Thief | Xbox 360

من بازی رو تهیه کردم اینطور که فروشنده گفت بازی 99 درصد رایت شده
اول اینکه چند بار باید بازی رو وارد و خارج کنم تا دفعه سوم بازی رو بشناس البته این مشکل فقط برای این بازی هست درایو سالمه
بازی رو هارد نصب نمیشه
وقتی هم وارد بازی میشه بعد از ده دقیقه بازی فریز میشه و مجبور میشم تا با دگمه پاور کنسول رو خاموش کنم
نمیشه بازی رو برنر مکس رایت کرد تا هم بشه رو هارد نصب کرد و هم این مشکل رو نداشته باشه؟

Sent from my SM-N900 using Tapatalk
باید بازی رو عوض کنی چون این بازی XGD2 هست و نیازی به رایت BM نداره:)

سلام.

حالا اونجوری افتضاحم نیستا...درسته یُخده بدرد نخوره،اما افتضاح نیست:دی...
اتفاقا افتضاحه اونم بدجور افتضاح .... گرافیک بازیهای WII از این بهتره. گیم پلی هم که مفت نمیرزه. داستان هم که دیگه هیچی نگم بهتره

من مرحله اول بازی رو رد کردم بعد loading مخفیگاه بودم که میتونی تو صندوق وسایلی که نمیخوای بذاری و اشیا قیمتی که پیداکردی اونجاهست.
از پله ها که میرم بالا دمو میشه و یه چند تا پرنده میان از پنجره میرن بیرون بعد سمت پنجره نور هست که وقتی میری اونجا باید x رو بزنی و یه سوال میاد که میخوای به این منطقه بری؟ وقتی yesمیزنم دوباره بعد loading همونجا(مخفیگاه) هست و وقتی از پله میرم بالا بازم همون دمو رو نشون میده!!
بایدچکار کنم که از اونجا بیام بیرون؟

من مرحله اول بازی رو رد کردم بعد loading مخفیگاه بودم که میتونی تو صندوق وسایلی که نمیخوای بذاری و اشیا قیمتی که پیداکردی اونجاهست.
از پله ها که میرم بالا دمو میشه و یه چند تا پرنده میان از پنجره میرن بیرون بعد سمت پنجره نور هست که وقتی میری اونجا باید x رو بزنی و یه سوال میاد که میخوای به این منطقه بری؟ وقتی yesمیزنم دوباره بعد loading همونجا(مخفیگاه) هست و وقتی از پله میرم بالا بازم همون دمو رو نشون میده!!
بایدچکار کنم که از اونجا بیام بیرون؟

ساعت و تاریخ کنسول را درست کن.

دوستان من تو چپتر 3 وقتی میرم پشت تابلو جایی هست که باید از تو سوراخ دیوارErin روپیدا کرد من وقتی پیداش میکنم بعدش باید چه کنم؟

دوستان من تو چپتر 3 وقتی میرم پشت تابلو جایی هست که باید از تو سوراخ دیوارErin روپیدا کرد من وقتی پیداش میکنم بعدش باید چه کنم؟
اگر هنوز رد نکردی دست راستت را نگاه کن دکمه "Y" را بزن متوجه میشی باید چی کار کنی
وااااي چپتر ٥ بازي چقدر ناجوره!
يكي سيو بعد از ٥ نداره؟

Sent from iPad using Tapatalk

از چه نظر ناجوره؟! این بازی که غیر از CH3 چیز خاصی نداشت. :d

دوستان من وقتی چپتر یکو شروع میکنم و یه مقدار جلو میرم وقتی گرت کشته میشه برمیگرده از اول چپتر،مشکل از بازیه یا سیستم سیو بازی کلا اینجوریه؟؟؟

دوستان من وقتی چپتر یکو شروع میکنم و یه مقدار جلو میرم وقتی گرت کشته میشه برمیگرده از اول چپتر،مشکل از بازیه یا سیستم سیو بازی کلا اینجوریه؟؟؟

شما یکبار بازی را Save کن بعد خودت را بکش باید از همانجا که Save کردی بازی releoad بشه.اگر نشه مشکل داره.ساعت و تاریخ کنسول را هم تنظیم کن.

سلام دوستان تو مرحله clock tower باید چیکار کرد اونجا که میره تو دمو و یک پرنده ای را نشون میده که از پنجره میره بعد از دمو یک نور آبی رنگی هست که میزنه دکمه x را بزن ولی وقتی میزنم میره تو load و دوباره از اول همون صجنه دمو بازی میاد من احساس میکنم به باگ خوردم خدا کنه اینطور نباشه لطفاً کمک کنید. :(
منم تو این مرحله گیر کردم.
تاریخ و ساعت کنسول هم تنظیمه ولی همچنان میمونه توی همین مرحله.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or