The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
محض رضای خدا داستانو لو ندید، ملتمسانه از مدیریت خواهشمندم این نامردان روزگار که داستان رو لو میدن بن کنه! :(
نه یکی از پست ها اسپویل نداشت. بعدا ویرایش شد.
حق با شماست...
اما این رو هم در نظر بگیریم که تاپیک موضوعش بحث در مورد این بازی هست ... طبیعی هست که برخی از موارد داستان بازی درش لو بره...حالا عمدی باشه یا سهوی... اگه از اسپویل شدن داستان نگرانید بهتره تا بازی رو به اتمام نرسوندید اینجا نیاید مثل خود من.... برای مشکلات هم می تونید به تاپیک مشکلات بازی مراجعه کنید.

مگه فصل 1 پنج قسمت نیست؟ من فقط تونستم یک بخش از 5 قسمت فصل اول رو بازی کنم بقیه رو coming soon زده. walking dead که هر 5 قسمت فصل اولش قابل بازی بود. نسخه بازی من ایراد داره ؟؟؟:-/
بازی یه فصل بیشتر نیست!
الان هم اپیزود 1 اومد بقیش ماه های اینده!
walking dead هم همینجوری بود,شما بازی رو دیر گرفتی بودی موقعی که هر 5 اپیزود اومده بود!

بازی یه فصل بیشتر نیست!
الان هم اپیزود 1 اومد بقیش ماه های اینده!
walking dead هم همینجوری بود,شما بازی رو دیر گرفتی بودی موقعی که هر 5 اپیزود اومده بود!

گفتم شما جطوری بازی رو یک ساعت و نیم تمام کردی . البته اینطور دقیق تر هست بازی الان season 1 هست بعد اپیزود 1 از season 1 فقط قابل بازی هست درسته ؟ :d

همین الان اپیزود یک رو تموم کردم ، قشنگ بود یه ایرادی که بازی هایTelltale داره اینکه اول اکثر بازیهاش زیاد خوب شروعنمیشه، مثلا ابتدای اپیزود یک WD هم همینطور بود . بعده کلی حرف زدن بازی به جریان می فتاد، این بازی هم همینطوریه از نیمه های بازی داستان تاره جون میگیره . برخلاف بازی ای مثلBeyondکه خیلی زود رو غلتک افتاد.از نظر تکنیکی و گرافیکی هم نسبت به WD کمی بهتر شده بود ، انیمیت ها میتونست بهتر باشه ، کلا Telltale از موشن کپچر استفاده نمیکنه

آخرین ویرایش:
همین الان اپیزود یک رو تموم کردم ، قشنگ بود یه ایرادی که بازی هایTelltale داره اینکه اول اکثر بازیهاش زیاد خوب شروعنمیشه، مثلا ابتدای اپیزود یک WD هم همینطور بود . بعده کلی حرف زدن بازی به جریان می فتاد، این بازی هم همینطوریه از نیمه های بازی داستان تاره جون میگیره . برخلاف بازی ای مثلBeyondکه خیلی زود رو غلتک افتاد.از نظر تکنیکی و گرافیکی هم نسبت به WD کمی بهتر شده بود ، انیمیت ها میتونست بهتر باشه ، کلا Telltale از موشن کپچر استفاده نمیکنه
اصلا این دو بازی نباید با هم مقایسه بشه!مقدار خرجی که برای دو بازی شده زمین تا اسمون فرق داره!
بعد هم درست که داستان beyond زود جون میگیره ولی مقدار پیچیده ای که من تو این
یه اپیزود دیدم تو تمام beyond ندیدم والا!

من نمیدونم اون کسی این تایپک راه انداخته چرا یه توضیح کامل از باری نمیده از گیم پلی از موضوع از گرافیک دوخط توضیح همش شاید ما سری قبلش باری نکردیم و نمیشناسیم بازی رو ممنون میشم یه توضیح خوب بدی اخه ایا لطفا

با قسمت های Bold شده موافقم ... البته نمیشه ایراد بزرگی دونست ... شما فیلم یا سریال رو هم که در نظر بگیری قسمت های ابتدایی رو برای آشنایی مخاطب با شخصیت ها و جو داستان می گذارند ...
این بازی هم چون سریالی و اپیزودیک هست ، قسمت های اولش معمولاً یک کم کند پیش میره ، اما خیلی زود روند داستان تند میشه ...
با قسمت دوم هم کاملاً مخالفم ... مقایسه ی بازی Beyond و AWAU اشتباهه ... اصلاً این دو بازی شباهتی با هم ندارند که بخواند با هم قیاس بشند ... تنها بازیی که میشه با این بازی قیاسش کرد ، بازی قبلی Telltale یعنی Walking dead هست ... در ضمن گرافیک A Wolf Among Us که سیل شید و کمیک بوکی هست که نیازی به موشن کپچر نداره ...

متاسفانه سعادت نداشتم کمیک های فیبل رو دنبال کنم ولی یکی از عجیب غریب ترین چیزایی بود که دیدم.اگر کسی منبع خاصی داره که با مطالعه اش ارتباط بیشتری با بازی پیدا کنم بگه.
بازی بشدت خوب بود ولی انگلیسی قوی می طلبه.
منتظر اپیزود بعدی هستم.

داستانش با حاله و مثه بقیه بازی های کارآگاهی حوصله سر بر نیست . زمان تصمیم گیری برای انتخاب دیالوگ ها هنوزم رو مخه مثه WD خیلی کمه.
بهتر بود کرکتر ها نرمال بودن فیبل بودن زیاد با حال و هوا و جو بازی نیمخونه غیر طبیعی شده.
صحنه های اکشن خیلی زیبا کار شده .
بازی های اپیزودی رو حد اقل باید دو هفته یه بار اپیزود ها رو داد بیرون تا حال و هوای بازی از سر پلیر نیوفته ولی telltale کارش هیچ معلوم نیست .
در کل بازی راضی کننده بود و شخصا این مدل گیم ها رو به خیلی از بازی های AAA امروزی ترجیح میدم.:)

زمان تصمیم گیری برای انتخاب دیالوگ ها هنوزم رو مخه مثه WD خیلی کمه.
البته با زدن دکمه space میشه بازی رو متوقف کرد حتی در حین مکالمه و انتخاب دیالوگ که برای تصمیم گیری و فهم مطلب خیلی موثر هست

خیلی بازی قشنگی بود . کسی میدونه بازی قراره در کل چند فصل باشه؟ همین یک فصل با پنج اپیزود؟ یا بیشتر؟
طراحی و استایل شخصیتام خیلی جالب بود .
اول بازی که فیث مرد واقعا شکه شدم ، شدیدا شکه شدم ولی تقریبا آخر بازی میدونستم که سفید برفی قراره بمیره :(

خیلی بازی قشنگی بود . کسی میدونه بازی قراره در کل چند فصل باشه؟ همین یک فصل با پنج اپیزود؟ یا بیشتر؟
طراحی و استایل شخصیتام خیلی جالب بود .
اول بازی که فیث مرد واقعا شکه شدم ، شدیدا شکه شدم ولی تقریبا آخر بازی میدونستم که سفید برفی قراره بمیره :(

فعلاً که فقط همین فصل اول تایید شده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or