Titanfall بروی GTX750ti بهتر از Xbox One اجرا خواهد شد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

MASTER OC 7

کاربر سایت

بتازگی انویدیا از محصول جدید خود 750ti که از معماری maxwell بهره مند است رونمایی کرد

شایان ذکر است این غول کوچک mid-range با توجه به معماری جدید و 28NM با اینکه 60W مصرف دارد اما چیزی در حدود یک کارت گرافیک HIGH END GTX480 پرفورمنس در اختیار گیمر قرار خواهد داد که در این خصوص باید در اینده منتظر انقلابی جدید در سری جدید کارتهای گرافیکی 20NM این شرکت باشیم

perfwatt_1920.gif

FPS-Per-Watt.png

سوای مصرف بسیار کم این کارت گرافیک . چیزی که بیشتر از همه باعث معروفیت این کارت شده عنوان Titanfall را نسبت به Xbox One بهتر اجرا می کند.شما میتوانید با این کارت گرافیک به رزولوشن 1080p و نرخ فریم 60fps با 2xAA روی نسخه بتای این عنوان دست یابید.
همچنین در اجرا کردن Battlefield 4 نسبت به PS4 توانایی بهتری دارد این کارت گرافیک بطور موثری میتواند بازی BF4 را در 60 فریم بر ثانیه پایدار روی رزولوشن 900p اجرا کند. PS4 همین توانایی را دارد اما سرعت فریم کمتری را نسبت به استواری GeForce GTX 750 Ti دارا میباشد.

منبع
اطلاعات تکمیلی

آخرین ویرایش:
GTX 750ti کارت بی نظیری از نظر معماری محسوب میشه 21.8 گیگافلاپس به اضای هر وات توان محاسباتی و فقط 1.8 میلیارد ترانزیستور داره و 150 دلار قیمتشه ولی مشکلش اینه که تو مارکت یه رقیب سر سخت داره که شاید از نظر تکنولوژی از این کارت عقب تر باشه ولی اونم 150 دلار قیمت داره و در عوض 20-25 درصد Performance بالاتری ارائه میده اونم کارت R7 265 هست.

AMD همیشه قصدش این بوده با قیمت کم به مبارزه با NVIDIA بیاد ...
مهم مصرف برقشه که تو رده های بالاتر کولاک خواهد کرد فقط باید منتظر سری 800 باشیم و بس :|

تو بخش خبرهای سایت در مورد کنسول جدید ایسوس ASUS GR8
برخی از کاربران 750TI یک تراشه ضعیف میدونن

این خبرو قدیمی UP میکنم تا دوستان بیشتر با 750TI اشنا بشن
ضمن اینکه خبر هم منبع معتبری داره

این خبر رو هم داشته باش و ببین چند وقت دیگه این کارت چه جوری تو اجرای بازی های جدید کم میاره!!!!

بهینه بودن توی pc معنی نداره!

این خبر رو هم داشته باش و ببین چند وقت دیگه این کارت چه جوری تو اجرای بازی های جدید کم میاره!!!!

بهینه بودن توی pc معنی نداره!

اون برای نسل قبل بود که کنسولها از معماری POWER PC IBM استفاده میکردن و پورت بازیها بروی معماری PC که X86 هست بسیار وقت گیر و سخت تر از الان انجام میشد

این نسل معماری کنسولهای جدید X86 و حتی در خبرها خوندیم پورت یک بازی از XONE به PC کمتر از دوروز طول میکشه

البته اینکه سازنده بازی از قصد و عامدانه روی نسخه PC وقت نزاره تا خدایی نکرده فروش نسخه کنسول از دست نده . اون بحثس جداس مگرنه حتی با یه پورت سطحی هم مشکلی بوجود نمیاد .

درضمن اینو هم فراموش نکنید دغدغه گیمرهایی که با PC بازی میکنن اینه که تعداد کمی از بازیها تو تنظیمات 1080 HIGH و 60 فریم دچار مشکل میشن

مگرنه اگه قرار باشه بازی با تنظیمات کنسولی اجرا بشه همین 750TI بسیار عالی جوابگو خواهد بود.

مثلا خود من توی بازی واچ داگز با تنظیمات 1080 HIGH با کارت گرافیک 480GTX مشکل داشتم

ولی وقتی تنظیمات واچ داگزو گذاشتم روی 900P MEDIUM که با نسخه PS4 برابری میکنه .. خیلی خیلی روون و عالی بازی روی 480GTX اجرا شد تازه 60 فریم هم اجرا شد :d حتی روی مدیویم راحت 1080 اجرا کردم

فراموش نشه 480GTX من سال 2010 خریدم و چهار سال از اون موقع میگذره و هنوز مشکلی باهاش ندارم بنابراین حرفت کاملا غلطه

آخرین ویرایش:
اون برای نسل قبل بود که کنسولها از معماری POWER PC IBM استفاده میکردن و پورت بازیها بروی معماری PC که X86 هست بسیار وقت گیر و سخت تر از الان انجام میشد

این نسل معماری کنسولهای جدید X86 و حتی در خبرها خوندیم پورت یک بازی از XONE به PC کمتر از دوروز طول میکشه

البته اینکه سازنده بازی از قصد و عامدانه روی نسخه PC وقت نزاره تا خدایی نکرده فروش نسخه کنسول از دست نده . اون بحثس جداس مگرنه حتی با یه پورت سطحی هم مشکلی بوجود نمیاد .

درضمن اینو هم فراموش نکنید دغدغه گیمرهایی که با PC بازی میکنن اینه که تعداد کمی از بازیها تو تنظیمات 1080 HIGH و 60 فریم دچار مشکل میشن

مگرنه اگه قرار باشه بازی با تنظیمات کنسولی اجرا بشه همین 750TI بسیار عالی جوابگو خواهد بود.

مثلا خود من توی بازی واچ داگز با تنظیمات 1080 HIGH با کارت گرافیک 480GTX مشکل داشتم

ولی وقتی تنظیمات واچ داگزو گذاشتم روی 900P MEDIUM که با نسخه PS4 برابری میکنه .. خیلی خیلی روون و عالی بازی روی 480GTX اجرا شد تازه 60 فریم هم اجرا شد :d حتی روی مدیویم راحت 1080 اجرا کردم

فراموش نشه 480GTX من سال 2010 خریدم و چهار سال از اون موقع میگذره و هنوز مشکلی باهاش ندارم بنابراین حرفت کاملا غلطه

این بحثا سر نسل قبل هم بود و ببین کارت های اون زمان که از نظر عددی با مثلا 360 برابر بودن چند سال تونستن دووم بیارن!

هر چه قدر هم که معماری اینا شبیه به هم باشن بازم به خاطر رشد سریع کارت های گرافیک، تکنیک های استفاده شده روی بازی های جدید به هیچ وجه با کارت های قدیمی بهینه نیست و در آینده متوجه میشید!

در مورد مثال واچ داگز هم نظری نمیدم چون خودم تست نکردم و تا وقتی منبع معتبری هم نباشه نمیتونم قبول کنم صحبت هاتونو!

جدا این کنسول ها بجز بازی های انحصاریشون به چه درد دیگه ای میخورن؟ :cursing:
تازه هنوز یکسال از عرضه ی کنسول های نسل هشتم گذشته بببین 5 سال بعد اختلاف به چه حد میرسه >:)

تایپیک برا حدود 1 سال پیش هست !!!!! الان یادتون افتاده آپ کنید ، توش خالی کنید خودتون رو ؟؟؟

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or