doobleh_2006
کاربر سایت
پس کپی خور دستگاه مشکل دار نمیشه ؟ چون این پیغامو موقعی که داشتم نتمو تست میکردم اومد
16547 آپدیت لایو هست. آپدیت کن .
16547 آپدیت لایو هست. آپدیت کن .
بازی که هنوز Stealth نشده
اینجوری بن میشید که
بله ، خیلی هم راحتبا این نت میتونم بازی کنم ؟
دوستان میشه بازی رو روی هارد نصب کرد که دیسک نچرخه؟
با این نت میتونم بازی کنم ؟
با لندن :
![]()
با تهران :
![]()
من دیروز دو تا بازی تونستم بکنم به زور به سرور استرالیا وصل شد پنگ هم نوشت 56550
ولی امروز سرور استرالیا حذف شده بود و هر کاری کردن نتونستم بازی کنم![]()
خیلی نامردیه. من این همه منتظر بازی بودم الان وارد بازی نمیشهحالا باز آخره شب امتحان می کنم ولی بعید می دونم درست شه. خاک تو سرشون با این بازی ساختنشون
![]()
دوست عزیز مشکل از سرور ها نیست با سرعت زیر 100kb/ps نمیشه بازی کرد.آقا این چه وضعشه،ما با این نت مسخره ـــمون همه بازیها رو راحت بازی میکنیم.این همه منتظر این بازی بودیم و الآن هم که اومده و ما موندیم تو کف
خیلی از ایرانیا این مشکلو دارن...یا تو لودینگ گیر میکنه و یا میره تو بازی و صدا میاد ولی تصویر نـــه!
خدا کنه بعد از اینکه بازی تو اروپا ریلیز شد مشکل سرورهاش حل شه.
آقا این چه وضعشه،ما با این نت مسخره ـــمون همه بازیها رو راحت بازی میکنیم.این همه منتظر این بازی بودیم و الآن هم که اومده و ما موندیم تو کف
خیلی از ایرانیا این مشکلو دارن...یا تو لودینگ گیر میکنه و یا میره تو بازی و صدا میاد ولی تصویر نـــه!
خدا کنه بعد از اینکه بازی تو اروپا ریلیز شد مشکل سرورهاش حل شه.
اگه منظورت توی Training هست که بازی صدا داره ولی و تصویر سیاه هست که فک کنم اونجا باید A رو بزنی تا چراغ ها روشن شه (احتمالا!؟)خیلی از ایرانیا این مشکلو دارن...یا تو لودینگ گیر میکنه و یا میره تو بازی و صدا میاد ولی تصویر نـــه!