Multi Platform Titanfall 2

سازنده
Respawn Entertainment
تاریخ انتشار
October 2016
ناشر
EA
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. Xbox One
e12c_tf2.jpg

سازنده : Respawn Entertainment
ناشر : Electronic Arts
پلتفرم ها : PC, PS4, XB1
سبک : شوتر اول شخص
تاریخ انتشار : 7 آبان 1395

بر خلاف نسخه پیشین، نسخه دوم دارای بخش تک نفره داستانی خواهد بود که به صورت کاملا آفلاین هم قابل بازی می باشد
بازی همچنان دارای بخش چند نفره رقابتی خواهد بود و این بخش بهتر از نسخه اول باز خواهد گشت،
6 تایتان جدید با قابلیت شخصی سازی و ویژگی های مختلف به بازی اضافه شده
بخش چند نفره بازی همانند نسخه قبل از سیستم سرور های ابری استفاده می کند
داستان بازی در مورد جنگ استعماری بزرگی است که بر پایه جنگ داخلی و انقلاب ایالات متحده این بار در فضا شکل گرفته است
استدیو Respawn Entertainment ساخت بازی را از اواخر سال 2014 آغاز کرده است،
همچنین اعلام شده تمام DLC های بازی که در آینده منتشر می شود و شامل نقشه ها و مود ها و.. می باشد رایگان خواهد بود.

تصاویر :

آخرین ویرایش:
يعني فقط يكي بياد بگه چرا بايد چنين بازي اي كمتر از يه كال بفروشه :|

اخه هيچي هيچي هيچي هم كه نباشه اين دست كم سرور اختصاصي داره اونم نه يكي دوتا ! كلي در سر تا سر جهان داره كه ميتونيد بين شون بهترين پينگ رو انتخاب كنيد !
فقط توي فرانكفورت 2 تا سرور داره ! يه امستردام يه لندن كلي تو امريكا

واقعاً بايد تبريك گفت به طرفداران اون يكي بازي كه چنين گوهر نابي رو بيخيال شدن :|
دوستان شاتگان رو حتماً تست كنيد :D

تايتان هم عشق است SCORCH و TONE >:D<

cod فقط دو نسخه mw با b.o1 قشنگ بود واقعن اسم mw با این اینفینیتی وایفر خراب کردن تازه دوستان فراموش کردن کارگردان تایتان کیه ؟:| cod با اونا دوباره جون گرفت فقط بخاطر اسم شهرت بازیه که میگن cod بهتره بنظر خودم تایتان جایه یه cod خفن که سال هاست نداریم پر میکنه
منم کم کم دارم میخرمش8->

دیسک بازی قصد ارزون شدن نداره؟ من که از سیستم قیمت گذاری توسط فروشنده ها سر در نیاوردم
من بخرم یک ساعت بعدش ارزون میشه با خیال راحت میتونید بخرید، منتظرن من بخرم بعد ارزون کنن!
نسخه ی قبلیش و بازی نکردم ولی این و شدیداً دلم خواست، گیم پلی عالی ♥

من بخرم یک ساعت بعدش ارزون میشه با خیال راحت میتونید بخرید، منتظرن من بخرم بعد ارزون کنن!
نسخه ی قبلیش و بازی نکردم ولی این و شدیداً دلم خواست، گیم پلی عالی ♥
نه دوست عزیز اشتباه نکن منتظر منن که بخرم بعد ارزون شه.

فکر میکردم 180 :| همون شریکی بگیرم فکر کنم بصرفه تره این فروشنده ها چقدر دزدن:(
نه بابا الان بتلفیلد که چند هفتست از انتشارش گذشته تازه شده 215
یه کانال دیدم دست دو بازی رو میداد 180 که اونم فقط یه دونه بود وگرنه دست دو بازی تا 4 ماه دیگه گیر نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or