شایعه TitanFall در راه PS4

• Thread starter Thread starter benjohn
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

benjohn

کاربر سایت
Tidux اینسایدر ادعا می کند که TitanFall بزودی بر روی PS4 عرضه میشود. Tidux که بیشتر بخاطر خبرهایی که در گف Leak کرده شهرت دارد دیروز این جملات را توئیت کرد
#
Titanfall is going multi-platform

— Tidux (@Tidux) May 8, 2014
A build of Titanfall is up and running on #PS4
— Tidux (@Tidux) May 8, 2014

البته همچنان باید در باور چنین اخباری محتاط بود. Famousmortimer نیز که یکی دیگر از اینسایدرهای گف است قبلا اشاره کرده بود که EA از انحصاری کردن TF بشدت ناراحت است. بنظر میرسد ایشان هم با Tidux هم عقیده است.

@mzupeman @Tidux Fwiw I've heard the same rumor but no one can explain how it would happen, legally.

البته باید اذعان کرد احتمال مولتی شدن TF2 بسیار بالاست

Titanfall 'up and running' on PS4, says insider -- PlayStation Universe

Rumor: Titanfall slated for PS4. - NeoGAF

یه بازی صرفا آنلاین با گرافیک 3 نسل پیش نمیدونم چه جذابیتی داره که اینهمه خواهان پیدا کرده ... هر کسی تو خونش یه پی سی معمولی هم داشته باشه از پس اجراش بر میاد ...

به احتمال زیاد معرفی TF و کانتنت های انحصاری برای PS4‌ یکی از بمب های سونی برای E3 باشه.
یه لحظه خنده ها شیطنت آمیز ترتون رو موقع اعلام این خبر رو سن تصور کردم خنده ام گرفت (مثل خنده ش موقع اعلام قیمت پلی4 و عدم نیاز به نت و ...):d

ولی حیف دیگه نیست:(

WOOOOOOOOOOOW این خبر اگه درست باشه= به سرعت تغییر دادن آواتار های بعضی از دوستان
این خبر بمب خبری سونی در E3 میشه
قبلا خبر هایی مبنی بر اینکه سونی با EA سرا TF مذاکره کردن بود شاید خبر ر نگرداشتن E3 ر منفجر کنن:-o
- - -ویرایش - - -

ولی حیف دیگه نیست:(
به جاش کی میاد؟؟

متاسفانه ANDREW HOUSE خيلي نچسب تر از اين يارو است :| اصلا" نميتونم تحمل اش كنم :|
اين هايي كه احمد گفتي هر كدوم بدتر از اون يكي اند :| فقط يوشيدا قابل تحمله :d اونم به خاطر مرام اش توي پاسخ دادن توييت هاي ملت !
يادش به خير يه زماني كاز مي اومد :( ترتون هم بود :( الان ديگه جفت شون نيستن :((

اگر اين خبر تاييد بشه من خيلي دوست دارم فيل اسپنسر رو ببينم :d

متاسفانه ANDREW HOUSE خيلي نچسب تر از اين يارو است :| اصلا" نميتونم تحمل اش كنم :|
اين هايي كه احمد گفتي هر كدوم بدتر از اون يكي اند :| فقط يوشيدا قابل تحمله :d اونم به خاطر مرام اش توي پاسخ دادن توييت هاي ملت !

سونی میتونه این یارو اینسایدره راشد رو بیاره ،همه چیز هم که میدونه تمرین نمیخواد کنه دیگه:d

اندرو هاوس که حرف نداره :x:d توی همه کنفرانس های سونی ( 22 فوریه و E3 و Gamescom و TGS ) حضور داره و خیلی مسلط میزنه و هرازگاهی تیکه پرونی میکنه :d
بهرحال کاز الان Big Boss ــه کلاسش نمیکشه بیاد E3 :d ترتون هم که رفت و نمیشه برگردونش, و شما خیالت از بابت Andrew House و Michael Denny راحت باشه که یه کنفرانس عالی رو برامون رقم میزنن :bighug::d
تاپیک یکم از مسیر خارج شد ببخشید :d

صادق منظورم اصلا این خرابی های اخبر نبود. من قبل از این خرابی ها میخواستم بازی کنم که نمیشد. کلا اینترنت فضایی میخواد. خیلی فضایی. حالا چراشو نمیدونم.میگن هوش مصنوعی روی Cloud پردازش میشه و یه چیزی خیلی خفن هست، اما من چنین چیزی ندیدم و همه Bot ها مثل منگل ها درو دیوار رو نگاه میکردن! جالبش این بود که تو سرور های اروپا که بازی میکردم، افراد خارجی خودشون 5 خط نداشتن و همشون از دم 4 خط پینگ بودن!
پس چرا همه ميگفتن مشكلي نداشتيم؟ تا اونجا من ديدم ايرانيا ميگفتن راحت بازي ميكردن.
من از روز اول گفتم وقتي هوش مصنوعي روي Cloud پياده بشه با اينترنت ايران نميشه بازي كرد(البته نميگم همه به اين مشكل دچار ميشن). Diablo هم اينجوري بود ملت لگ داشتن اكثرا.Destiny هم ممكنه خيلي ها مشكل داشته باشن مگر اين كه از كاهش دهنده ي پينگ استفاده كرد.
در كنار پينگ خوب پهناي باند بالا ميخواد.

دیروز توی گف یکی نوشته بود که امسال Andrew House میزبانه :d امیدوارم این بالاییه نیاد ممکنه خرابکاری کنه :d
همین Andrew House و Adam Boyes و Michael Denny و Yoshida و Shahid Ahmad میتونن بهتر از این کنفرانس رو داغ کنن :d
من خیلی به ترتون عادت کرده بودم =(( وقتی TLOU معرفی میکرد یه احساسی تو چشم هاش دیدو انگار میگفت امسال سال ترکوندن هست:d

سونی میتونه این یارو اینسایدره راشد رو بیاره ،همه چیز هم که میدونه تمرین نمیخواد کنه دیگه:d
اگه اینطور بشه خیلی خوبه واسه ماکرو هم چون دیگه روش میشه ps4 رو ببره تو مراسم بجا x1 خودش بازیهای مالتی رو رو بصورت ۱۰۸۰ و گرافیک بالاتر نمایش بده شاید فروشش یه تکونی بخوره :d

WOOOOOOOOOOOW این خبر اگه درست باشه= به سرعت تغییر دادن آواتار های بعضی از دوستان
این خبر بمب خبری سونی در E3 میشه
قبلا خبر هایی مبنی بر اینکه سونی با EA سرا TF مذاکره کردن بود شاید خبر ر نگرداشتن E3 ر منفجر کنن:-o
- - -ویرایش - - -

به جاش کی میاد؟؟

:| بله بعضی از دوستان

- - -ویرایش - - -

یه بازی صرفا آنلاین با گرافیک 3 نسل پیش نمیدونم چه جذابیتی داره که اینهمه خواهان پیدا کرده ... هر کسی تو خونش یه پی سی معمولی هم داشته باشه از پس اجراش بر میاد ...

خوب مگه به گرافیکه تایتان فال نشون داد یک بازی نسل هشتمی بدون گرافیک شاخ و با یک گرافیک پکیده میتونه متای 86 کسب کنه (کل بازی جذابیت داره بعد شما میگی کجا جذاب هست؟)

- - -ویرایش - - -

صادق منظورم اصلا این خرابی های اخبر نبود. من قبل از این خرابی ها میخواستم بازی کنم که نمیشد. کلا اینترنت فضایی میخواد. خیلی فضایی. حالا چراشو نمیدونم.میگن هوش مصنوعی روی Cloud پردازش میشه و یه چیزی خیلی خفن هست، اما من چنین چیزی ندیدم و همه Bot ها مثل منگل ها درو دیوار رو نگاه میکردن! جالبش این بود که تو سرور های اروپا که بازی میکردم، افراد خارجی خودشون 5 خط نداشتن و همشون از دم 4 خط پینگ بودن!

تنها بازی که من مشکلی توش ندارم حتی الان که نت ها خراب شدن مگه نتت چیه داداش؟ خیلی خیلی کم پیش میاد برای من تایم اوت سرور بده

شما فیل اسپنسر رو در E3 امسال با انواع و اقسام بازی انحصاری خواهی دید اون موقع هست که من خیلی دوست دارم شما رو ببینم:d
درست مثل نسل قبل نه:d
یا مثلا برده مایکر تو E3 قبلی !!
مگه E3 قبلی نگفت ما سونی را خواهیم کشت=))
مشکل این بود که شب بوده ندیدن کی ر میکشن :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or