن بگردی.فقط روی هوش مصنوعی باید تو نسخه نهایی کار بشه چون خوب نیست.
اول بازی یک بخش آموزشی داره که حدود 20 مرحلست و بعد از اون وارد بخش اصلی بازی میشی
.من فعلا فقط مد Attrition بازی کردم که به این صورته که هر تیمی 250 امتیاز کسب کنه (با کشتن دشمنان) برنده میشه.
در کل واقعا بازی عالی و اعتیاد آوری به نظر میرسه
یک چیز به درد بخور هم که بازی داره اینه که میتونی بر اساس پینگت انتخاب کنی کجا بازی کنی:d
39979872593036480525.jpg

آخرین ویرایش:
کلود رو برای همین پیاده کردن رو بازی دیگه در ضمن خود ریسپاون هزینه رو متقبل نمیشه که این مایکروسافته که داره تامین میکنه براشون برای همین هست که اومدن سمت مایکرو درواقع مایکرو تعداد زیادی سرور رو براشون فراهم کرده و درمقابل اجاره ی خیلی کمی ازشون میگیره کلود فقط به مفهوم سرور اختصاصی نیست سازنده میتونه پردازش های بازی رو که باید روی سخت افزار کنسول یا PC صورت بگیره رو رو سیستم ابری آپلود کنه و مستقیم بفرسته به سیستم طرف تا بازده بازی بره بالا دقیقا" هم زامپلا توی یکی از مصاحبه ها اشاره میکنه که بازی از Dedicated Serverـهای کلود استفاده میکنه و دیگه شاهد هاست فیزیکی نیستیم و این خوده سرور هست که هاست میشه تنها مشکلی که به این سرویس گرفته میشه (نه برای مایکرو بلکه برای همه ی شرکت های سرویس دهنده) تاخیر در اون چیزی هست که داره اتفاق می فته و چیزی که سرور داره فکر میکنه اتفاق می افته که اون هم خیلی کم و به میزان چند میلی ثانیه هست که حس نمیشه.:dشیرینگ هم که از مهندسای شبکه ی ریسپاون هست این موضوع رو تو سات ریسپاون نوشته و به طور کلی در مورد تاثیر کلود توضیح داده!

اینجا جاش نیست ولی سرورهای EA یکی از بهترین سرورهای موجود با سیستم مچ میکینگ بالایی هست که وجود داره روی کنسول شاید بهتون بگیم با استفاده از سیستم مچ سرچینگ در عرض کمتر از 10 ثاتیه با یه سرور پیدا میکنه و به سرور جوین میشین! مطمئن باش انقدر سرورای قوی داره که بشه توی BF4 یا DS3 با پینگ 200 به بالا هم به راهحتی بازی کرد و به جز کمی تاخیر و پرش چیزه دیگه ای جس نکرد.:d

آپدیت: دوستان اون 5 گیگ حجم مثل این که برای نسخه های کنسولی هست و PC حجمش همچنان همون 12 گیگه :|
البته پردازش گرافیک و صدا و غیره به عهده خود کنسول هست سوئ تفاهم نشه دوست عزیز شما فقط تنها استفاده ای که میکنی از این سرورها قدرت بالاشون توی تاخیر یا همون پینگ هست با یه مقدار ناچیز ai بازی همین

البته پردازش گرافیک و صدا و غیره به عهده خود کنسول هست سوئ تفاهم نشه دوست عزیز شما فقط تنها استفاده ای که میکنی از این سرورها قدرت بالاشون توی تاخیر یا همون پینگ هست با یه مقدار ناچیز ai بازی همین
اون مثال سخت افزاری که زدم مثال کلی بود و من باب کاربرد سیستم آزور یا همون کلود بود ، در واقع این سیستم برروی تایتنفال فعلا" نقش سرور هست و بعدا" اگر سازنده تمایل داشته باشه میتونه مقداری از پردازش بازی رو رو سیستم کلود آپلود و بعدش به صورت استریم رو بازیتون لحاظ کنه که احتیاج به اینترنت با پهنای باند مطلوب داره!

دوستان این کد بتاش چه جوریه؟یکی یه نمونه مینویسه؟مثل همون بتل هست؟میخوام ایمیل بزنم بگم برای من اشتباه فرستادین:d

بهرام بگیر بخواب مردمو زا به راه نکن.اونجا روز اینجا الان سه نصفه شب دی:.راستی این بازی کی میاد

Sent from my HTC One using Tapatalk
کد اضافه دارم گفتم اگه کسی میخواد بدم بهش :d
11 مارچ
..............................................
بخش های مختلف Beta بازی Titanfall که توسط خودم ضبط شدن
Titanfall

آخرین ویرایش:
تا قبل از اینکه بازیش کنم، مطمعن بودم که پشت این تریلرها و مکانیزم‌های به ظاهر ساده، یه چیز جادویی عجیب هستش که منتقد و غیر منتقد رو مجذوب کرده که الان با اطمینان می‌تونم وجود این عامل عجیب و غریب رو تایید کنم. اینقدر بازی مکانیزم جدید تو گیم‌پلی داره که واقعا اگه اون بخش آموزشی اول بازی نبود، خواه ناخواه همه مثل COD بازیش می‌کردن اما اون بخش آموزشی داره میگه چجوری باید همونجوری که Respawn می‌خواد بازی کنی. شاید اون عامل جادویی(!) که دارم ازش حرف می‌نم همون نسل جدید حقیقی باشه که تا به حال بازی‌های معرفی شده حتی نزدیک بهش هم نمیشن. اینقدر بازی کردنش لدت بخش هستش که نمیشه گفت این لذت دقیقا به خاطر کدوم ویژگی مثبت بازی هستش!

اگه Xbox One دارین یا PC Gamer هستین به قول IGN برین به ملت التماس کنین و هرجور شده کد بتا رو گیر بیارین. مطمعنم تو همون دست اول بازی می‌فهمین تایتان‌فال همونقدر انقلابی هستش توی ژانر خودش که Halo Combat Evolved و COD4 قبلا بودن. در آخر باید به Respawn گفت عزیز من واسه چی اسم این نسخه رو می‌زاری بتا؟ مگه عیبی هم دیگه باقی گذاشتی که بخوای با نظرات ملت متوجهش بشی؟:دی

[TABLE="width: 640"]
[TR]
[TD="width: 533, bgcolor: #00151d"]The Titanfall Beta is now LIVE and ready for you to jump in. Here is your single-use code redeemable directly on your Xbox One console:

HHXH9-P4P2R-VYPYX-DFDKX-K67VZ[/TD]
[TD="width: 55, bgcolor: #00151d"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or