moein unreal کاربر سایت Mar 5, 2015 #16 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: خب یه ساعت دیگه شروع میشه فقط هماهنگی و این صبحتا چطوری انجام میشه؟پارتی 16 نفر رو ساپورت میکنه؟:d فقط این شانس بد ما شارژ باتری کنترلر low شاید نتونم تا آخر دووم بیارم :d بیشتر... كوشان جان كابل micro usb نداري؟
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: خب یه ساعت دیگه شروع میشه فقط هماهنگی و این صبحتا چطوری انجام میشه؟پارتی 16 نفر رو ساپورت میکنه؟:d فقط این شانس بد ما شارژ باتری کنترلر low شاید نتونم تا آخر دووم بیارم :d بیشتر... كوشان جان كابل micro usb نداري؟
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #17 نوشته شده توسط moein unreal: كوشان جان كابل micro usb نداري؟ بیشتر... چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/
نوشته شده توسط moein unreal: كوشان جان كابل micro usb نداري؟ بیشتر... چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/
moein unreal کاربر سایت Mar 5, 2015 #18 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... سعيمو ميكنم بيام
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... سعيمو ميكنم بيام
L lycan1367 کاربر سایت Mar 5, 2015 #19 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... نوشته شده توسط moein unreal: سعيمو ميكنم بيام بیشتر... بچه ها منو اد کنین
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... نوشته شده توسط moein unreal: سعيمو ميكنم بيام بیشتر... بچه ها منو اد کنین
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #20 نوشته شده توسط lycan1367: بچه ها منو اد کنین بیشتر... دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید
نوشته شده توسط lycan1367: بچه ها منو اد کنین بیشتر... دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید
L lycan1367 کاربر سایت Mar 5, 2015 #21 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید بیشتر... اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید بیشتر... اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #22 نوشته شده توسط lycan1367: اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟ بیشتر... اون لحظه ای که اینوایت دادی توی بتلفیلد بودم بلافاصله اومدم :d حالا اشکال نداره تلافیشو الان در میارم
نوشته شده توسط lycan1367: اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟ بیشتر... اون لحظه ای که اینوایت دادی توی بتلفیلد بودم بلافاصله اومدم :d حالا اشکال نداره تلافیشو الان در میارم
E Elyas7274 عضو جدید پنج شنبه at 11:30 PM #24 خب تقریبا یک 11 سالی میشه که گذشته بعد از اخرین گفتگوهای اینجا. هنوز کسی هست یا فقط من آخرین بازماندم؟؟ امیدوارم اینطور نباشه
خب تقریبا یک 11 سالی میشه که گذشته بعد از اخرین گفتگوهای اینجا. هنوز کسی هست یا فقط من آخرین بازماندم؟؟ امیدوارم اینطور نباشه