moein unreal کاربر سایت Mar 5, 2015 #16 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: خب یه ساعت دیگه شروع میشه فقط هماهنگی و این صبحتا چطوری انجام میشه؟پارتی 16 نفر رو ساپورت میکنه؟:d فقط این شانس بد ما شارژ باتری کنترلر low شاید نتونم تا آخر دووم بیارم :d بیشتر... كوشان جان كابل micro usb نداري؟
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: خب یه ساعت دیگه شروع میشه فقط هماهنگی و این صبحتا چطوری انجام میشه؟پارتی 16 نفر رو ساپورت میکنه؟:d فقط این شانس بد ما شارژ باتری کنترلر low شاید نتونم تا آخر دووم بیارم :d بیشتر... كوشان جان كابل micro usb نداري؟
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #17 نوشته شده توسط moein unreal: كوشان جان كابل micro usb نداري؟ بیشتر... چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/
نوشته شده توسط moein unreal: كوشان جان كابل micro usb نداري؟ بیشتر... چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/
moein unreal کاربر سایت Mar 5, 2015 #18 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... سعيمو ميكنم بيام
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... سعيمو ميكنم بيام
L lycan1367 کاربر سایت Mar 5, 2015 #19 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... نوشته شده توسط moein unreal: سعيمو ميكنم بيام بیشتر... بچه ها منو اد کنین
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: چرا معین جان...ولی قابلیت شارژ که نداره :d سیمش کوتاهه مگر اینکه بشینم زمین بازی کنم :d حالا میای یا نه؟ :/ بیشتر... نوشته شده توسط moein unreal: سعيمو ميكنم بيام بیشتر... بچه ها منو اد کنین
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #20 نوشته شده توسط lycan1367: بچه ها منو اد کنین بیشتر... دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید
نوشته شده توسط lycan1367: بچه ها منو اد کنین بیشتر... دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید
L lycan1367 کاربر سایت Mar 5, 2015 #21 نوشته شده توسط K.s.h.n.H: دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید بیشتر... اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟
نوشته شده توسط K.s.h.n.H: دیشب شما منو تایتان دعوت کردید؟:d تا اومدم رفتید بیشتر... اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟
K.s.h.n.H کاربر سایت Mar 5, 2015 #22 نوشته شده توسط lycan1367: اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟ بیشتر... اون لحظه ای که اینوایت دادی توی بتلفیلد بودم بلافاصله اومدم :d حالا اشکال نداره تلافیشو الان در میارم
نوشته شده توسط lycan1367: اره.. والا دیگه 2 3 ساعت بازی کردیم نیومدی دیگه بیشتر باید صبر میکردیم ؟ بیشتر... اون لحظه ای که اینوایت دادی توی بتلفیلد بودم بلافاصله اومدم :d حالا اشکال نداره تلافیشو الان در میارم