TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
کلی‌ ربط داره
اونجاا هم اشتباه از من بود یعنی‌ چون پینگ ما هی‌ بالا پیوین می‌شه تاثیر اونطور کم شد
وقتی‌ تنظیمات گرفیک شما خیلی بالا باشه و رزولوشن تون هم بالا باشه. مسلما پهنای باند بیشتری هم مصرف می‌کنه
و چون پهنای باند ما هم نمی‌کشه پینگ میره بالا

اگه wow بازی کرده باشی‌ وقتی‌ به شهرهای اصلی‌ بری پینگ کلی‌...... میره بالا و قرمز رنگ می‌شه چون پلیر زیاد هست و با این اینترنت ما ......

چرا جواب یون شخص رو ندادم چون حالو‌ حوصله جر بحث با کسی‌ رو ندارم . متاسفانه ما ایرانی‌‌ها در مورد چیز‌های که نداریم و ندیدیم و لمس نکردم خیلی زود از معدمون قضاوت میکنجیم اگه شما خودت الان با یه مانیتور 4k بخوای بازی کنی‌ راحت تر میبینی‌ که چقدر رو پینگ تاثیر داره

البته فقط مختص ما ایرانی‌ هست که اینترنتی که میدان بین ۸ نفر به گل خودشون یا ... تقسیم می‌شه در کّل اگه دقت کنی‌ بد ظهر ها و به خصوص شب هم پینگ م،آره بالا به علت افزایش استفاده از نت و نبود پهنای باند کافی که شب‌ها هم کلا نت نداریم

وقتی توی wow به شهر شلوغ می ری پینگت میره بالا چون پلیر بیشتری اونجا هست و داده های حرکات اونا ارسال می شه! نه اینکه صفحه شلوغ شده و گرافیک زیاد و اینجور چیزا که پینگ بره بالا!
پهنای باند نت هیچ ربطی به تنظیمات گرافیکی نداره!

الان کجا اینی که شما می گی هست؟! خودت خوندی اصلا؟

به زبون ساده:
PING (or latency) is the amount of time it takes for a signal to travel "to and 'fro) so - it's a mix of your ISP and the Server - nothing to do with your resolution or monitor...
فقط دیتا مربوط به بازی(مکان کارکتر ها توی بازی و کارهایی که می کنن) انتقال پیدا می کنه، نه دیتا در مورد resolution یا تنظیمات گرافیک بازی.

حالا بگو 60kb دانلود می شه titan بازی کرد یا نه؟

Spiral Knights is suprisingly sensitive to network response times, more so than many other popular MMOs. Try these suggestions?
If your connection is shared, the actions of other users ont he internet can affect your connection
Any packet loss is a cause for concern and can affect many internet applications.
Jitter is the fluctuation of ping. If this value is high it is responsible for the "rubber band" effect where a character will lurch forward in sudden spurts. Low jitter (less than ~10ms) is very important to a smooth game play experience.
Lowering the game priority below 'normal' may also help in solving connection problems...

10 نفر دیگه هم بیان بگن باز جنابعالی حرف خودتو میزنی . :"> . هر متن انگلیسی دلیلی نداره همه محتواش درست باشه
باشه شما برو رزولوشن 360p بازی کن ، پینگت بشه 10 :>

10 نفر دیگه هم بیان بگن باز جنابعالی حرف خودتو میزنی . :"> . هر متن انگلیسی دلیلی نداره همه محتواش درست باشه
باشه شما برو رزولوشن 360p بازی کن ، پینگت بشه 10 :>

من که مشکلی‌ ندرم خدارو شکر b-)

شما‌ها خوش باهلتون با 1kb هم می‌تونید بازی کنید یعنی‌ یه ایران سل یا وای مکس بگیرید . قشنگ راحت هر بازی رو که میخوایین رو بازی کنید دیگه اینقد تو فروما ‌ها نگید پهنای باند ایران خیلی کمه ، چرا بد از ظهرا ‌ها پینگ میره بالا و یا سرعت اینترنت پایینه یا چرا شب‌ها نمیتونیم بازی کنیم 60kb کافیه واسه شما‌ها به قول جناب popy ;)

بیشتر از این هم هیچی‌ نمیگم . خوش و سلامت باشید:rose:

من که مشکلی‌ ندرم خدارو شکر b-)

شما‌ها خوش باهلتون با 1kb هم می‌تونید بازی کنید یعنی‌ یه ایران سل یا وای مکس بگیرید . قشنگ راحت هر بازی رو که میخوایین رو بازی کنید دیگه اینقد تو فروما ‌ها نگید پهنای باند ایران خیلی کمه ، چرا بد از ظهرا ‌ها پینگ میره بالا و یا سرعت اینترنت پایینه یا چرا شب‌ها نمیتونیم بازی کنیم 60kb کافیه واسه شما‌ها به قول جناب popy ;)

بیشتر از این هم هیچی‌ نمیگم . خوش و سلامت باشید:rose:

من همه جور باری آنلاین انجام می دم titanfall تست نکردم می خوام بدونم می شه بازی کرد سرعت اینترنتم 512kb اینترنت نا محدود مخابرات هستش 60kb دانلود دارم ثابت .....
1 نفر می گه می شه یه نفر می گه نمشه ! تو این تایپیک کسی پیدا نمی شه درست حسابی جواب ما رو بده...............
Grand master عزیز شما از تایتان فال اطلاع دارید همین .....
به اطلاعتون برسونم با هر سرعتی می شه انلاین بازی کرد فقط پینگ پایین باشه همیین ...........
شنیدم titan با هر سرعتی نمشه بازی کرد قبلا بتا شو بازی کردم ....512 به 1mb تغییر دادم تا تونستم بازی کنم .....
الان این مشکل رفع شده یا هنوز پا بر جاست................

Spiral Knights is suprisingly sensitive to network response times, more so than many other popular MMOs. Try these suggestions?
If your connection is shared, the actions of other users ont he internet can affect your connection
Any packet loss is a cause for concern and can affect many internet applications.
Jitter is the fluctuation of ping. If this value is high it is responsible for the "rubber band" effect where a character will lurch forward in sudden spurts. Low jitter (less than ~10ms) is very important to a smooth game play experience.
Lowering the game priority below 'normal' may also help in solving connection problems...
شما انگار زبانت مشكل داره برادر تو ابن متن هيچ حرفي در مورد تاثير resolution روي ping گفته نشده.

من همه جور باری آنلاین انجام می دم titanfall تست نکردم می خوام بدونم می شه بازی کرد سرعت اینترنتم 512kb اینترنت نا محدود مخابرات هستش 60kb دانلود دارم ثابت .....
1 نفر می گه می شه یه نفر می گه نمشه ! تو این تایپیک کسی پیدا نمی شه درست حسابی جواب ما رو بده...............
به اطلاعتون برسونم با هر سرعتی می شه انلاین بازی کرد فقط پینگ پایین باشه همیین ...........
شنیدم titan با هر سرعتی نمشه بازی کرد قبلا بتا شو بازی کردم ....512 به 1mb تغییر دادم تا تونستم بازی کنم .....

دوست عزیز . تا جایی که میدوم EA به همه یه Free Trial 48 ساعته داده . خب امتحان کن اگه دیدی میشه خب بخر اگرم نمیشه باید به فکر ارتقای اینترنتت باشی
من یادمه اون زمان که بتاش اومده بود از مخابرات سرویس داشتم ، سرعت زیر 100 میرفت نمیشد بازی کرد حالا خود دانی

بهتره اسمisp ایتو ذکر کنید و تو این ۲ تا تاپیک هم از هم شهری‌هات بپرسی‌ ( البته منطقه مخابرتی تون هم تاثیر داره )

http://forum.bazicenter.com/thread87721/page337/
http://forum.bazicenter.com/thread82411/page1857/
http://forum.bazicenter.com/thread508/page453/
منظورتونو از این این جمله نفهمیدم

عزیز شما از تایتان فال اطلاع دارید همین .....

آخرین ویرایش:
پویا میشه با پینگ لوور راحت بازی کرد من خریدم خیلیم کیف کردم

پویا میشه با پینگ لوور راحت بازی کرد من خریدم خیلیم کیف کردم

کاهش پینگ از کجا خریدید؟! چقدر تغییر کرد تو بازی ؟!
من از پینگباز گرفتم فقط پینگ کانتر رو آورد پایین . بقیه فرقی نکردن .
درضمن خوشحال میشم اد کنی : KingSahand

سلام دوستان یکی میتونه لینک اوریجین رو از idm برام بده لیچ کنه از یه سایت مثل FG ؟ یا یه سایت بده که لینک آخرین نسخه رو گزاشته باشه؟ لطفا یکی به دادم برسه خودم فعلا یه جای دیگم اطلاعات اکانتمم پیشم نیست میخوام ازینجا دانلود کنم . هزینه لیچ از FG هم میپردازم

سلام دوستان یکی میتونه لینک اوریجین رو از idm برام بده لیچ کنه از یه سایت مثل FG ؟ یا یه سایت بده که لینک آخرین نسخه رو گزاشته باشه؟ لطفا یکی به دادم برسه خودم فعلا یه جای دیگم اطلاعات اکانتمم پیشم نیست میخوام ازینجا دانلود کنم . هزینه لیچ از FG هم میپردازم
یه اکانت اورجین درست کن برو تو استور اورجین اونجا تایتان فال اد کن تا 1 هفته مجانیه بازی کنی ...بعد هم می تونی هر موقع دانلود کنی فشرده شدش 19.78 گیگ هست تو IDM ......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or