Titanfall | Xbox 360

خواهشا از دوستانی که میتونن به سرور های اروپا وصل شن . گیمر تگ خودتون رو اعلام کنید که بقیه به شما جوین شن

ممنون
دوستان اگه خواستن میتونن جوین من بشن.
HAM1DR37A
پينگت چنده؟؟از چه سرويسي ميگيري؟؟
پینگم با لندن 180-200 هِ ، ولی تو خود بازی میزنه 6500 که خوب الکی هست و با اینکه توی بازی هم یک خط هستم راحت بازی میکنم
از مخابرات هم سرویس میگیرم

HAM1DR37A

پینگم با لندن 180-200 هِ ، ولی تو خود بازی میزنه 6500 که خوب الکی هست و با اینکه توی بازی هم یک خط هستم راحت بازی میکنم

اتفاقا شرایط منم مثل شماست ولی در کل با پینگ ۶۶۵ نمیشه بازی کرد

اصلا افراد داخل بازی رو با لگ نشون میده ولی خودتو نه

باری هیچ مشکلی نداره
دیروز به محض اینکه پینگ من رفت زیر 300 و دانلود از صد رد شد سرور اروپا و آسیا رو نشون داد و به راحتی نزدیک به سه ساعت بازی کردم و نه لول رو رفتم بالا
دوباره شب هم بازی کردم و تا لول 21 بالا رفتم
بازی خیلی قشنگه هیچ رقیب هم نداره دوستانی که نتونستن بازی کنن بیخود عیب و ایراد رو بازی نزارن
فقط به سوال تو مینی مپ بازی یه سری از دشمن ها با نقطه های کوچک دیده میشن و یه سری با دایره های قرمز بزرگتر میخواستم بدونم این دایره های بزرگتر همون کاربر های دیگه هستن دیگه نه؟

باری هیچ مشکلی نداره
دیروز به محض اینکه پینگ من رفت زیر 300 و دانلود از صد رد شد سرور اروپا و آسیا رو نشون داد و به راحتی نزدیک به سه ساعت بازی کردم و نه لول رو رفتم بالا
دوباره شب هم بازی کردم و تا لول 21 بالا رفتم
بازی خیلی قشنگه هیچ رقیب هم نداره دوستانی که نتونستن بازی کنن بیخود عیب و ایراد رو بازی نزارن
فقط به سوال تو مینی مپ بازی یه سری از دشمن ها با نقطه های کوچک دیده میشن و یه سری با دایره های قرمز بزرگتر میخواستم بدونم این دایره های بزرگتر همون کاربر های دیگه هستن دیگه نه؟

آره دوست عزیز اون نقطه های کوچیک سرباز های معمولی هستند که هوش مصنوعی شون رو از cloud server ها میگیرن و اون نقطه قرمز بزرگها خلبان ها یا همون pilot ها هستند که هم گروهیاتون و گروه دشمن هستند

آره دوست عزیز اون نقطه های کوچیک سرباز های معمولی هستند که هوش مصنوعی شون رو از cloud server ها میگیرن و اون نقطه قرمز بزرگها خلبان ها یا همون pilot ها هستند که هم گروهیاتون و گروه دشمن هستند

کلا بهترین اسلحه ای که باهاش تو این بازی شلیک کردم تا لول 22 اسنایپر بوده بد ترین هم یه جور رایفل که اصلا خوب نیست

bate2yje.jpg

خدایا دردم رو به کی بگم امروز نشد بازی کنم

Last edited by a moderator:
آقا حمید لیست دوستیتون پره که . این آیدی منه doobbleh2006
HAM1DR37A

سرور بتا کاملا عادیه و پینگو الکی می نویسه
تا چند روز دیگه از بتا خارج بشه پینگ اصلیتو نشون میده

Last edited by a moderator:

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or