Titanfall | Xbox 360

سلام دوستان من يه مشكلي با تايتان فال دارم وقتي وصل ميشه به سرور ها تو لودينگ ميمونه لود ميشه ها ولي هرچي صبر ميكنم داخل بازي نميره مشكل از چي هست
يه سوال ديگه وقتي هم كه اون 1 گيگ رو نصب ميكنه از تو بازي ميام بيرون ميرم تو محل نصبش فقط تييتل اپديت 64 مگابايتي رو نشون ميده 1 گيگي اصلا نيست

سلام دوستان من يه مشكلي با تايتان فال دارم وقتي وصل ميشه به سرور ها تو لودينگ ميمونه لود ميشه ها ولي هرچي صبر ميكنم داخل بازي نميره مشكل از چي هست
يه سوال ديگه وقتي هم كه اون 1 گيگ رو نصب ميكنه از تو بازي ميام بيرون ميرم تو محل نصبش فقط تييتل اپديت 64 مگابايتي رو نشون ميده 1 گيگي اصلا نيست
فکر کنم بعد از هر بازی اون یک گیگ رو پاک می کنه به خاطر اینکه امروز من بازی کردم دوباره زد HD کانتنت نصب بشه!
سرور رو هم west euro انتخاب کنید بهتره!برای من هم دیشب تو لودینگ می موند ولی امشب وصی میشه البته وسط بازی دو بار خارج شد.

من رو سرور اروپا که میزارم وصل میشه ولی بعد یه صفحه سیاه میاد که گوشش دایره لود شدن همینجوری میچرخه و هیچی نمیشه.

اگه وضع نت شما خوب باشه بهترین سرور رو با پینگ نشون میده و به همون وصل بشین
اگه نت خراب بود و پینگ های عجیب غریب نشون میده یا به آخرین سروری که یادتون میاد بازی کردین وصل بشین یا
اگه باز هم جواب نداد سرور east Asia حتما جواب میده

ولی خدایش وصل شدن بهش یه دردسر بلند شدن از پاش یه دردسر دیگه است
من امروز پنج ساعت بازی کردم
از بازی های دیگه ما رو انداخته

Last edited by a moderator:
در لول چند میشه کلاس ساخت؟
بهترین اسلحه و تایتان کدوم هست؟

رو هر چیز که قفل باشه با رفتن رو اون گزینه میتونی بفهمی تو کدوم لول باز میشه یا چه کاری باید انجام بدی تا باز بشه
باید کمپین میلیتا رو تموم کنی
بهترین اسلحه تیتان هم به نظر من تو رده اطلس که من هستم اسلحه آخر هست که توپ های گرد شلیک میکنه زود تیتان رو داغون میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or