Titanfall 2 :EA انحصاری Xbox نخواهد بود

Mr. Worldwide

کاربر سایت
1394146785Blake.jpg

Blake Jorgensen مدیر امور مالی EA در سال مجمع 2015 تکنولوژی و اینترنت در یک کنفرانس مطبوعاتی به پلتفرم های نسخه بعدی Titanfall اشاره کرد.

Jorgensen به طور خلاصه بیان کرد:"
EA و توسعه دهنده بازی یعنی Respawn Entertainment احتمالا در نسخه بعدی Titanfall نیز با هم همکاری می کنند و این احتمال وجود دارد که بازی جدید برای PlayStation 4 نیز توسعه یابد. سال گذشته این بازی فقط برای Xbox بود. ما هنوز Titanfall بعدی را تایید نکردیم ولی احتمالا ما Titanfall جدید را ببینیم, نسخه بعدی برروی پلتفرم های بیشتر و بزرگتر از یک پلتفرم واحد( برند خاص) عرضه می شود. به نظر من این برای ما گامی مثبت است."

در اکتبر 2013 آقای Vince Zampella موسس Repawn اعلام کرد:"
البته تیم برنامه نویسی ما در حال برنامه ریزی برای نسخه PlayStation 4 بازی است, و این مورد فقط برای عنوان Titanfall صادق نیست. و عرضه ادامه بازی بستگی به موفقیت شماره اول Titanfall توسط EA دارد."

منبع

خب این چیزا سلیقه ای هستش بیشتر .
من خودم تو شوترها اول کانتر بعدش تایتانفال رو می پسندم .
تایتان فال شاید رو ایکس باکس باگ داشته باشه اما روی PC من باگ ندیدم تا حالا و بسیار هم برای سیستم های معمولی بهینه است

یه نکته دیگه هم که فراموش کردم اینه که مطمئن باشید اگه بازی از نظر ماکرو ارزش داشت انحصاری نگهش میداشت اما ماکرو فقط برای عرضه باندل هاش به یه بازی تو این سبک نیاز داشت که استفاده هم کرد و مطمئنا خود ماکرو هم راضی‌ به همکاری نبوده برای ادامه
تا اونجا که من فهمیدم ماکرو با وجود اسپنسر الان دنبال سیاست‌های درستی و داره راه درستیو میره بر خلاف شروع کار و دنبال انحصاری‌های جون داره مثل تام رایدر که الان خبرش همه پلیر‌ها رو دیوونه کرده که تا چه مدت انحصاری ایکس‌باکس هست و آیا واسه ps میاد یا نه و و و....
تا اونجایی هم که دیدم پلیر‌های ایکس‌باکس زیاد ناراحت نبودن و نیستن واسه از دست دادن تایتان چون اصلا ارضا نشدن با این بازی
حرف شما هم کاملا درسته که سلیقه هست

عاشق چشم و ابرو ماکرو نشده بودن که براش انحصاری بزنن.! پول گرفته بودن الان هم حتما پول نگرفتن میخوان مولتی کنن..

ربطی به پول نداره، مایکرو پولم میداد ، بازی اینا قبول نمیکردن. نسخه اولم رو توهم اینکه X1 تو فروشش کولاک میکنه و از PS4 بیشتر میفروشه انحصاری زدن، وگرنه عمرا با این آمار این کارو میکردن.

ربطی به پول نداره، مایکرو پولم میداد ، بازی اینا قبول نمیکردن. نسخه اولم رو توهم اینکه X1 تو فروشش کولاک میکنه و از PS4 بیشتر میفروشه انحصاری زدن، وگرنه عمرا با این آمار این کارو میکردن.
ماکرو پولم میداد اینا قبول نمیکردن ؟:-b

آقا نخواستن قرار داد ببندن یه چیز طبیعی چقدر حرفای عجیب و غریب میزنین آخه :)):| چون بازی خوب نبوده ماکرو نخواسته دیگه؟ متاش شد ۸۷ اگر اشتباه نکنم واقعا هم پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی بزرگ رو هم داره بهترین نیست اما میتونه بشه

آقا نخواستن قرار داد ببندن یه چیز طبیعی چقدر حرفای عجیب و غریب میزنین آخه :)):| چون بازی خوب نبوده ماکرو نخواسته دیگه؟ متاش شد ۸۷ اگر اشتباه نکنم واقعا هم پتانسیل تبدیل شدن به یه بازی بزرگ رو هم داره بهترین نیست اما میتونه بشه
درسته که اینجا سونی سنتر ه کسی‌ صداش در نمیاد اما حرف عجیب اینه که بگید ماکرو میخواسته اونا نخواستن....از جوک انور تره
بعدم شما بازی کردی که این حرفو میزنی‌ ؟! معیار شما متا هست ؟ می‌خوای ۱۰۰۰تا بازی مثال بزنم متا پایین داشته اما خیلی‌ طرف دار داره یا برعکس متا بالا داره اما مفت نمی‌ارزه ؟!همین تاپیک بفلی مراجع کنی‌ خوبه
والا ما که بازی کردیم و دوستان دیگه ایکس‌باکس که اینجا نظر دادن کسی‌ راضی‌ نبود ه حالا شما که بازی نکردی میگی‌ خوبه حتما خوبه شما بخر ما که راضیم کلا این بازی واسه ایکس‌باکس نیاد و بجاش بشینیم با کامپیوتر پنتیوم ۱ کانتر بازی کنیم

شما اگر نسل قبل رو به خاطر بیارین میبینید ماکرو همین سیاست ها رو اون موقع هم انجام داد بازی های مثل بایشوک و MF و NG رو با دادان مبالغی انحصاری زمانی کرد بعد روی پلتفروم های دیگه هم عرضه شدن الان همین سیاست رو روی بازی های مثل TF و R و DR3 هم انجام خواهد.

دیگه کار از تحلیل و اینا گذشته ، پیش گویی و غیب گویی اومده روی کار
همچین با قاطعیت از زبون این و اون حرف می زنن انگار که طرف Head اه Respawn اه

درسته که اینجا سونی سنتر ه کسی‌ صداش در نمیاد اما حرف عجیب اینه که بگید ماکرو میخواسته اونا نخواستن....از جوک انور تره
بعدم شما بازی کردی که این حرفو میزنی‌ ؟! معیار شما متا هست ؟ می‌خوای ۱۰۰۰تا بازی مثال بزنم متا پایین داشته اما خیلی‌ طرف دار داره یا برعکس متا بالا داره اما مفت نمی‌ارزه ؟!همین تاپیک بفلی مراجع کنی‌ خوبه
والا ما که بازی کردیم و دوستان دیگه ایکس‌باکس که اینجا نظر دادن کسی‌ راضی‌ نبود ه حالا شما که بازی نکردی میگی‌ خوبه حتما خوبه شما بخر ما که راضیم کلا این بازی واسه ایکس‌باکس نیاد و بجاش بشینیم با کامپیوتر پنتیوم ۱ کانتر بازی کنیم
کی گفته من بازی نکردم؟! شما اعصابت از جای دیگه خورده میایی کامنت من و نقل قول می کنی مشخصه اصلا نخوندی چون جمله من سوالی بود! بیخود هم حرف ماکرو و سونی و نزن من خود بازی رو گفتم . شک نکن از تو بیشتر تجربه بازی دارم پس قضاوت نکن راجع به کسی! این بازی ها هم سلیقه ای هستن شما مشخص نمی کنی چه بازی ای بده چه بازی ای خوب.

به‌هرحال کاری به این حرفا ندارم چیزی که مشخص ماکرو به فکر بازی‌هایی‌ مثل تام رایدر.. بازی‌های اسمو رسم دار نه بازی‌هایی‌ که هیچکدوم از پلیرهای ایکس‌باکس و راضی‌ نکرده واقعاً ادم یچیزایی تو این سایت میبینه و می‌شنوه که واقعاً خنده دار‌ترین جک دنیاست ...ماکرو خواسته و اونا نخواستن....
بد نیست برید یه نگاه به درامد شرکت ماکروسافت بندازید
ماکرو سودی تو این انحصاری شدن ندیده به همین خاطر حاضر نشده پولی‌ بابت انحصاری بده
چرا راه دور بریم همین الان تو بازار ایران بازیه تایتان و کسی‌ نمیخره دست دومشو هم ۴۰تومن نمی‌خرن
همه حرفایی که زده شد حدسو گمان بود اما بهتر از حدسو گمان‌هایی‌ بود که دوستان می‌زنن که خنده داره

کی گفته من بازی نکردم؟! شما اعصابت از جای دیگه خورده میایی کامنت من و نقل قول می کنی مشخصه اصلا نخوندی چون جمله من سوالی بود! بیخود هم حرف ماکرو و سونی و نزن من خود بازی رو گفتم . شک نکن از تو بیشتر تجربه بازی دارم پس قضاوت نکن راجع به کسی! این بازی ها هم سلیقه ای هستن شما مشخص نمی کنی چه بازی ای بده چه بازی ای خوب.
شما پلیرید ما اصلا گیم نمیدونیم چیه والا ما ۴دوره به عنوانه تیم ملی‌ ایران رفتیم مسابقاتeswc وارکرفت فرانسه و کره اسممون هم تو سایت هست نمیایم تو بوقو کرنا کنیم بگیم پلیریم حالا شما یه کنسول داری فک کردی پلیری

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or