Titanfall | Xbox One

21912289095166541092.jpg

با تشکر از kam110

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

فکر کنم تام چیک سونی فن هارو ترول کرده !‌ >:)
گفته نخرید اون روز یک ترول نهفته داره به سونی فن ها که 1 سال بعد اگر برای کنسول نسل 8 سونی اومد بخرید !‌ :|
این برداشت من بود ! :d

-----------------------------------

بچه ها باندلش بعد از عید میاد تو بازار ؟!

یعنی مرد میخواد از این منتقد های چرکن بو گندو به این بازی زیر 8 بده مخصوصا ign , gamespot خودم شخصا
سایتاشون رو به اتیش میکشم ... این بازی هیچ مشکلی نداره . تازه رو نسخه بتا بازی کردم حالا خودش بماند

آخرین ویرایش:
Season Pass و Split-Screen نداره بازی ولی ممکنه دایناسور داشته باشه :d
Titanfall won't have a season pass, or split-screen, but it might include some dinosaurs - GameSpot
یک خبر چند دقیقه پیش اومد که سازنده های بازی گفتن بازی Online Pass نداره و وضعیت Season Pass بازی هنوز مشخص نیست

دایناسور ؟!!! اوه مای گاد :-o بهرام داستان چیه؟:d

دایناسور ؟!!! اوه مای گاد :-o بهرام داستان چیه؟:d

ماجرای MW2 رو یادت نی؟ ! بعضی ها میخواستن ایراد بگیرن از بازی چیزی گیر نمی آوردن میگفتن بازی دایناسور نداره ! 8-| بعد سازنده های بتل 3 این یادشون بود تو بازیشون دایناسور بود (مرحله ای که با تان داری به سمت طهران میای)

دوستان چرا وقتی نسخه بتا رو میخوای بازی کنی هرچی سرورای مختلفو میزنم no connect server یا no server found میده همرو امتحان کردم اینترنت 2 مگ نامحدود مخابراتم دارم ولی جواب نمیده....................

دوستان چرا وقتی نسخه بتا رو میخوای بازی کنی هرچی سرورای مختلفو میزنم no connect server یا no server found میده همرو امتحان کردم اینترنت 2 مگ نامحدود مخابراتم دارم ولی جواب نمیده....................
خوب مهلت استفاده از نسخه بتا تموم شده ...

Titanfall has 15 maps, five modes, says alleged leaker – rumour

Five games modes were listed:
  • Attrition
  • Capture the Flag
  • Hardpoint Domination
  • Last Titan Standing
  • Pilot Hunter
According to the leaker, there are 15 maps in the full game, nine of which were named:
  • Lagoon
  • Colony
  • Outpost 207
  • Demeter
  • Nexus
  • Colony 2
  • Airbase
  • Relic
  • Fracture
Titanfall is just over a week away and we still don’t know everything about it
این خبر هم تکمیل کننده خبر بالاست:d
http://forum.bazicenter.com/thread86747/

آخرین ویرایش:
http://forum.bazicenter.com/thread86656/page4/#post3108122

با این حساب بتای تایتان فال بالاترین رزولوشن رو تو fps های 60 فریمی داره! :d

960x1080 = 1,036,800 pixels

1280x720 = 921,600 pixels

1408x792 = 1,115,136 pixels
و پایین ترین گرافیک:d گرچه همینم نداره آخه CODو BF رو یادت رفته که رو PS4 رو 1080 و 900هست و 60فریم :) معلومه انقدر از خبر KZ خوشحال شدی که از بازیای دیگه کلا یادت رفته تو و اون 15 تایی که پستتو لایک کردن:) پیش میاد...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or