Titanfall عنوان در حال ساخت Respawn

Inquisitor

Righteous Armors Me
کاربر سایت
Respawn-Entertainment-logo.jpg

استودیوی Respawn با همکاری EA در حال ساخت بازیی به نام Titanfall است که در مجله ی Gameinformer ماه July رونمایی شد.

همچنین یکی از کاربران سایت NeoGAF گفته است که این بازی برای PC,Xbox one (و X360 که توسط کس دیگری و به صورت شایعه در حال ساخت است) خواهد آمد و این بازی قرار است کمی از سیستم Cloud نیز استفاده کند.

در کاور این مجله ما خانومی رو در حال تیر اندازی به یک ماشین بزرگ میبنیم و بنا به شایعاتی که به ماه April بر میگردد این بازی در انحصار Xbox one و Xbox 360 خواهد بود و بخش چندنفره آن تنها به صورت آنلاین خواهد بود.این حالت از 16 نفر به اضافه ی تعدادی دشمن که توسط هوش مصنوعی کنترل میشود را داراست (این دشمنان ماشین هایی عظیم هستند و مبارزات همانند David .Vs Goliat خواهد بود.)
هر چند تعداد محدودی از این ماشین ها به درون بازی خواهند آمد و بازی کنان نیز وسایل مورد نیاز برای از بین بردن این ماشین ها در صورت نیاز را خواهند داشت.

به همراه این شایعات EA دامنه ای به این نام نیز در همان ماه ثبت کرده بود.
در صورتی که این بازی تنها برای دو کنسول مایکروسافت بیاید باید منتظر این بازی در کنفرانس مایکروسافت باشیم.

titanfall-gi-cover-503x600.jpg

منبع

آخرین ویرایش:
لول !!!
اولاً BF4 و COD مولتی پلتفرم هستن ! حالا از لیست کردن این عناوین چه منظوری داشتی خدا عالمه ! دوماً موفق نبودن Dead Space 3 - Crysis 3 - FUSE - Army of two DC و . . . چه ربطی داره به عنوان Respawn؟! خوبی شما؟ً الان فرضاً چون Activision ناشر destiny شده دیگه نباید به بازی بانجی دل بست ؟!!!!!

شما فرمودی این بازی تمرکزش رو مالتی پلیر هست و چنین هست و چنان هست و انحصاری هست و اینا منم گفتم دنیا به اخر نرسیده برای پلتفروم های دیگه تا وقتی که CoD BF4 و .... هستن. متوجه شدی؟

EA، EAـه دیگه. کمپانی که تو فرنچایزهای اصلی خودش اینطوری گند بزنه توقعی ازش نیست. حالا میخواد بازی Respawn باشه یا گنده تر از Respawn.

Destiny هم یه بازی Cross-Gen ـه 8-9 پلتفرومه ست که با وجود Acti به اون هم امیدی نیست.

پ.ن. ارامش فراموش نشه.

این بازی با انجین سورس ساخته میشه؟مگه این انجین در انخصار والو نیست؟واسه xbox360 هم میاد؟فقط مولتی پلیر هست؟(هوا گرمه حال ندارم کل پست ها رو بخونم):d
.....
این دختره،شبیه alyx از half life 2 نیست؟
به سوال این بنده خدا هم جواب بدین.خیلی پسر گلی هست

@ فریدون:

وقتی از نظر تو بین یه عنوان انحصاری ( البته فرض رو بر انحصاری بودن گذاشتیم) و یه عنوان مولتی پلتفرم از لحاظ جذب مخاطب تفاوتی وجود نداره بحث کردن با تو مثل آب در هاون کوبیدنه هم وقت خودم حروم میکنم ،هم تو رو تو زحمت میندازم من باب جمع آوری عکس و گیف . . .

به سوال این بنده خدا هم جواب بدین.خیلی پسر گلی هست

بازی تو بخش سینگل قراره چیزی شبیه به L4D رو ارائه بده و تمرکزش روی بخش مولتی هست. سورس اینجین یه موتوره مثل کرای انجین که اگه هر شرکتی بخواد میتونه لایسنس بازی رو از ولو بگیره و باهاش بازی بسازه.
برا 360 هم میاد

فریدون دوست قدیمی xbox فن ! من یه پیشنهاد داشتم ! کاش تا E3 صبر میکردی و بعد تغییر جبهه میدادی ! این را خیلی خیلی دوستانه میگم حداقل یه چند سالی باهم بودیم و باهم خوش بودیم و............... خیلی داری تابلو تغییر جبهه میدی حتی داری حرفهای خودت در مورد بعضی بازی ها که قبلا میگفتی و...... الان داری برعکسش را میگی ! حالا حوصله ندارم برم نقل قول کنم و............ این چیزی نیست که حتی از چشمه یه PS فن پنهان بشه ! کاری میکنی که خودت را تو سایت اینطوی مطرح کنی !

تو خیلی ساده میتونستی مثلا بگی من به خاطر سیاست ها غلط مایکروسافت این نسلی که داره میاد طرفدار PS4 شدم اونوقت کسی مشکلی نداشت ولی اینطوری که کلا بخوای گذشتت را هم انکار کنی و هر خبر مثبت را منفیش جلوه بدی , درست نیست هرچند بازم تاکید میکنم که تا E3 یاید صبر میکردی .

جدایی فرخ از فری :( ! اکبر فرشادی.
عاشق وقتی ام که یکی یکی ایکس باکس فنها رو بعد E3 زیر پر و بال خودم بگیرم. جا واسه همتون هست.
===
یه سری نکات آموزنده داره این بحث :d

1) متوجه شدیم EA به بازی هایش گند میزند منتها شامل حال BF4 نمیشود بنا به لوجیک ـه دوستان
2) xbox one بازی ندارد پس بد است
3) xbox one بازی انحصاری دارد پس بد است
4) تا دیروز بازی نداشت در جهت شادی روح ملت، حالا که بازی انحصاری دارد، چیزی از بقیه کم نمیشود
5) EA کلا بازی نسازد بهتر است ! در نتیجه Fifa و Dead Space و Battlefield و ... کلا یه سری حزئبلات بودن که بنا به دلایل کوآنتمی محبوب شدن

من کشته مرده این تئوری هام که معلوم نیست چجوری به وجود میان و یه روز در میون تغییر میکنن :bighug:
پ.ن: مایکروسافت و سونی مال پدری هیچ کدوم از ماها نیستن. هروقت احساس کردیم به سلیقمون نمیخوره خیلی راحت میشه رفت طرف دیگه بدون هیچ مشکلی. منتها یه دفعه رفتن رو اعصاب ملت و هر چیزی رو بد نشون دادن از مسخره ترین حرکاتی هست که یک فرد عاقل و بالغ میتونه انجام بده که به شخصه خیلی برام جالبه ! هرکسی با هرچیزی حال میکنه خیلی خوبه. منتها برای خودش میتونه هایپ کنه و ... ! رو اعصاب رفتن مطمئنا نرمال نیست
کاری به پست آموزندت ندارم، آما I wonder چرا پست من رو نقل قول کردی؟!:دی دقیقا من با این پیام های آموزنده باید چیکار کنم عزیزم؟:دی
یه ذره ریلکس تر و آروم تر باش و منتظر فصل پشم ریزان سونی در E3 بمون. یعنی یه چیزایی نشونت میده که آره.

آخرین ویرایش:
جدایی فرخ از فری :( ! اکبر فرشادی.
عاشق وقتی ام که یکی یکی ایکس باکس فنها رو بعد E3 زیر پر و بال خودم بگیرم. جا واسه همتون هست.

یه سری نکات آموزنده داره این بحث :d

1) متوجه شدیم EA به بازی هایش گند میزند منتها شامل حال BF4 نمیشود بنا به لوجیک ـه دوستان
2) xbox one بازی ندارد پس بد است
3) xbox one بازی انحصاری دارد پس بد است
4) تا دیروز بازی نداشت در جهت شادی روح ملت، حالا که بازی انحصاری دارد، چیزی از بقیه کم نمیشود
5) EA کلا بازی نسازد بهتر است ! در نتیجه Fifa و Dead Space و Battlefield و ... کلا یه سری حزئبلات بودن که بنا به دلایل کوآنتمی محبوب شدن

من کشته مرده این تئوری هام که معلوم نیست چجوری به وجود میان و یه روز در میون تغییر میکنن :bighug:
پ.ن: مایکروسافت و سونی مال پدری هیچ کدوم از ماها نیستن. هروقت احساس کردیم به سلیقمون نمیخوره خیلی راحت میشه رفت طرف دیگه بدون هیچ مشکلی. منتها یه دفعه رفتن رو اعصاب ملت و هر چیزی رو بد نشون دادن از مسخره ترین حرکاتی هست که یک فرد عاقل و بالغ میتونه انجام بده که به شخصه خیلی برام جالبه ! هرکسی با هرچیزی حال میکنه خیلی خوبه. منتها برای خودش میتونه هایپ کنه و ... ! رو اعصاب رفتن مطمئنا نرمال نیست

====================

کاری به پست آموزندت ندارم، آما I wonder چرا پست من رو نقل قول کردی؟!
biggrin1.gif
دقیقا من با این پیام های آموزنده باید چیکار کنم عزیزم؟
biggrin1.gif

یه ذره ریلکس تر و آروم تر باش و منتظر فصل پشم ریزان سونی در E3 بمون. یعنی یه چیزایی نشونت میده که آره.
این وان هند خواستم پیش زمینه داستان فیلم رو روشن کنم :d این دی آدر هند پیام اخلاقیش هم بدم. شما هم میتونی استفاده کنی بری واسه نوه نبیرت تعریف کنی :bighug:
خط دوم هم بحثش باشه جای دیگه :d

آخرین ویرایش:
کسای که با بازیهای آنلاین مشکل دارن مشکلو تو اینترنت کشورمون بگردید نه از سازنده های بازی اونور آب . واقعا دنیا داره به سمت بازی آنلاین می ره و دیگه از هارد استفاده نکنی یا دیسکت سخت (dvd) و بلوری اینجور چیزا نداشته باشه و از Cloud استفاده کنن. اون ور آب سرعت اینترنت 100 مگابیت می دن دست ملت با هزار مخلفات روش الان 1 گیبایتی بصورت تست به دست ملت می دن تا مشکلات برطرف کنن تا همگانی به ملت بدن . ما اینجا تو این کشورمون مخابرات 1 مگابیت با منت بهمون میدن اونم ماهی 47 تومان میدن هزار بار قطع می شه port هارو می بندن هزاران بلا سر اینترنت بدبخت میارن. بعد توقع داری بازی سازهای اون ور آب بازی بسازن آنلاین نباشه
بفهمم این حرف چرت و پرتو کی تو زبون مردم انداخت...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or