TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
خداوکیلی smart pistol خیلی حال میده اصلا یکی از دلایلی که عاشق این بازی شدم smart pistol بود .......

حالا میری تو مچ ملت نوب می گن چرا smart pistol داری میری submachingun ور میداری می گن چرا اینو وری میداری میری shotgun ور میداری بازم می گن چرا شاتگان داری (خدایی شاتگان خیلی بدتر از smart pistol میشه باهاش کیل گرفت لامصب پاره می کنه ) ....... یکی نیست بهش بگه آخه نوب وقتی کمپ می کنی می میری دیگه چه وضعی داریم به قرآن..... البته در کل بازی community خوبی داره ولی خب نخاله هم هست دیگه ....

note:بازی با smart pistol همچین هم ساده نیست برای AI farm کردن خوبه ولی سره پلیر کشتن داستان خیلی فرق داره.....
اتقدر من لجم ميگيره وقتى با اسمارت پيستول ميكشنم !! :دي خيلى هم زياد شده !
يارو بدون نشونه زارت زارت تير ميزنه ميكشه :| :دي

اتقدر من لجم ميگيره وقتى با اسمارت پيستول ميكشنم !! :دي خيلى هم زياد شده !
يارو بدون نشونه زارت زارت تير ميزنه ميكشه :| :دي

یعنی چی هرکی از پشت کلا بکشتت شاکی میشی؟؟؟

از جلو که اگر با اسمارت پیستول بمیری دیگه اسکیل نداشتن خودته ولی از پشتم با هرچی میتونن بزننت smg ,shotgun,ar rifle , sniper حتی با machine pistol یا اون wingman دیگه بهونه ی الکی هست که چرا منو از پشت میزنن .... + شما اگر زیاد حرکت کنی و کمپ نکنی خیلی سخت میشه که با sp کسی بخواد بکشتت....

آخرین ویرایش:
یعنی چی هرکی از پشت کلا بکشتت شاکی میشی؟؟؟

از جلو که اگر با اسمارت پیستول بمیری دیگه اسکیل نداشتن خودته ولی از پشتم با هرچی میتونن بزننت smg ,shotgun,ar rifle , sniper حتی با machine pistol یا اون wingman دیگه بهونه ی الکی هست که چرا منو از پشت میزنن .... + شما اگر زیاد حرکت کنی و کمپ نکنی خیلی سخت میشه که با sp کسی بخواد بکشتت....

نه بابا آدم به از پشت تیر خوردن که عادت میکنه توی این بازی :)) ولی اسمارت پیستول به نظر من فرق داره کلا وقتی میبینم با اسمارت پیستول چه از پشت چه جلو چه بالا سر چه هر طرف دیگه ای میکشنم شاکی میشم زور داره مردن با اسمارت پیستول به نظرم :دی
توی این بازی مگه کمپ هم میشه کرد ؟ از زمین و آسمون میریزن کمپ معنی نداره :دی (البته به جز اسنایپر ها)

نه بابا آدم به از پشت تیر خوردن که عادت میکنه توی این بازی :)) ولی اسمارت پیستول به نظر من فرق داره کلا وقتی میبینم با اسمارت پیستول چه از پشت چه جلو چه بالا سر چه هر طرف دیگه ای میکشنم شاکی میشم زور داره مردن با اسمارت پیستول به نظرم :دی
توی این بازی مگه کمپ هم میشه کرد ؟ از زمین و آسمون میریزن کمپ معنی نداره :دی (البته به جز اسنایپر ها)

شما یکم با sp بازی کن کیل گرفتن باهاش به همین سادگی هم نیست ...

توی کیل کم فقط لحظه ی آخرو نشون میده اونطور به نظر میاد....

اسمارت پیستول برای این که lock کنی اسون نیست ولی وقتی بهش عادت کنی خیلی حال میده. به شخصه اصلا با snipe تو این بازی ارتباط بر قرار نکردم.

تصویر گویاست با این K.D ratio 1/20 و...
یا بهترینش 9/26 همون بهتر بازی نکنند یا به کلی بازی رو فراموش کنند، برا خودشون هم بهتره ;)
تو attrition هم زیاد از لحاظ سختی فرقی نداره 1/20 میشه 1/10
اگه کسی خواست پنج شنبه جمعه ها بیایید pilot hunter بزنیم بدون Smart Pistol :D

میدونین دوستان واقعا ارزش نداشت این بازی فقط اگه ماهی یه بار حوصله ادم سر بره بازی کنه

ببخشید شما چقد پوله بازی رو دادی دقیقا؟؟؟

ما که pre order کردیم راضی هستیم مشکل اینجا اینکه مثلا از رفیقای شما 10 نفر نیستن که انو بازی کنن خب تنها هم بازی کردن زیاد حال نمیده....

این بازی از معدود بازی های بود که pre order کردم و راضی بودم ازش بعد از لانچ....

اسمارت پیستول برای این که lock کنی اسون نیست ولی وقتی بهش عادت کنی خیلی حال میده. به شخصه اصلا با snipe تو این بازی ارتباط بر قرار نکردم.
آره منم كه عاشق snipe ام توى اين بازى اصلا برش نميدارم
فكر كنم دليلش گيم پلى سريع و شير تو شير بازى باشه ... آدم دوست داره بره تو شكم حريفش :دي ( يا فقط من از اين كار خوشم مياد ؟ :دي)

آره منم كه عاشق snipe ام توى اين بازى اصلا برش نميدارم
فكر كنم دليلش گيم پلى سريع و شير تو شير بازى باشه ... آدم دوست داره بره تو شكم حريفش :دي ( يا فقط من از اين كار خوشم مياد ؟ :دي)

اخه نپری تو شکم حریفت کلا نمیشه بازی کرد کلا نمیشه تو بازی camp کرد یا یه جا وایساد

خب چند نفر هستن میخوان فقط قیمت شش دلار رو از هفت تومن میندازن. کسی میتونه بگه چرا اینقدر گرون در میاد؟ رفقا کسی رو سراغ دارید با قیمت عادلانه بازی رو از آمازون بخره؟
به من که فعلا بالای چهل گفتن

Sent from my HTC using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or