امکان عرضه TitanFall برای PS4 توسط Respawn Entertainment تایید شد

HosseinBrusli

کاربر سایت
Titanfall-600x300.jpg

TitanFall اولین عنوان ساخته استدیو Respawn Entertainment است که قرار است برای PC, Xbox 360 و Xbox One منتشر شود . این عنوان قرار است به صورت انحصاری با قرار داد مشترک بین مایکروسافت و EA منتشر شود . ( بدین معنا که بازیبازان پلتفرم Playstation ممکن است از تجربه این بازی محروم شوند . )

اما Joel Emslie طراح هنری بازی طی اظهاراتی گفت که اممکان انتشار بازی برای PS4 وجود دارد و در پاسخ خبرنگار Eurogamer مبنی بر انتشار بازی برای PS4 گفته است :

مطمئنا امکان ساخت بازی برای PS4 وجود دارد
او اضافه کرد :
ما مدیون طرفدارانمان هستیم . ما بازی را به همه نشان دادیم و بسیار ناراحتیم ، اما میخواستیم مطمئن شویم همه بازی را دوست دارند . ما عاشق تمام طرفداران خودمان هستیم و برای ما فرقی نداردکه آنها چه کنسولی دارند ، چون ما میخواهیم تمام طرفدارانمان را خوشحال کنیم .
منبع

این انصاریای مایکرو همیشه خالی بندی بوده alan wake که یادتونه میگفتن عمرا رو کامپوتر بیاد من از همین الان دارم برای پورت شدن quantum break رو ی ps4 و کامپوتر لحظه شمار میکنم

اینم از انحصاری ماکروسافت. هنوز جوهر مهر Exclusiveــی که تو کنفرانس E3 روش زدن خشک نشده دارن از امکان عرضه رو PS4 حرف میزنن.

رسما به چشم یه بازی مولتی پلتفرم به این بازی نگاه کنید...

تو همون مجله Game Informer اعلام شده بود که بازی 1 سال در انحصار مایکروسافت هست و بعدش مولتی میشه. البته چون بازی کاملا آنلاین هست همین 1 سال انحصاری بودنش هم خوبه :دی کلا هم بهتر از اینه با شوق و ذوق 2 تا بازی ژاپنی نشون ملت بدن بعد 4 ساعت بعدش بگن اینا مولتی بودن :دی

تو همون مجله Game Informer اعلام شده بود که بازی 1 سال در انحصار مایکروسافت هست و بعدش مولتی میشه. البته چون بازی کاملا آنلاین هست همین 1 سال انحصاری بودنش هم خوبه :دی کلا هم بهتر از اینه با شوق و ذوق 2 تا بازی ژاپنی نشون ملت بدن بعد 4 ساعت بعدش بگن اینا مولتی بودن :دی
نه آخه کسی نگفته بود اون بازیای ژاپونی که از نظر من خیلی بهتر از TF هست انحصاری هستن ولی از E3 به اینور اون یکی دو نفر طرفدار باقیمونده ی ماکروسافت دارن در مورد انحصاری بیشتر که وجود خارجی ندارن و مثل نسل قبل همشون چند ماهه هستن صحبت میکنن .(البته تنها اهرم اتکا هست واسشون و چاره ای ندارن پس قابل درکه :دی )

کلا هم بهتر از اینه با شوق و ذوق 2 تا بازی ژاپنی نشون ملت بدن بعد 4 ساعت بعدش بگن اینا مولتی بودن

البته که همون دو تا بازی ژاپنی بهتر از این پروژه های خالی بندی هست که منتظرید انحصاری بشن (این*****یتر و این داستانا!:دی) اما سونی اصلا نگفت اینا انحصارین! همون موقع من تو تردش گفتم قطعا انحصاری نیستن. فقط ان یارو چاپه که قیافش خیلی ضایع بود FFXIV رو گفت که انحصاری PS3‌و PS4 هست!:دی

در هر صورت بیشتر این انحصاری های مایکرو انحصاری زمانی هستن. یکیش هم به احتمال زیاد بازی Ins هست و اینطور که تد پرایس گفته انم چند ماه بعد نسخه PS4 اش میاد. هرچند که استدیو اصلیشون داره روی بازی انحصاری PS4 کار میکنه!:دی

TF بصورت انحصاری برای X-BONE و PC با استفاده از قدرت Cloud - همکاری با MS

If you wondered why Titanfall is (at least for now) exclusive to Xbox One, Xbox 360 and PC, Infinity Ward’s co-founder Vince Zampella has the answer, as he clarified yesterday as part of an interview on IGN.
First of all, the studio seems to have an hoops-free relationship with Microsoft, that facilitated the delivery of the devkits:
The day we announced the studio, an hour later I’m on the phone with our Microsoft rep. ‘We have dev kits. Tell us where to send them.’ There were no hoops to jump through…that’s just the relationship we have.

Of course that’s not all, and Respawn started working on the game without any exclusivity in mind. Things changed when they realized the potential of the cloud feature brought by Windows 8 and Xbox One.
It allowed us to think of the game a little differently. That was the perfect solution.

Looks like Respawn has something similar to Forza Motorsport 5‘s Driveatar in mind, in get the AI to behave in a more “human” and natural way.
Of course, considering the fact that Sony’s Shuhei Yoshida already confirmed that the PS4 has the same cloud-based capabilities, this begs the question on how long Titanfall will actually remain exclusive. It also makes me wonder on how the game will play on Xbox 360, that doesn’t sport the same feature.
Personally, PC will remain my platform of choice for this game, considering that the precision delivered by mouse and keyboard easily wins me over, even if Zampella seems to think of it as an obstacle to the possibility of implementing cross-platform gameplay.
What about you? On what platform are you going to play?

منبع

نه آخه کسی نگفته بود اون بازیای ژاپونی که از نظر من خیلی بهتر از TF هست انحصاری هستن ولی از E3 به اینور اون یکی دو نفر طرفدار باقیمونده ی ماکروسافت دارن در مورد انحصاری بیشتر که وجود خارجی ندارن و مثل نسل قبل همشون چند ماهه هستن صحبت میکنن .(البته تنها اهرم اتکا هست واسشون و چاره ای ندارن پس قابل درکه :biggrin1: )
خب این نظر شما هست ولی بنا به نظر اکثر سایت ها و اینا Titanfall یکی از بهترین بازی های نمایشگاه بوده و یه سری هم جایزه Best of Show رو بهش دادن. همون اولش هم مشخص بود که این بازی انحصاری زمانی هست، حالا دیگه زمانش چقدر مشخص نیست ولی بعید میدونم زیر 1 سال باشه :دی
در هر صورت بیشتر این انحصاری های مایکرو انحصاری زمانی هستن. یکیش هم به احتمال زیاد بازی Ins هست و اینطور که تد پرایس گفته انم چند ماه بعد نسخه PS4 اش میاد. هرچند که استدیو اصلیشون داره روی بازی انحصاری PS4 کار میکنه!:biggrin1:
چیزی که من خوندم Sunset Overdrive با بودجه مایکروسافت ساخته میشه و کلا واسه مایکروسافت هست، با این تیم اصلی و فرعی و اینا هم خودت رو گول نزن :دی :دی

به نظر من نیاد هم مهم نیست چون واقعا در مقابل بانجی حرفی برای گفتن نداره:d
گرافیکش که تو مایه های همون call of dogs هست:| گیم پلیش هم خیلی شبیه cod هست.
destiny حداقل توی زمینه گرافیک خیلی پیشرفت کرده

خب این نظر شما هست ولی بنا به نظر اکثر سایت ها و اینا Titanfall یکی از بهترین بازی های نمایشگاه بوده و یه سری هم جایزه Best of Show رو بهش دادن. همون اولش هم مشخص بود که این بازی انحصاری زمانی هست، حالا دیگه زمانش چقدر مشخص نیست ولی بعید میدونم زیر 1 سال باشه :دی
نه آخه جوری گفتی بازی ژاپنی که احساس کردم میخای مسخره کنی :دی خوب نظر اکثریت سایتا مهمه منم قبول دارم TF نمایشش عالی بود . البته همون اکثریت سایتا هم قشنگ به ماکرو انتقاد کردن ولی باز اون یکی دو نفر میگن سایتا غلط کردن :دی انتقاد از ماکرو : غلط کزدن سایتا - تعریف از TF : آورین به سایتا :دی در حالی حتی انحصاری هم نیست و Gameinformer جایزه بهترین بازی مولتی پلتفورم رو داده بهش :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or