TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
آقا منم میخوام بخرم
فقط باید نسخه معمولی بگیرم بقیش رایگان از اوریجینز ؟
نت چند میخواد من 2MB دارم
سرعت دانلودمم رو 200
پینگمم بین 150-200
میتونم رحات بازی کنم
مصرف حجمش چقده ؟

آقا منم میخوام بخرم
فقط باید نسخه معمولی بگیرم بقیش رایگان از اوریجینز ؟
نت چند میخواد من 2MB دارم
سرعت دانلودمم رو 200
پینگمم بین 150-200
میتونم رحات بازی کنم
مصرف حجمش چقده ؟

خوده بازی رو باید داشته باشی فقط dlc هاش رایگان شده..(همون standard edition)

نت 512 کافیه فکر کنم با 256 هم بشه....
پینگت هم خوبه ....
مصرفشم قدیم زیاد بود الان فکر کنم کمترش کردن ساعتی 100 اینا میشکه فکر کنم...

از ابتدا که تایتان فال رو گرفتم همش میخواستم dlc هاش رو بگیرم اما دلم نمیومد برای سیزن پس 90 تومن هزینه کنم
خوشحالم که بلاخره فیری شد هرچند اینم چند ساعت بعد تکراری میشه .

پره نوب شده بازی ، همه smart pistol برداشتن زارت زارت میکشن :|
CTF private:

Rules:no sp,no satchel,1 shot gun per team,5min Titan Build,Just 1 Titan
3-2 عقب بودیم سومی رو capture کردم آخرش 4-3 بردیم :d
پینگم 160 بود ولی packet loss نداشتم، پینگ بقیه 20-50 .تو titanfall باید تیم خوب داشته باشی + teamspeak
attrition برای من جذابیتی نداره به نظر مد های تیمی جذاب تره
capture the flag رو نوشته pilot hunter، باگ داره stats ش
DLC ها رو باید از اریجین گرفت؟؟هیتلر شکن میخواد؟؟
بله، فکر نمی کنم

دوستان من سیزن فاز رو خواستم تو اکانت add کنم و سی دی کی خواست و الان دیدم بازی اصلی تو اکانتم اصلا حذف شده!!!!!!!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

آخرین ویرایش:
دوستان من سیزن فاز رو خواستم تو اکانت add کنم و سی دی کی خواست و الان دیدم بازی اصلی تو اکانتم اصلا حذف شده!!!!!!!!!!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟

برای خودم هم جالب بود و رفتم با advisor EA صحبت کردم

وقتی بهش گفتم که احتمال حذف بازی از اکانت با دانلود DLC ها از داخل اوریجین وجود داره گفت بله و این به این خاطر هست که شما ابتدا باید SEASON PASS رو میخریدی !!!!!!!!
وقتی که گفتم تمام DLC و SEASON PASS بازی تو اکانتم هست ی لینک بهم داد داخلش ی دکمه ADD TO CARD بود که گفت با کلیک روی این لینک بازی رو با قیمت $0.00 میخری منم زدم و دیدم راست میگه :d بعد سمت چپ صفحه ازم پسورد اوریجین رو خواست و بعد SUBMIT کردم تا صفحه آخر بهم جزییات خرید و یک ORDER NUMBER نشون داد
همون موقع یک ایمیل حاوی جزییات خرید ارسال شد .
البته گفت که باید بازی اصلی رو چه STANDARD EDITION چه DELUX تو اکانتت از قبل داشته باشی .

بعد که دوباره به اوریجین لاگین کردم دیدم به جای علامت + بالای DLC ها و SEASON PASS این علامت با نوشته PURCHASED اومد
و بهم گفت که الان با خیال راحت برو و دانلودش کن و بازی از اکانتت حذف نمیشه

شما هم همین کار رو انجام بده .
[video]http://upload7.ir/uploads//fe325a6e091a6f8fa88878b6499e121eca0335bf.jpg[/video]

آخرین ویرایش:
برای خودم هم جالب بود و رفتم با advisor EA صحبت کردم

وقتی بهش گفتم که احتمال حذف بازی از اکانت با دانلود DLC ها از داخل اوریجین وجود داره گفت بله و این به این خاطر هست که شما ابتدا باید SEASON PASS رو میخریدی !!!!!!!!
وقتی که گفتم تمام DLC و SEASON PASS بازی تو اکانتم هست ی لینک بهم داد داخلش ی دکمه ADD TO CARD بود که گفت با کلیک روی این لینک بازی رو با قیمت $0.00 میخری منم زدم و دیدم راست میگه :d بعد سمت چپ صفحه ازم پسورد اوریجین رو خواست و بعد SUBMIT کردم تا صفحه آخر بهم جزییات خرید و یک ORDER NUMBER نشون داد
همون موقع یک ایمیل حاوی جزییات خرید ارسال شد .
البته گفت که باید بازی اصلی رو چه STANDARD EDITION چه DELUX تو اکانتت از قبل داشته باشی .

بعد که دوباره به اوریجین لاگین کردم دیدم به جای علامت + بالای DLC ها و SEASON PASS این علامت با نوشته PURCHASED اومد
و بهم گفت که الان با خیال راحت برو و دانلودش کن و بازی از اکانتت حذف نمیشه

شما هم همین کار رو انجام بده .
[video]http://upload7.ir/uploads//fe325a6e091a6f8fa88878b6499e121eca0335bf.jpg[/video]

چندباری اوریجین رو بستم و باز کردم که مشکل حل شد!!!!!!!!!
من بدون هیچ ADD CARD , در واقع DLC رو ADD کردم. اصلا نیازی به این کارها نیست
روی نسخه
STANDARD EDITION

یعنی چرت ترین قوانینی که دیدم توی این تورنومنتا میزارن یکی no sp هست یکی هم محدود کردن تایتان ها اسم بازی تایتانفاله بعد میگن no titan یا مثلا 1 دونه تایتان .....

بازی کاملا بالانس نه چیزی لازم داره کم بشه نه چیزی لازم داره زیاد بشه مثل این میمونه توی تورنومنت cs go بیان بگن ak ممنوع یا flashbang یدونه بیشتر نمیشه خرید....

یعنی چرت ترین قوانینی که دیدم توی این تورنومنتا میزارن یکی no sp هست یکی هم محدود کردن تایتان ها اسم بازی تایتانفاله بعد میگن no titan یا مثلا 1 دونه تایتان .....

بازی کاملا بالانس نه چیزی لازم داره کم بشه نه چیزی لازم داره زیاد بشه مثل این میمونه توی تورنومنت cs go بیان بگن ak ممنوع یا flashbang یدونه بیشتر نمیشه خرید....
دقیقا خیلی رو اعصابن:|

اگه fast wallrun + bunny hoping کرده باشید می فهمید چرا sp ممنوع شده ، attrition نیست که!!
اینم یه قسمتیش قوانین esl ه ،مثه 6 sec respawn یا مپ هایی که بن شدن،

اگه fast wallrun + bunny hoping کرده باشید می فهمید چرا sp ممنوع شده ، attrition نیست که!!
اینم یه قسمتیش قوانین esl ه ،مثه 6 sec respawn یا مپ هایی که بن شدن،
والا sp کلا بجز AT تو مد دیگه ای به کار بعد تازه بیای برای CTF هم بنش کن چون اساتید پرو یکم aim بالا پایین کنن دستشون خسته میشه یا اگر sp باشه bh کردن همچین جواب نمیده...

شاتگانم دیگه روشون نشد بگن بن می کنیم محدودش کردن....

+

esl هم یه سری مپو بن کرد چون توش بقول طرف Titans rules که همونجا هم توی کامنتا چقد این قوانینو مسخره کردن ....

مثل این میمونه توی مسابقات cod که اکتیویژن برگزار میکنه بگه فلان کیل استرایک ممنوع یا quick scope زدن ممنوع یا اگر smg داشتی و طرف جلوت ar چون گان تو ریتش بالاتره و تو فاصله نزدیک برتری داره نباید تو اول به حریفت تیر بزنی.....

والا sp کلا بجز AT تو مد دیگه ای به کار بعد تازه بیای برای CTF هم بنش کن چون اساتید پرو یکم aim بالا پایین کنن دستشون خسته میشه یا اگر sp باشه bh کردن همچین جواب نمیده...

شاتگانم دیگه روشون نشد بگن بن می کنیم محدودش کردن....
+
esl هم یه سری مپو بن کرد چون توش بقول طرف Titans rules که همونجا هم توی کامنتا چقد این قوانینو مسخره کردن ....

مثل این میمونه توی مسابقات cod که اکتیویژن برگزار میکنه بگه فلان کیل استرایک ممنوع یا quick scope زدن ممنوع یا اگر smg داشتی و طرف جلوت ar چون گان تو ریتش بالاتره و تو فاصله نزدیک برتری داره نباید تو اول به حریفت تیر بزنی.....
titanfall esl که فکر می کنم دیگه برگزار نمیشه
مپ lagoon و بن کردن چون همه لگ میزنن ، صفحه مانیتور من تو این مپ مثه چی می لرزه ،بقیه مپ های بن شده برای ctf مناسب نیست ولی مد های دیگه دلیلی نداره بن شن

این قوانین هم تو تورنمنت reddit یجورایی دل بخواهی شده ، منم با یک تایتان تو هر بازی موافق نیستم ولی titan build رو زیاد کنن بازی بالانس میشه .

ولی sp سرعت بازی رو میگیره تو هیچ بازیه دیگه ای هم نیست مثه aimbot میمونه ،یه کم aim کردن هم خوبه !

من منظورم این نیست بده یا نباشه، تو مد های دیگه مثه frontier defence یا att کاربرد داره

shot gun هم محدود کردن چون اگه همه شاتگان بردارن که دیگه تو بازی تکون نمیشه خورد یا arc canon هم همین طور

تایتان نقطه عطف بازی تو CTF ه انگار باید LTS بازی کنی اگه تایتانت رو از دست بدی احتمال زیاد می بازی

دوستان من بازی رو تازه خریدم امیدوارم پلیر داشته باشه و بشه با این نت بازی کرد .
آقا کسی تهران یا مشهد هست بک آپ بازی رو داشته باشه ؟ و اینکه یکی از بچه های اینجا گفته بود جدیدا به اورجین نمیشه بک آپ رو شناسوند قضیه این چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or