Thief

• Thread starter Thread starter HOSΣIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Thief.png

سری عناوین THIEF، کار خود را با همراهی استادانی همچون Waren Spector و Ken Levine آغاز کردند و با به تن کردن سبک Stealth Action ، نوعی مخترع آن محسوب می شوند . سال 1998 اولین عنوان از این سری با نام Thief: The Dark Project به صورت انحصار PC روانه ی بازار های جهانی گردید تا سال 2000 که نسخه ی دیگری با نام Thief II: The Metal Age منتشر گردید اما با تغییراتی. از سال 2004 از انحصار خبری نبود و Thief II: The Metal Age برای Xbox نیز آماده به کار شد . عنوانی که انقلاب های بزرگی در صنعت گیم به پا کرد و در ابتدا عنوانی FPS به شمار می رفت تا نسخه ی دوم که با تغییر به TPS با بازخورد هایی همراه شده بود .

حال 9 سال دیگر گذشت و در نسل بعد شاهد جدید ترین نسخه از آن با عنوان Thief خواهیم بود .عنوانی که اینبار به کل انحصار را کنار گذاشته و برای کنسول های نسل بعدی روانه ی بازار خواهد شد . اما اینبار وظیفه ی سنگین ساخت این عنوان را Eidos Montreal متحمل شده و همگان منتظر شاهکاری بزرگ هستند .

Last edited by a moderator:
چقدر نقد هاي اين بازي بد شده،من اصلا انتظار نداشتم اينقدر نمرات بازي كم بشه.البته متا 70 بد نيست ولي براي استوديو كه Dues Exساخته خوب نيست :(
كسي قصد نداره بازيو بخره؟ و بياد يك توضيحي بده:d

آخرین ویرایش:
من دارم روی PC بازی میکنم اتمسفر بازی خیلی جالبه داستان بازی توی یه شهر سرد (از نظر روابط انسانی ) و افسرده هست و گیم پلی نسبتا انعطاف پذیری داره تا اینجا که خوب بوده من اگه قرار باشه تا اینجا که بازی کردم بهش امتیاز بدم 8 میدم.

آخرین ویرایش:
من دارم روی PC روی میکنم اتمسفر بازی خیلی جالبه داستان بازی توی یه شهر سرد (از نظر روابط انسانی ) و افسرده هست و گیم پلی نسبتا انعطاف پذیری داره تا اینجا که خوب بوده من اگه قرار باشه تا اینجا که بازی کردم بهش امتیاز بدم 8 میدم.

اتفاقا منم با بازي دارم خيلي حال ميكنم نميدونم نمراتش چرا اينقدر بد شد

والا من دارم رو PC بازي ميكنم خيلي با حاله و اتمسفرش هم خيلي خوبه يه جورايي حالت Order داره برام كلا من درك نميكنم چرا اينقدر نمراتش پايين شده
به نظره منم از نظره هنری و اتمسفر که خیلی جالب میزنه !
اتفاقا چیزهایی که ازش ایراد گرفتن مثلا AI و مشکلات طراحی مپ و loading اینای زیاد.
اما commnet مردم اکثرا خوششون اومده ×_×
من که 100% میگیرم 5 شنبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or