xxxmah
کاربر سایت
من که دیگه نتونستم بازی کنم اصلا وصل نمیشه.شما هم همینطوره وضع براتون?
از من وصل میشه ولی فقط به سرور بتا استرالیا
نمیدونم چرااصلا بقیه سرورا searching مونده
مشکل از نت من نیست ...بقیه بازی ها خوب اجرا میشن
من که دیگه نتونستم بازی کنم اصلا وصل نمیشه.شما هم همینطوره وضع براتون?
دوستان اگه خواستن میتونن جوین من بشن.خواهشا از دوستانی که میتونن به سرور های اروپا وصل شن . گیمر تگ خودتون رو اعلام کنید که بقیه به شما جوین شن
ممنون
پینگم با لندن 180-200 هِ ، ولی تو خود بازی میزنه 6500 که خوب الکی هست و با اینکه توی بازی هم یک خط هستم راحت بازی میکنمپينگت چنده؟؟از چه سرويسي ميگيري؟؟
دوستان اگه خواستن میتونن جوین من بشن.
HAM1DR37A
پینگم با لندن 180-200 هِ ، ولی تو خود بازی میزنه 6500 که خوب الکی هست و با اینکه توی بازی هم یک خط هستم راحت بازی میکنم
از مخابرات هم سرویس میگیرم
باری هیچ مشکلی نداره
دیروز به محض اینکه پینگ من رفت زیر 300 و دانلود از صد رد شد سرور اروپا و آسیا رو نشون داد و به راحتی نزدیک به سه ساعت بازی کردم و نه لول رو رفتم بالا
دوباره شب هم بازی کردم و تا لول 21 بالا رفتم
بازی خیلی قشنگه هیچ رقیب هم نداره دوستانی که نتونستن بازی کنن بیخود عیب و ایراد رو بازی نزارن
فقط به سوال تو مینی مپ بازی یه سری از دشمن ها با نقطه های کوچک دیده میشن و یه سری با دایره های قرمز بزرگتر میخواستم بدونم این دایره های بزرگتر همون کاربر های دیگه هستن دیگه نه؟
آره دوست عزیز اون نقطه های کوچیک سرباز های معمولی هستند که هوش مصنوعی شون رو از cloud server ها میگیرن و اون نقطه قرمز بزرگها خلبان ها یا همون pilot ها هستند که هم گروهیاتون و گروه دشمن هستند
دوستان اگه خواستن میتونن جوین من بشن.
HAM1DR37A
پینگم با لندن 180-200 هِ ، ولی تو خود بازی میزنه 6500 که خوب الکی هست و با اینکه توی بازی هم یک خط هستم راحت بازی میکنم
از مخابرات هم سرویس میگیرم
بازیش چقدر دانلود و آپدیت داره؟
من هنوز تو آپدیت 65 مگی اولش موندم!
patch بازی هنو نیومده؟
بدون patch احتمال بن شدن هست؟