TITANFALL | PC

پس از مدت ها سکوت، استدیوی Respawn Entertainment اعلام کرد، بازی که مدتی است بر روی آن کار می کنند، عنوانی با نام Titanfall است.

47013d1373805656-ta.jpg

بر اساس شنیده ها دلیل عدم توسعه ی بازی برای Playstation کوچک بودن تیم است و آنها قصد ندارند با افزایش کمیت از کیفیت بازی بکاهند.

این بازی بازی برای پلتفرم‌های PC و Xbox One و Xbox 360 در حال توسعه است. البته نسخه ی X360 به طور جداگانه و با تیمی زیر نظر تیم اصلی توسعه میابد. این بازی ابتدا قرار بود نسل فعلی را هدف قرار دهد، اما پس از توسعه سنجی ها و مشاهده ی کاستی های این نسل، سازندگان بازی تصمیم بر ساخت این بازی برای نسل بعدی گرفتند. پس از این تصمیم بود که استیدیو بازی ماکروسافت را بستری مناسب جهت توسعه ی بازی خود یافتند.

این بازی برای پردازش فیزیک و هوش مصنوعی خود از سیستم فضای ابری (Cloud) ماکروسافت استفاده خواهد کرد.

اساس بازی بر شوتر اول شخص و همچنین مبارزات میان ربات هایی با نام تایتان است. تایتان ها بر خلاف ابعاد بزرگشان بسیار سریع و چابک هستند. هر کدام از ربات های بازی 7متر و 32سانتی متر معادل 24 فوت بلندی دارند.

شخصیت های بازی با نام خلبان شناخته می شوند. آنها با استفاده از جت پکی که بر پشتشان دارند، میتوانند بر روی دیوار بدوند، پرش های بلند انجام بدهند و مناور مناسبی را نیز بر روی هوا انجام دهند. همچنین خلبان ها میتوانند بر روی دوش تایتان های دشمن بپرند و به نابود کردند سیستم های ناوبری آن، تایتان را منهدم سازند. هر خلبان می تواند از تعداد زیادی سلاح شامل انواع پیستول، مسلسل های سبک و سنگین و موشک انداز استفاده کند. اما اگر تازه به این سبک از بازی ها می پیوندید، خیالتان راحت! دیگر به سرعت CoD نخواهید مرد.

زمین های بازی نیز بسیار بزرگ هستند. به طوری که ادوات مورد نیزاز شما پس از درخواست پشتیبانی، توسط سفینه های پشتیبان بر روی زمین وسیع بازی ریخته می شود.

بازی از لحاظ گرافیکی نیز بسیار زیبا است. سازندگان بازی با یک بازنویسی موتور مشهور استدیوی والو یعنی Source Engine به چنین گرافیک نرم، زیبا و شلوغی رسیده اند. ازی به طور ثابت بر روی 60فریم بر ثانیه اجرا می شود. البته این دوباره نویسی دلیل کم کاری سازندگان نیست، بلکه آنها برای سریعتر کردن روند ساخت بازی و کاهش هزینه ها مجبور به این کار شدند.

بازی Titanfall دیگر هیچگونه بخش تک نفره ای نخواهد داشت. البته این به معنای عدم وجود Campaign برای بازی نیست. بلکه بخش داستانی بازی نیز به صورت چندنفهر اجرا می شود و شما برای پیشروی در آن باید همانند بخش چندنفره با دیگران این بخش را پیش ببرید. شاید این موضوع کمی عجیب باشد، اما این همان نوآوری است که از سازندگان نابغه ی سری بازی CoD انتظار داشتیم. کسانی که با بازی مدال افتخار زاده شدند، با بازی ندای وظیفه ایستادند و اکنون با این بازی گام های استوار خود به سمت جلو رو بر میدارند.

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD]ناشر[/TD]
[TD]EA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]توسعه دهنده[/TD]
[TD]Respawn Entertainment[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پلتفرم[/TD]
[TD]PC,Xbox One, Xbox360[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تصاویر بیشتر[/TD]
[TD]تصاویر Titanfall[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاریخ انتشار[/TD]
[TD]منتشر شد
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]تاپیک امتیازات[/TD]
[TD]امتیازات TITANFALL
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]پیش‌نمایش بازی[/TD]
[TD]انقلاب تایتان ها
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]نقد بازی[/TD]
[TD]---------[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

سیستم مورد نیاز:
Minimum System Requirements
CPU: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
RAM:At least 4 GB
VGA:AMD Radeon HD 4770 with 512MB RAM or better / Nvidia GeForce 8800GT with 512MB RAM or better
DX: 11
OS:Windows Vista SP2 64-bit / Windows 7 SP1 64-bit / Windows 8 64-bit
HDD:At least 50 GB of free space
Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection
Recommended peripheral: Keyboard and mouse, Microsoft Gamepad

Network:512kbps down and 384kbps up or faster Internet connection

Attachments

• ta.jpg
    ta.jpg
    79.3 KB · مشاهده: 1,595
آخرین ویرایش:
دوستان لطفا این بحث بیهوده که باید سرعت دانلودت بالای 100 باشه رو بس کنید
من با 256 هم بازی کردم ( سرعت دانلود 32 ) پس هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره 100 درصد به چیزای دیگه بستگی داره با خود ساپورت بازی هم حرف بزنید میگه
به سرعت دانلودتون بستگی نداره
الان نت من 512 مخابرات هست با سرعت دانلود 50 تا 60 دارم راحت بازی میکنم بدون هیچ مشکلی

من با 256 هم بازی کردم ( سرعت دانلود 32 ) پس هیچ ربطی به سرعت دانلود نداره 100 درصد به چیزای دیگه بستگی داره با خود ساپورت بازی هم حرف بزنید میگه
الان نت من 512 مخابرات هست با سرعت دانلود 50 تا 60 دارم راحت بازی میکنم بدون هیچ مشکلی
اتفاقا خیلی هم ربط داره . وقتی‌ تنظیمات گرفیک شما خیلی بالا باشه و رزولوشن تون هم بالا باشه. مسلما پهنای باند بیشتری هم مصرف می‌کنه .البته تو ایران همه چیز علاوه بر اینا بیشتر به آی‌اس‌پی ربط داره

کاملا مربوط میشه به سرعت بخاطر net code بازی هم هست الکی رو هوا fact ول ندین.

کاملا مربوط میشه به سرعت بخاطر net code بازی هم هست الکی رو هوا fact ول ندین.

اتفاقا من نمیگم این بازی نت کد نداره مخصوصا بیشتر از هر بازیه دیگه ای داره ولی شما چند صفحه قبل رو ببینی من گفتم با سرعت 60 متونم بچه ها بازی کنم ؟
همه گفتن نه نمیتونی و تو لودینگ گیر میکنه و ...
ولی من میگم با سرعت 30 بازی کردم تمام تنظیمات هم رو high هست بدون هیچ مشکی بازی کردم

اتفاقا من نمیگم این بازی نت کد نداره مخصوصا بیشتر از هر بازیه دیگه ای داره ولی شما چند صفحه قبل رو ببینی من گفتم با سرعت 60 متونم بچه ها بازی کنم ؟
همه گفتن نه نمیتونی و تو لودینگ گیر میکنه و ...
ولی من میگم با سرعت 30 بازی کردم تمام تنظیمات هم رو high هست بدون هیچ مشکی بازی کردم

فقط میتونم بگم خیلی خوش شناسی. هستن تعداد افرادی که تو همین انجمن با این که بازی رو خریدن و بازی هم نتونستن بکنن و تو اپدیت دوم یا سوم بود که میزان پهنای باند لازمه رو برای بازی کاهش دادن اگرنه با سرعت زیر 100 نمیشد loading رو رد کرد و هنوزم سر سرعت لازمه خیلی ها با بازی درگیرن کسیم که میخواد بازی رو بگیره میاد اینجا میپرسه و با سرعت زیر 100 هم میخواد بازی رو بخره ریسکی هست که باید قبول کنه که شاید نتونه بازی کنه و ایده عال ترین حالت برای titan fall اینه که نه تنها پینگ خوب میخواد پهنای باند خوب هم میخواد که کمی از این نسل بگزره میبینیم که همه بازی ها به پهنای باند خوب نیاز پیدا میکنن. میگن یک مشت نمونه یه خرواره وقتی تعداد افراد زیادی میگن پهنای باند خوب نیاز هست رو هوا نیمگن نمیشه حالا چون شما تونستی بازی کنی همه بتونن الان راحت با این اینترنت اشغالی ایران بازی کنن.

واقعا خرید اینجور بازی ها خیلی ریسک داره ادم با کلی خوشحالی میره بازی رو میخره بعدش میبینه به خاطر اینترنت بد یا پهنای باند کم یا هرچی موفق به اجرا درست نمیشه شخصا خودم این بازی رو تو زمان رایگانش بازی کردم وقتی قسمت اموزشی هستی به راحتی اجرا میشه وقتی میری قسمت مولتی و گروهیش اینقدر شلوغ میشه که زمانی میفهمی مردی که باید فیلم مردنتو ببینی برای همین پیشنهاد میکنم دوستانی که میخوان این سبک بازی ها انلاین رو بازی کنن اول اگر شرکت سازنده مثل ea یک هفته رایگان داده اونو امتحان کنن بعد اقدام به خرید سی دی کی کنن.

اتفاقا خیلی هم ربط داره . وقتی‌ تنظیمات گرفیک شما خیلی بالا باشه و رزولوشن تون هم بالا باشه. مسلما پهنای باند بیشتری هم مصرف می‌کنه .البته تو ایران همه چیز علاوه بر اینا بیشتر به آی‌اس‌پی ربط داره

تنظیمات گرافیک و رزولوشن هیچ تاثیری رو دیتای رد و بدل شده نداره به هیچ وجه . چون همه چیز بازی داره رو دستگاه خودت اجرا میشه
اگر استریم بود حق با شماست

حالا نمیدونم کجای حرفم خنده دار بوده:| اما قبلا تو صفحه های قبل همچین صحبتی کرده بودی که یکی از دوستان پاسختو دادن .
ولی همچنان بر موضع خودت پافشاری میکنی که تنظیمات گرافیکی رو پینگ تاثیر گذاره . اینم نقل قول صحبتتون
شاید چون همه چیز روhigh گذشتم از اون باشه به خصوص این anti -aliasing و texture filtring رو 16x گذاشتم full hd
ممنون آره الان دیدم اون قسمت سرور رو اونجاا پینگم ۱۸۹ هستش

این hud marginهود مارجین چیه تو قسمت ویدئو

الان همه چیروlow کردم ۵ تا فرق کرد شد 184
از بازی اومدم بیرون رفتم تو شد ۱۶۸ !!

تنظیمات گرافیکی بازی کوچکترین تاثیری در Ping نداره.

چرا یه ۴-۶ تا تو پینگ فرق می‌کنه بگذریم
اگر واقعاََ تاثیر داره با دلیل بگو . رو هوا نمیشه

حالا نمیدونم کجای حرفم خنده دار بوده:| اما قبلا تو صفحه های قبل همچین صحبتی کرده بودی که یکی از دوستان پاسختو دادن .
ولی همچنان بر موضع خودت پافشاری میکنی که تنظیمات گرافیکی رو پینگ تاثیر گذاره . اینم نقل قول صحبتتون
اگر واقعاََ تاثیر داره با دلیل بگو . رو هوا نمیشه

کلی‌ ربط داره
اونجاا هم اشتباه از من بود یعنی‌ چون پینگ ما هی‌ بالا پیوین می‌شه تاثیر اونطور کم شد
وقتی‌ تنظیمات گرفیک شما خیلی بالا باشه و رزولوشن تون هم بالا باشه. مسلما پهنای باند بیشتری هم مصرف می‌کنه
و چون پهنای باند ما هم نمی‌کشه پینگ میره بالا

اگه wow بازی کرده باشی‌ وقتی‌ به شهرهای اصلی‌ بری پینگ کلی‌...... میره بالا و قرمز رنگ می‌شه چون پلیر زیاد هست و با این اینترنت ما ......

چرا جواب یون شخص رو ندادم چون حالو‌ حوصله جر بحث با کسی‌ رو ندارم . متاسفانه ما ایرانی‌‌ها در مورد چیز‌های که نداریم و ندیدیم و لمس نکردم خیلی زود از معدمون قضاوت میکنجیم اگه شما خودت الان با یه مانیتور 4k بخوای بازی کنی‌ راحت تر میبینی‌ که چقدر رو پینگ تاثیر داره

البته فقط مختص ما ایرانی‌ هست که اینترنتی که میدان بین ۸ نفر به گل خودشون یا ... تقسیم می‌شه در کّل اگه دقت کنی‌ بد ظهر ها و به خصوص شب هم پینگ م،آره بالا به علت افزایش استفاده از نت و نبود پهنای باند کافی که شب‌ها هم کلا نت نداریم

کلی‌ ربط داره

وقتی‌ تنظیمات گرفیک شما خیلی بالا باشه و رزولوشن تون هم بالا باشه. مسلما پهنای باند بیشتری هم مصرف می‌کنه
و چون پهنای باند ما هم نمی‌کشه پینگ میره بالا
قبل از با اطمینان گفتن یه کم تحقیق کنی ضرر نداره ها.

Let me google that for you

الان کجا اینی که شما می گی هست؟! خودت خوندی اصلا؟

به زبون ساده:
PING (or latency) is the amount of time it takes for a signal to travel "to and 'fro) so - it's a mix of your ISP and the Server - nothing to do with your resolution or monitor...
فقط دیتا مربوط به بازی(مکان کارکتر ها توی بازی و کارهایی که می کنن) انتقال پیدا می کنه، نه دیتا در مورد resolution یا تنظیمات گرافیک بازی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or