Titanfall | Xbox 360

من اولین بار که بازیرو گذاشتم تو دستگاه خیلی قشنگ کار کرد، الان که می خوام بازی کنم بازی درمیاره:|با این بازی ساختنشون، ملت تو فروم هایه خارجی هم هستن که مثله منن، هنوز هم هیچ راهی پیدا نشده،الکی گلد مو حروم کردم...

بازی به هیچ عنوان روی هارد نصب نمیشه شما چی رو نصب کردی!!!!
بازی از ابتدا هم هیچ مشکلی از نظر بالا اومدن نداشت تنها مشکلی که از ابتدا بود مشکل سرور ها و پینگ های اونها بود که بعد از آپدیت حل شد در حالی که باید بگم این بازی در حالی آنلاین و به راحتی بازی میشه که همه بازی ها با مشکل دی سی شدن های مکرر روبرو هستن

با سلام به همه
آقا چه بازي مسخره ايه همش آنلاين و با اينكه آنلاين هستم باز هم قبول نميكنه ميگه بايد كانكت بشم باز هم كانكت ميشم و دوباره صفحه Press Start مياد چيكارش كنم
كسي ميدونه مشكل از چيه؟

با سلام به همه
آقا چه بازي مسخره ايه همش آنلاين و با اينكه آنلاين هستم باز هم قبول نميكنه ميگه بايد كانكت بشم باز هم كانكت ميشم و دوباره صفحه Press Start مياد چيكارش كنم
كسي ميدونه مشكل از چيه؟

خوب استارت رو بزن بعد از اینکه صفحه اول بازی اومد پلی رو بزن وارد میشه

خوب استارت رو بزن بعد از اینکه صفحه اول بازی اومد پلی رو بزن وارد میشه
سلام من دكمه استارت رو ميزنم وارد صفحه لاگين كاربري ميشه و اونهم در حاليه كه من به پروفايل خودم لاگين كردم و آن هستم و باز دوباره برميگرده به صفحه قبلي و دوباره تكرار ميشه تكرار مكررات
حالا عكساشو ميزارم ببينيد مشكل از چيه؟

سلام من دكمه استارت رو ميزنم وارد صفحه لاگين كاربري ميشه و اونهم در حاليه كه من به پروفايل خودم لاگين كردم و آن هستم و باز دوباره برميگرده به صفحه قبلي و دوباره تكرار ميشه تكرار مكررات
حالا عكساشو ميزارم ببينيد مشكل از چيه؟

خوب شما اول به لایو لاگین کنی دیگه نیازی به لاگین کردن نداره احتمالا تو اتصال به لایو مشکل داری

برای منم در حال جستجو میزنه ولی اگه انتخابش کنی تو بازی میره برای من فقط استرالیا و آمریکای شمای رو می زنه بقیه در حال جستجوی ابدی هستند.
بقیه سرور ها رو انتخاب کن بعد بزن پلی اگه بعد از 20 ثانیه منو بعدی رو آورد درست اگه نه sign out شو و سرور بعدی رو تست کن.
یه سوال برا من میزنه جستجو برای سرور بعد اتوماتیک بدون انتخاب من وصل میشه و تو loading میپره بیرون میگه clean the disc

آخرین ویرایش:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or