Titanfall 2 :EA انحصاری Xbox نخواهد بود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
1394146785Blake.jpg

Blake Jorgensen مدیر امور مالی EA در سال مجمع 2015 تکنولوژی و اینترنت در یک کنفرانس مطبوعاتی به پلتفرم های نسخه بعدی Titanfall اشاره کرد.

Jorgensen به طور خلاصه بیان کرد:"
EA و توسعه دهنده بازی یعنی Respawn Entertainment احتمالا در نسخه بعدی Titanfall نیز با هم همکاری می کنند و این احتمال وجود دارد که بازی جدید برای PlayStation 4 نیز توسعه یابد. سال گذشته این بازی فقط برای Xbox بود. ما هنوز Titanfall بعدی را تایید نکردیم ولی احتمالا ما Titanfall جدید را ببینیم, نسخه بعدی برروی پلتفرم های بیشتر و بزرگتر از یک پلتفرم واحد( برند خاص) عرضه می شود. به نظر من این برای ما گامی مثبت است."

در اکتبر 2013 آقای Vince Zampella موسس Repawn اعلام کرد:"
البته تیم برنامه نویسی ما در حال برنامه ریزی برای نسخه PlayStation 4 بازی است, و این مورد فقط برای عنوان Titanfall صادق نیست. و عرضه ادامه بازی بستگی به موفقیت شماره اول Titanfall توسط EA دارد."

منبع

تایتان فال 1 با اینکه بازی خیلی خوبی بود ولی انحصاری بودنش نذاشت به اون چیزی که حقش بود برسه.به علت انحصاری بودنش خیلیا بازیش نکردن و حتی نشناختنش همینم باعث شد به اون صورت سر و صدا نکنه.

تایتان فال 1 با اینکه بازی خیلی خوبی بود ولی انحصاری بودنش نذاشت به اون چیزی که حقش بود برسه.به علت انحصاری بودنش خیلیا بازیش نکردن و حتی نشناختنش همینم باعث شد به اون صورت سر و صدا نکنه.

حالا خوبه رو pc هم اومد والا چی میگفتید این حرفتون یعنی همه انحصاری ها به اون چیزی که حقشون هست نمیرسن فقط ps بازا بازیش نکردن دیگه والا هم pc بازا هم xbox بازا بازی کردن

حالا خوبه رو pc هم اومد والا چی میگفتید این حرفتون یعنی همه انحصاری ها به اون چیزی که حقشون هست نمیرسن فقط ps بازا بازیش نکردن دیگه والا هم pc بازا هم xbox بازا بازی کردن
بد برداشت کردی دوست من:x.نگفتم چون انحصاری ایکس وان بوده به حقش نرسیده.حتی اگه انحصاری PS4 هم بود اینو میگفتم.سازنده های بازی بعد اون درگیری هایی که با اکتیویژن داشتن به نظر من میخواستن بازی بعدیشون در حد یه call of duty سر و صدا به پا کنه،که انحصاری شدنش این فرصتو ازشون گرفت.
حالا این نظر منه احتمال داره اشتباه باشه و خیلیام باهاش موافق نباشن.;)

البته اینو قبلا بیست بار گفته بودن
فهمیدیم خب کلا این EA یک حرف رو باید صد جا بزنه
معلومه سر انحصاری شدن نسخه ی اول مثل ... پشیمونن
بچه بودیم کسی اشتباهی میکرد معلم میگفت برو 3 صفحه بنویس : چه اشتباهی کردم ، عجب خطایی کردم !

اینا هم ماهی 3 بار میگن TF2 انحصاری نیست !

دوستان گلم الان یه خبری اومده که بچه ها زحمت ترجمه اش رو کشیدن تکراری هم که نیست اگر تاریخش رو ببینید :دی پس بگید مشکل چیه؟ خوشحال هستین ازینکه این عنوان مولتی میشه؟ یا زیادم خوشحال نیستین؟:دی

دوستان گلم الان یه خبری اومده که بچه ها زحمت ترجمه اش رو کشیدن تکراری هم که نیست اگر تاریخش رو ببینید :دی پس بگید مشکل چیه؟ خوشحال هستین ازینکه این عنوان مولتی میشه؟ یا زیادم خوشحال نیستین؟:دی

[h=1]فقط اولین عنوان از Titanfall انحصاری خواهد بود! Respawn بر روی PS4 نیز کار خواهد کرد![/h]
[h=1]Titanfall :Respawn جدید دیگر انحصاری مایکروسافت نیست[/h]
[h=1]امکان عرضه TitanFall برای PS4 توسط Respawn Entertainment تایید شد[/h]
و 400000000000 تا خبر دیگه مثل این :دی

به شخصه زیاد از این بازی لذت نبرد‌م اگه بخش کمپین اضافه میکردن خیلی‌ بیشتر موفق میبودن تا اینکه فقط بازی به صورت انلاین باشه
بازی هم بعد ۲ روز بازی کردن فوق‌العاده‌ تکراری می‌شدو خسته کننده ربطی‌ هم به انحصاریو غیر انحصاری نداشت

به شخصه زیاد از این بازی لذت نبرد‌م اگه بخش کمپین اضافه میکردن خیلی‌ بیشتر موفق میبودن تا اینکه فقط بازی به صورت انلاین باشه
بازی هم بعد ۲ روز بازی کردن فوق‌العاده‌ تکراری می‌شدو خسته کننده ربطی‌ هم به انحصاریو غیر انحصاری نداشت

خب بازی مولتی پلیر ، ساز و کارش همینه دیگه .
الان مولتی پلیرهای بازیهای دیگه هر دفعه که بازی میکنید چیز جدید میبینید توش مگه ؟

دقیقا امیدوارم تغییرات اساسی بدن برای نسخه بعدی بازی خیلی زود خسته کننده میشه

الان مولتی پلیرهای بازیهای دیگه هر دفعه که بازی میکنید چیز جدید میبینید توش مگه ؟
چرا بازیی مثل CS1.6 هنوز جذابیت داره؟چرا بازی مثل COD:MW همین الانم سرور هاش موجود باشه همه بازی میکنن؟بتلفیلد 3 و بد کمپانی 2؟
مگه باید حتما چیز جدیدی اضافه کنن؟
این بازی ها به خودی و خود معتاد کننده و جذابن علاوه بر این خسته کننده نمیشن با گذشت زمان جذاب تر هم میشن برای مخاطب با اینکه چیز جدیدی برای عرضه ندارن

نه چیز متفاوتی نمی‌بینم اما کشش بازی متفاوته یه بازی مثل کانتر با اون گرفیک داغون میبینی‌ اون همه پلیر داره و کشش داره یا بازی مثل ورلد آف وارکرفت یا استارکرفت یا لول یا ۱۰۰تا بازیه دیگه که بقول شما فقط بخش انلاین داره و سازو کارش همینه اما پلیر و به سمت خودش میکشه اما این بازی اصلا به این شکل نبود برای من اولشم گفتم بنظره من که تجربه اش کردم..... باگ هم که زیاد داشت بالای ۱۰بار تو درو دیوار گیر کردم موقع پریدن
بازی‌هایی‌ هم که مثال زدم سعی‌ کردم فقط بخش انلاین داشته باشه وگرنه بقول دوستمون بتلو cod هم می‌شه مقایسه کرد اما چون اونا بخش کمپین داشت مقایسه نکردم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or