Multi Platform Tides of Annihilation

آخرین ویرایش:
اون بخش باس مصر رو دیدم، و یکمم ریزه پیزه اینور اونور

حقیقتا من که خیلی لذت بردم! :Dکرافیکش حتی اگر دانگرید هم شده باشه هنوزم خوبه :دی لعنتیا همون عکس مصر صفحه پیش برای یک نمونه،بده واقعا؟ :D

چهره ش هم آره قبلا بهتر بود،ولی الان هم بد نیست،صرفا قبلا بهتر بود...الان بیشتر سمت تیپیکال بازی های شرقی رفته

اما من هنوز تو این هایپم که بازی بزرگتر از چیزیه که فکر میکردم و اساطیر دیگه رو هم شامل میشه! >:)

باس مصری هم جذاب میزد واقعا
و نسبت به نمایش قبل که آدم رو میترسوند نکنه FF16 دیگه ای ببینیم، که صرفا صحنات سینماتیک باشه ولی مبارزات اونقدر گیم پلی نداشته باشه،اینجا یه مبارزه درست حسابی نشون دادن:دی
خلاصه که خوبه! :دی یه تایم خوبی بیاد بتونیم دی وان بزنیمش :p

اگر کشته نمیشم این رو بگم:دی
(فرض می‌کنیم کشته نمیشم و میگم:>)

برای من بازی خیلی ناامید کننده است. همه چیز بازی من رو یاد DMC5 می‌اندازه و حتی به نظرم اون خیلی باحال‌تر بود. به عنوان یک کار Character Action که از روی این تریلر به نظرم اون بازی بهتری هم بود
و البته 7 سال پیش هم منتشر شده.

بر و روی بانوی عفیفه هم خیلی برام مهم نیست:دی یعنی همین که شخصیت اصلی گوریل نباشه، کفایت می‌کنه.:دی
دقیقا بازی انگار میخواد DMC V باشه ولی اون وسط میمونه ، یه چی مثل FF16.

حالا من به نظرم اصلا کرکتراکشن هم نیست.
بازی خیلی روی ریل طور و بیشتر خیلی یک اکشن ادونچر-سینمایی به نظر میرسه که هک اند الش هم هست تا یک بازی که کاملا بخواد هک‌انداسلش/کرکتراکشن باشه.

آرت و طراحی محیط هم که بسیار اکسپدیشنیه و بعضی جاهاش انگاری کپی پیسته کاملا.
مخصوصا اون دورنماها.
منظورم بیشتر این بخشهاست:
scree.jpg
مشخصه که exp33 به کجا بروسنپاریهاش رو داده بوده :D

کلا بازی خیلی Ff16 تر به نظر میرسه تا چیز دیگه‌ای که البته روش ساختن و رفتن بالا.
خیلی مکانیکهای جدیدی هم داره و عمق بخش مبارزه رو نسبت به فف۱۶ خیلی بیشتر کردن.

تقریبا یه همچین کاری رو فنتوم بلید هم انجام داده ولی به نوع دیگه‌ای و تفاوتهایی.
هم بخشی سولزلایکه و هم H&S ولی هیچکدوم نیست و فقط همه اینها رو استفاده کرده که هرچقدر بیشتر سینمایی باشه.
=============

فقط تو این نمایشه فکر کنم طرف داشت روی درجه سختی خیلی پایینی بازی میکرد.
به نظرم حداقل با یکی دوتا درجه بالاتر باید بازی رو شروع کرد.

در مورد جدا شدن جنیفر اینگلیش و تغییر صداگذار Gwen و... ویدئو رو با دافعه شروع کردم ولی انصافا کارش خیلی خوبه.
حتی جاهایی به نظرم اومد اصلا از اول باید همین ایشون صداگذارش میبود.
صداش تو این بازی رو به گریس تو RE9 حتی ترجیح میدم ، اینجا خیلی بیشتر بهش میاد.

به غیر قیافه طرف و کمی هم انیمیشن های خشک صورت کرکترا راسیاتش من هیچ جاش نمیتونم ایراد بگیرم . بازی همون چیز هستش که نشون دادن و ترکیبی از DMC و FF 16 ـه که از همون اول همه میدنستیم و اصلا هم چیز بدی نیست . Production Value ـش هم به شدت بالاست و تا خرخره روش کار کاردن . این ایده شوالیه ها هم به شدت چیز جالبی میزنه و حسابی بازی رو سینمایی تر کرده . در کل تا اینجا چینی ها عالی مینوازند <:-P

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or