The Wolf Among Us | pc

Telltale

قسمت اول بازیThe Wolf Among Us در نیمه سوم امسال عرضه خواهد کرد
.در این بازی ما در نقش کارآگاهی به نام Bigby Wolf هستیم.او یک گرگ میش است. در بازی سیستم انتخابی The Walking Dead هم وجود دارد Bigby Wolf می تواند تسلیم غرائز گرگی خود شودید یا این که مقاومت کند و سعی کند همه را خوش حال کند

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: MoonD
خب منم الان تمومش کردم و همونطور که حدس زدم ، با یک بازی بی نظیر دیگه طرفیم ...
داستان بازی خیلی عالی بود و پتانسیل زیادی داره ... شخصیت پردازی ها هم خوب بود ... گرافیک کمیک بوکی بازی هم خیلی زیبا بود ...
انتخواب ها نسبتاً زیاد و مناسب بود (البته امیدوارم از walking dead تاثیراتش توی داستان بیشتر باشه :|)
بازی بیشتر حس یک سریال زیبا رو القا میکرد ، پایانش هم بسیار ضد حال ، اما مناسب بود ... :-$

انتخاب ها :
1) به Faith پول دادم
2) به دیو (شوهر دلبر خانوم :d) دروغ گفتم ...
3) اول به Toad (اون غورباقه بد دهنه) کمک کردم ...
4) اون 2 تا خیکی رو به عنوان مضنون معرفی کردم ...
5) اون خیکیه رو دستگیر کردم ...

پ.ن : در ضمن دست اون یارو رو هم از بازو قطع کردم که باعث شد جیگرم حال بیاد ... :d

آخرین ویرایش:
چه پایانی!
به اندازه تمام walking dead به من تو این یه اپیزود شوک وارد شد!

فکر کنم اصولاً Telltale با کارکتر های مونث مشکل داره ... :|
تا یک کارکتر مونث به کارکتر اصلی نزدیک میشه و مخاطب خودشو برای روابط رمانتیک آماده میکنه (:d) ، سازنده ها در یک عملیات انتحاری میزنن فاتحشو میخونن ... :|
اون از کارلی که توی اپیزود سوم walking dead بی خود و بی جهت کشته شد ، اینم از سفید برفی ... :|

فکر کنم اصولاً Telltale با کارکتر های مونث مشکل داره ... :|
تا یک کارکتر مونث به کارکتر اصلی نزدیک میشه و مخاطب خودشو برای روابط رمانتیک آماده میکنه (:d) ، سازنده ها در یک عملیات انتحاری میزنن فاتحشو میخونن ... :|
اون از کارلی که توی اپیزود سوم walking dead بی خود و بی جهت کشته شد ، اینم از سفید برفی ... :|
من فکر کردم faith می خواد وزنه عاطفی بازی باشه مثل کلمنتاین تو walking dead!
اما وقتی سرشو دیدم 10 دقیقه ای تو شک بودم!

من فکر کردم faith می خواد وزنه عاطفی بازی باشه مثل کلمنتاین تو walking dead!
اما وقتی سرشو دیدم 10 دقیقه ای تو شک بودم!

با اینکه این فصل اول بیشتر پیرامون معرفی کارکتر ها بود ، داستان غافلگیری های خیلی مناسبی داشت ...
توی Walking dead نویسنده بیشتر روی ارتباط کارکتر ها مانور میداد ، اما مشخصه که توی Wolf among us نویسنده میخواد روی پیچش داستانی بیشتر کار کنه و یک داستان پخته ازش دربیاره ...

اون قسمت faith با اون روبان توی حلقش شکه کننده بود ، اما بدتر از اون برام سر سفید برفی بود ... با اینکه تا بازی ماشین های پلیس رو جلوی آپارتمان نشون داد با خودم گفتم ای داد بیداد ، اما باز هم حضمش برام سخت بود ... :(
از اسم اپیزود ها هم میشه نتیجه گرفت سازنده ها میخوان حمام خون راه بندازند و حسابی اشک ماها رو در بیارن ... Cry Wolf :|
با این وضع اصلاً بعید نیست توی فصل بعد دلبر (beauty) بمیره ...

با اینکه این فصل اول بیشتر پیرامون معرفی کارکتر ها بود ، داستان غافلگیری های خیلی مناسبی داشت ...
توی Walking dead نویسنده بیشتر روی ارتباط کارکتر ها مانور میداد ، اما مشخصه که توی Wolf among us نویسنده میخواد روی پیچش داستانی بیشتر کار کنه و یک داستان پخته ازش دربیاره ...

اون قسمت faith با اون روبان توی حلقش شکه کننده بود ، اما بدتر از اون برام سر سفید برفی بود ... با اینکه تا بازی ماشین های پلیس رو جلوی آپارتمان نشون داد با خودم گفتم ای داد بیداد ، اما باز هم حضمش برام سخت بود ... :(
از اسم اپیزود ها هم میشه نتیجه گرفت سازنده ها میخوان حمام خون راه بندازند و حسابی اشک ماها رو در بیارن ... Cry Wolf :|
با این وضع اصلاً بعید نیست توی فصل بعد دلبر (beauty) بمیره ...
snow که اصلا یکی از مهم ترین شخصیت های کمیک fables!نمی دونم چجوری نویسنده چنین ریسکی کرد و
اونو کشت!

محض رضای خدا داستانو لو ندید، ملتمسانه از مدیریت خواهشمندم این نامردان روزگار که داستان رو لو میدن بن کنه! :(

دوستان لطف کردن همه داخل Spoiler گذاشتن. وقتی داخل Spoiler میزارن یعنی نخونید دیگه
yahoo_4.gif
نه یکی از پست ها اسپویل نداشت. بعدا ویرایش شد.

آخرین ویرایش:
بازی خوبیه فصل اول هستم ولی یکم گنگ هست داستانش برام. میشه یک نفر توضیح بده درباره بازی ولی خواهشا اسپویل نکنه
اصلا اسپویل نداره، توضیح کلی در مورد فضای داستان:
منبع الهام مجموعه کمیک fables: legends in exile هستش، در مورد قهرمان ها یا ضدّ قهرمان های داستان های فولکور که بنا به دلایل مختلف از خونه خودشون طرد شدن و دور هم تو قسمتی از منهتن نیویورک به اسم fable town زندگی می کنن و حالا تقابل اینها با دنیای مدرن و مشکلاتی که در تضاد با محیط اطراف و بین خودشون نمایش داده میشه، برا خودشون کلانتر (مین کارکتر) دارن، شهردار دارن، و باید حواسشون باشه بین سایر مردم عادی تابلو نشن (مثل جادوگر ها تو دنیای هری پاتر)
تم قالب کار قتل های سریالی، و کار آگاهی و این صحبتاست، ولی سنگین تر از کارهای کیج یا همین walking dead خودمونه، یکم تسلط بیشتری رو زبان می خواد.
در کل اگه نا مفهومه نگران نباشید، یک بار اپیزود رو تموم کنید، و اطلاعاتی که تو بخش extra باز میشه رو بخونین تقریبا موارد لازم دستتون میاد. اتمسفر 80s 90s غوغاس، لامپ نئون های بنفش اولین چیزی که به یادتون می آره هات لاین میامی! فقط بیخیالش نشین که یدونه باشه

از عزیزان مطلع, این بازی هم مثله واکینگ دد 5 فصله؟ مدت زمان گیم پلی فصله اول چقدره؟ تو اسپویلر جواب بدید:دی الان میان میگن چرا تعداد فصل و مدت زمان گیم پلی رو لو دادی:دی

از عزیزان مطلع, این بازی هم مثله واکینگ دد 5 فصله؟ مدت زمان گیم پلی فصله اول چقدره؟ تو اسپویلر جواب بدید:دی الان میان میگن چرا تعداد فصل و مدت زمان گیم پلی رو لو دادی:دی
5 اپیزوده! برای من تو 1.5 ساعت تموم شد!

مگه فصل 1 پنج قسمت نیست؟ من فقط تونستم یک بخش از 5 قسمت فصل اول رو بازی کنم بقیه رو coming soon زده. walking dead که هر 5 قسمت فصل اولش قابل بازی بود. نسخه بازی من ایراد داره ؟؟؟:-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or