اینم جواب کسایی که تا چند روز پیش از مایکروسافت میخواستند تا کنسول های بن شده رو از بن خارج کنند
![]()
قاعدتا همون پستی که نقل قول کردی جواب شما هستش و نیمی جواب به گیراییه کسی که خبر رو میخونه بستگی دارهکو جواب؟؟؟؟؟؟؟؟
من که جوابی نمیبینم!!!!!!!!!!!!!!!! توضیح بده لطفآ. خواهشآ
قاعدتا همون پستی که نقل قول کردی جواب شما هستش و نیمی جواب به گیراییه کسی که خبر رو میخونه بستگی داره
نه من قصد بی احترامی به شما رو نداشمآقا شما تونستید که به من ثابت کنید که واقعآ خنگ هستم ممنون!!!!!!!!!!
اما حالا که این موضوع به خودم هم ثابت شد لطفآ یه جوری توضیح بده که من خنگ بفهمم.
plzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
نه من قصد بی احترامی به شما رو نداشم
ببینید منظور اینه که در واقع فیلم 300نوعی بی احترامی به ایرانه
وقتی بعضی افراد هم توقع داشتند که مایکروسافت دلش برای ایرانی ها بسوزه و کنسول های بن شده رو از بن در بیاره وقتی که مایکروسافت ملاحظه ی این رو نمیکنه که فیلم 300 نوعی بی احترامی به ایرانه اونوقت بیاد اجازه بده با کنسول کپی خور شده راحت live بازی کنند!!!
حالا مگه فیلمش چقدر طرفدار داشته که دارن تمشم میزنن.
لااقل تم یه فیلم درست و حسابی رو میزاشتن.
اینجا که خیلی طرفدار داره 300 و هنوز دور دوره این فیلمه :confused:
مشکل اینه که بن کردن 360 ها اصلا ربطی به ایران نداره که این 300 بخواد جوابی برای اون باشه.وقتی بعضی افراد هم توقع داشتند که مایکروسافت دلش برای ایرانی ها بسوزه و کنسول های بن شده رو از بن در بیاره وقتی که مایکروسافت ملاحظه ی این رو نمیکنه که فیلم 300 نوعی بی احترامی به ایرانه اونوقت بیاد اجازه بده با کنسول کپی خور شده راحت live بازی کنند!!!
مشکل اینه که بن کردن 360 ها اصلا ربطی به ایران نداره که این 300 بخواد جوابی برای اون باشه.
من اصلا منظور اصلیم این نبود که این بخواد جواب اون یکی باشه منظور اصلی من این بود که مایکروسافت به ایران هیچ اهمیتی نمیده که بقیه اومدن خودشون رو کوچیک کردن به مایکروسافت ایمیل زدن که بیان از بن دربیارن اوضاع اقتصادی ایران رو شرح دادن من اصلا منظورم این نبود که بن کردن کنسول ربطی به ایران دارهمشکل اینه که بن کردن 360 ها اصلا ربطی به ایران نداره که این 300 بخواد جوابی برای اون باشه.