Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

بچه ها نتونستم جلوی خودم رو بگیرم میخوام این بازی رو برای تولدم همراه با Xbox One بگیرم بنظرتون اون موقع دیر نیست !؟ {19 فروردین}
چون یک 1 ماهی از بچه های دیگه تو آنلاین عقب میوفتم !؟

بعد یک سوال دیگه که کمی بنظرم آف تاپیک باشه :

باید برای آنلاین بازی کردن gold باشم درسته ؟!
کارت gold جایی پیدا میشه یک ساله ؟!
برام Pm میکنید ؟!
نه دیر نیست, من خودم به دلایلی MW1 و 2 رو دیر شروع کردم بازی کردن ولی بهم خیلی خوش گذشت:d

بچه ها یک سوال :

این بازی دوست داشتنی ما سرور خصوصی داره !؟
یعنی خود بازی سرور خصوصی داره ؟!
یا چطوری بگم مثل BF هست یا COD سروراش ؟!
میشه راحت بازی کرد ؟! من همیشه با BF سریع تو بازی میرفتم ولی با COD یک ساعتی تو MATCH MAKING گیر میکردم !

بچه ها یک سوال :

میشه راحت بازی کرد ؟! من همیشه با BF سریع تو بازی میرفتم ولی با COD یک ساعتی تو MATCH MAKING گیر میکردم !

با با کال او که داغونه فعلا قویترین سرور ها ماله EA هست

بچه ها یک سوال :

هم نسخه پی سی و هم نسخه کنسولیش ، رو سرورهای ماکروسافت اجرا میشه، به نظر مشکلی نخواهد داشت

امروز حجم نسخه دیجیتالی تو لایو دیدم و حدود 17GB بود. چند نفر هم چند تا کلیپ از بازی و مپ های مختلف گذاشته بودن(بازی 4 روز زودتر به دستشون رسیده:d )
Respawn هم تایید کرده هر کس نسخه PC و Xbox One قبل از تاریخ عرضه بازی کنه بن نمیشه(خیالشون راحته کسی نمیتونه بازی کپی کنه:d)
Titanfall won't ban you for playing early on Xbox One or PC
اینم یک سایت که تو اون عکس آپلود میکنید و بعد یک gif درست میکنه
مثل این

آخرین ویرایش:
امروز حجم نسخه دیجیتالی تو لایو دیدم و حدود 17GB بود. چند نفر هم چند تا کلیپ از بازی و مپ های مختلف گذاشته بودن(بازی 4 روز زودتر به دستشون رسیده:d )
Respawn هم تایید کرده هر کس نسخه PC و Xbox One قبل از تاریخ عرضه بازی کنه بن نمیشه(خیالشون راحته کسی نمیتونه بازی کپی کنه:d)
Titanfall won't ban you for playing early on Xbox One or PC
اینم یک سایت که تو اون عکس آپلود میکنید و بعد یک gif درست میکنه
مثل این

بحث کپی نیست کلا دارن به کاربرا حال میدن:دی DLC مجانی هم که میده دیگه از خدا چی میخواین؟:دی
gta IV اون موقع که ps3 هنوز کپی خور نشده بود کسایی که حتی 1 روز زودتر بازی کرده بودن رو 1 هفته بن میکرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or