شایعه TitanFall در راه PS4

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
Tidux اینسایدر ادعا می کند که TitanFall بزودی بر روی PS4 عرضه میشود. Tidux که بیشتر بخاطر خبرهایی که در گف Leak کرده شهرت دارد دیروز این جملات را توئیت کرد
#
Titanfall is going multi-platform

— Tidux (@Tidux) May 8, 2014
A build of Titanfall is up and running on #PS4
— Tidux (@Tidux) May 8, 2014

البته همچنان باید در باور چنین اخباری محتاط بود. Famousmortimer نیز که یکی دیگر از اینسایدرهای گف است قبلا اشاره کرده بود که EA از انحصاری کردن TF بشدت ناراحت است. بنظر میرسد ایشان هم با Tidux هم عقیده است.

@mzupeman @Tidux Fwiw I've heard the same rumor but no one can explain how it would happen, legally.

البته باید اذعان کرد احتمال مولتی شدن TF2 بسیار بالاست

Titanfall 'up and running' on PS4, says insider -- PlayStation Universe

Rumor: Titanfall slated for PS4. - NeoGAF

چرا انگشتاتو خسته میکنی به جای نامه نوشتن که فن بازیو منطقی جلوه بدی یه کلمه بگو کلا ماکرو بهتره چه در گذشته چه در حال چه در آینده ببم جان :d

در ابتدا باید بگم این بازی رو هنوز نخریدم نه برا One نه PC که بخوام براش فن بازی در بیارم.
در ضمن فن بازی و کنسولی خاص بودن اصلا چیز مورد دار و زشتی نیست و در آخر من نظریات خودم رو گفتم نه با شما جنگی دارم نه با کس دیگری.
اما اگر میخوای بگردی که ببینم من به کودوم علاقه بیشتر دارم بله من به One و بازی هایی مثل Forza و Halo نسبت به رقیب علاقه بیشتری نشون میدم حتی با اینکه میدونم هم Ghost و BF4 هر دو روی PS4 بهتر هستن نسخه One رو تهیه کردم و حتی PS4 رو آپدیت اولیه هم نکردم.
حالا اگر این کارها چیزی جز سلیقه و علایق شخصی هست میتونی حتی کودن هم صدام کنی :d

مایکروسافت اگر این عنوان رو نداشت چیکار میکرد ؟؟؟ البته چیز دندان گیری نبود
به نظرمن Kz:Sf از این خیلی برتره

داری فن های سونی رو ترول میکنی یا واقعا به اینی که گفتی معتقدی؟

امیدوارم نیاد به Ps4
چون اصلا سونی نیازی به این بازی نداره

مایکروسافت اگر این عنوان رو نداشت چیکار میکرد ؟؟؟ البته چیز دندان گیری نبود
به نظرمن Kz:Sf از این خیلی برتره

ببخشید البته مثلا امتیازات shadowfall نشان میده که این بازی در کل ضعیفتر از TITANFALL عمل کرده
آخرین کیلزون یعنی همین shadowfall یه جورایی ضعیف ترین عملکرد رو داشته در کل killzone ها ! (به جزء گرافیک منظورم هست)

- - -ویرایش - - -

اره. ولی خب پایین بودن به هر حال بی تاثیر نیست. چون گرافیک یکی از مولفه هایی است که منتقد به ان نمره میدهد و در نمره کلی بازی لحاظ می شود:d

تاثییرش زیاد نیست به نظرم معمولا وگرنه Ryse باید خیلی خوب میشد مثلا ! ( بیشتر منظورم گرافیک تکنیکی هست نه گرافیگ هنری )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or