METRO_2034
کاربر سایت
بالاخره سرویسم رو 1 مگ کردم.توی بازی هم رفتم.ولی بازم نمیشه بازی کردخیلی لگ زیاده.حساب کنید سرعت دانلود 120 با پینگ 100.ولی بازم نمیشه بازی کرد و کلی لگ داره.
یحتمل باید 2 مگ بگیرم![]()
ندارم آقا:dیدونه تایم اوت هم ندارم.پینگ هم 100 ــه.سرعت دانلود هم 120.چه گِلی به سرم باید بگیرم؟ربطی نداره شما time out داری به دلیل مشکلات سراسری.
بالاخره سرویسم رو 1 مگ کردم.توی بازی هم رفتم.ولی بازم نمیشه بازی کردخیلی لگ زیاده.حساب کنید سرعت دانلود 120 با پینگ 100.ولی بازم نمیشه بازی کرد و کلی لگ داره.
یحتمل باید 2 مگ بگیرم![]()
ندارم آقا:dیدونه تایم اوت هم ندارم.پینگ هم 100 ــه.سرعت دانلود هم 120.چه گِلی به سرم باید بگیرم؟
خدمت شما:d
![]()
برادر من با تو CMD شما نمی تونی packet loss واقعیتو ببینی. شما باید با نرم افزار های مخصوص این کار packet loss رو بررسی کنی که احتمالا مشکل هم از همونجا هست .ساعت 5-7 صبح هم یک تست بکن چون وضعیت نت اون موقع بهتره ...ندارم آقا:dیدونه تایم اوت هم ندارم.پینگ هم 100 ــه.سرعت دانلود هم 120.چه گِلی به سرم باید بگیرم؟
خدمت شما:d
![]()
وقتس میرم تو بازی اینو میزنه : Optimizing HD content, Couldn't store HD content to the Xbox 360 Hard Drive
مشکل از دیسکمم نیست چون قبلا یه بار اینیستال کرده بودم بازیرو و اوکی بود،کسی اینطوری شده تا حالا ؟
بخش آفلاین نداره آیا ؟ (اه ندیدم :/ )
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk
سلام كسي ميدونه چرا سايت xbuc باز نميشه ؟