The Witcher IV

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
fgojzikr.jpg

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر را تایید کرد . طبق گفته CDPR این نسخه قرار ـه شروع کننده یک Saga جدید باشه. CDPR همچنین تایید کرده که این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش Red Engine قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری بلند مدت شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود . فعلا هیچ اطلاعاتی از Setting ، پلتفرم مقصد و تاریخ انتشار بازی در دسترس نیست فقط همین رو میدونیم که بازی در مراحل اولیه توسعه قرار داره و به این زودیا قرار نیست ازش خبری بشه
e84f93bf4a4c3d451282614323ccc7942d0e5250.jpeg 315d596e43b80d52ed647af4d027f1e8eb33f16a.jpeg e667f0fe72eb63e64f686c7f07450be2d11e311a.jpeg ce612f6148d6df400eedcb5cba34da6913c45fa1.jpeg b19dff5e119f9647f3d8ebc6baa992de150ab361.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_02_43840x2160_EN.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_03_33840x2160_EN.jpeg GerlF4HWwAAbFBU.jpg

آخرین ویرایش:
تریلر رو دیدم به پای تریلر معرفی ویچر 3 نمیرسه ولی بازم عالی بود . قیافه سیری هم خیلی خوبه که دیگه اینا که به قیافه این گیر میدن از اون ور بوم افتادن ، البته بخاطر تغییراتی که تو CDPR شده و DEI و اظهار نظرات رئیسشون باید نگران بود ولی خب بازم فکر نکنم زیاد گند کار رو دربیارن .

• Like
Reactions: Augustus
آتیش می زنن CD Projekt رو تو این دوره زمونه اگه بره اون سمت :دی
نمی‌خوام نا امیدت کنم ولی سیری در اصل یه شخصیت Bisexual هست و ممکنه تو بازی هم قضیه به همین شکل باشه :دی باید دید استودیو به منبع اقتباسی وفادار می‌مونه یا نه! :دی

چرا سر دوتا از مورد انتظارام دعوا شد یهو ؟

اینترگلکتیک عالی بود هم تریلرش هم خودش اینو میگم که بمونه اینجا . مشخصا شاهکار دیگه ای از ناتی داگه .

اما این شات سیری هم دوباره از اون شیطنتاس.
طرف گشته بهترین شات سیری تو قسمت سوم رو که مشخصا حتی عکسم روتوش کرده رو با ی شات از وسط تریلر سی جی
اونم وقتی در حال صحبته و با رزولوشن پایین اورده مقایسه میکنه .

اطلاعات جدید از بازی:

* چیزی که در تریلر نشان داده شده، یک ماموریت واقعی در بازی است و شما قادر خواهید بود آن را تجربه کنید.
* دختر جوانی از روستا که سیری سعی دارد او را از قربانی شدن نجات دهد، نامش میونه است.
* هیولایی که سیری با آن می‌جنگد، باوک نام دارد و یکی از هیولاهای قدرتمند اسطوره‌ای است.
* اگرچه در پایان تریلر میونه می‌میرد، اما تایید شده است که بر اساس انتخاب‌های بازیکن، او می‌تواند در بازی زنده بماند.
* همانطور که در نبرد سیری در برابر باوک در تریلر نشان داده شده، شما قادر خواهید بود از زنجیرها در مبارزه استفاده کنید.
* این زنجیرها همچنین می‌توانند با جادو (مانند آتش) تقویت شوند تا قوی‌تر شوند.
* علاوه بر این، سیری که دارای قدرت منبعی بسیار قدرتمند است، می‌تواند از توانایی‌های خود برای جذب عناصر از دنیای اطرافش و انگیزه دادن به آن‌ها برای استفاده به عنوان جادوهای قدرتمند استفاده کند.

1000004773.jpg 1000004772.png

من شدیدا منتظر نسخه جدید ویچرو بازی با سیری به عنوان شخصیت اصلی بودم و الآنم هستم ، معرفی بازی بی نظیر بود ،، ولی خوب سیری قبلی خیلی خوشگل تر بود ، خیلی...
اگه یکی این عکس رو ماه پیش بدون لو دادن میزاشت جلوم عمرا می‌تونستم تشخیص بدم سیری هست

View attachment 360253View attachment 360254

من شدیدا منتظر نسخه جدید ویچرو بازی با سیری به عنوان شخصیت اصلی بودم و الآنم هستم ، معرفی بازی بی نظیر بود ،، ولی خوب سیری قبلی خیلی خوشگل تر بود ، خیلی...
اگه یکی این عکس رو ماه پیش بدون لو دادن میزاشت جلوم عمرا می‌تونستم تشخیص بدم سیری هست

خب از تایم‌لاین ویچر ۳ بیشتر از ده سال گذشته و سیری اون موقع ۲۱ ساله بود و الان ۳۱ الی ۳۴ سال سن داره. ولی بازم بنظرم خیلی هات میزنه

خب از تایم‌لاین ویچر ۳ بیشتر از ده سال گذشته و سیری اون موقع ۲۱ ساله بود و الان ۳۱ الی ۳۴ سال سن داره. ولی بازم بنظرم خیلی هات میزنه
قطعا اینم تاثیر گذاره ، ضمن اینکه بگم این سیری هم خوشگله ، ولی خوب اون قبلی خیلی اساطیری و آنرئالیستیک خوشکل بود ... و واقعاهم برام مهم نیست ، اگه داستان در حد ویچر ۳ و گیم پلی هم دو سه لول بهتر شده باشه

اطلاعاتی هم که اومده هیجان انگیزه

• Like
Reactions: a2010 and Farh@d
نمی‌خوام نا امیدت کنم ولی سیری در اصل یه شخصیت Bisexual هست و ممکنه تو بازی هم قضیه به همین شکل باشه :دی باید دید استودیو به منبع اقتباسی وفادار می‌مونه یا نه!
نیازی به منتظر موندن نیست چون تو خود ویچر 3 هم هینت دادن :

1734196160337.png

پ.ن :

طرف رو Gay ـش نکن بسه :دی نعمت خدا حالا چه یکی چه دوتا چه سه تا IYKWIM:-"

:دی

=======================================

من تریلر رو دو سه دفعه تماشا کردم. نمی دونم احساس می کنم اون چیزی که ویچر 3 رو برام تبدیل به یک شاهکار کرد تو این تریلر ندیدم. و اون نگاه سیالی بود که بازی به موضوعات مختلف داشت. به صورت کلی تو اون بازی تو سطح اولیه می دیدیم که سنت چقدر می تونه وحشتناک باشه. اما سطح دومی وجود داشت که قضیه رو جالب می کرد. بعد از زیر پا گذاشتن اون سنت معمولا با این قضیه مواجه می شدیم که ماجرا به اون سادگی و سیاه و سفیدی که ما فکر می کردیم هست، نیست. این سوال تو ذهن ما مطرح می شد که ما با زیر پا گذاشتن اون سنت که از جهل سرچشمه می گیره، با چه عواقبی رو به رو می شیم؟ من چنین پیچیدگی ای رو توی این تریلر ندیدم. این تریلر به من می گفت سنت بد است و من رو به سطح بعدی نبرد. برعکس نسخه قبلی که صفر و یک نبود، صفر و یک بود.

از اونجایی که به شخصه اصلا با سایبرپانک حال نکردم، و از اونجایی که خیلی از اعضای کلیدی استودیو دیگه اونجا نیستن، و از اونجایی که این نسخه قرار نیست از روی کتاب ساخته بشه، به شخصه بعد دیدن تریلر تصمیم گرفتم انتظاراتم رو حداقل از منظر داستانی پایین تر بیارم. امیدوارم در نهایت غافلگیر بشم. چون انتظار من این بود که هم حرفای قبلی رو تکرار نکنن، هم اون سیال بودن نگرش رو تو بازی تزریق کنن، و با توجه فکر می کنم انتظاراتم زیاده.
تریلر Killing Monster واقعا بی نظیر بود چه موسیقی چه Choreography چه نویسندگی همه چیزش تو بالاترین سطح بود من هر چند ماه یـ بار بهش سر میزدم هر دفعه 300-400 هزار تا بازدید گرفته بود . یادم همین چند سال پیش ویدیوش کلا 7-8 میلیون بازدید داشت الان فک کنم دور و بر 20 میلیون بازدیدش باشه . خیلی حرفه بعد چند سال یـ تریلر همینجور بازدید بگیره !!! کلا تو یـ لیگ دیگه ای بود .
در مورد نویسندگی این نسخه منم یـ سری نگرانی هایی دارم با همه این حال فک نمیکنم درست باشه که از روی یـ تریلر چند دقیقه بخوایم کیفیت نویسندگی بازی رو قضاوت کنیم . تو مصاحبه اخیر کارگردان بازی میگه که سیری بر خلاف گرالت که یـ شخصیت خاکستری بود خیلی بیشتر صفر و یک به قضایا نگاه میکنه . تو همون تریلر هم این قضیه پیدا بود تک تک لاین هاش میشد اون حس خشم رو تو صداش مشاهده کرد این نشون میده هنوز اون خامی رو داره و احتمالا اینجا گرالت به عنوان Mentor قرار ـه ایفای نقش کنه .
تصور اینکه وقتی سه گانه سیری تکمیل بشه چندسالم شده ترسناکه :دی
CDPR برنامه داره که IP رو اساسینزش کنه :-" این نسخه از نظر تکنولوژی سنگ بنای یـ سگانه تو بازه 6 سال ـه رو قرار بزاره (اگه همه چیز طبق برنامه پیش بره) این یعنی خدا حافظ DLC خدا حافظ اکسپنشن :(
مگه اینا نمیخواستن نسخه اول رو ریمیک کنن؟
ریمیک نسخه اول احتمالا زودتر از نسخه چهارم منتشر میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or