The Witcher IV

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
fgojzikr.jpg

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر را تایید کرد . طبق گفته CDPR این نسخه قرار ـه شروع کننده یک Saga جدید باشه. CDPR همچنین تایید کرده که این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش Red Engine قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری بلند مدت شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود . فعلا هیچ اطلاعاتی از Setting ، پلتفرم مقصد و تاریخ انتشار بازی در دسترس نیست فقط همین رو میدونیم که بازی در مراحل اولیه توسعه قرار داره و به این زودیا قرار نیست ازش خبری بشه
e84f93bf4a4c3d451282614323ccc7942d0e5250.jpeg 315d596e43b80d52ed647af4d027f1e8eb33f16a.jpeg e667f0fe72eb63e64f686c7f07450be2d11e311a.jpeg ce612f6148d6df400eedcb5cba34da6913c45fa1.jpeg b19dff5e119f9647f3d8ebc6baa992de150ab361.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_02_43840x2160_EN.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_03_33840x2160_EN.jpeg GerlF4HWwAAbFBU.jpg

آخرین ویرایش:
بسی جالب.
من فکر میکردم که دخترا اگه این مسیر رو طی کنن میمیرن!
بعد سیری طی کرده و اونم در ایام بزرگسالی!
البته تا جایی که میدونم پسرا هم میمردن فقط یـ سریشون جون سالم به در میبردن اینجا بیشتر هرکی قوی تر بوده زنده میمونده. سیری یـ بچه استثنایی بود ولی چون از قدرتاش تو بچگی خبر نداشتن ریسک نکردن . منطقی ترین سناریو همین از بین رفتن قدرت های OP ـش در ازای تماما ویچر شدنش ـه

=========================

1734121152204.png

تو تریلر کاملا پیدا بود که یـ جورایی Mutant شده . از اونجایی که سیری Elder Blood ـه یـ جورایی چیت کد زده و تو بزرگسالی trial of grass تونسته بگذرونه سر همینم احتمالا بخشی از قابلیت هاش رو از دست داده . در کل باید صبر کرد چون انگار بخشی از داستان این شماره قرار ـه این قضیه رو توضیح بده :

View attachment 360109
مگر elder bloodش توجیه کنه ماجرا رو
قدرتایی که سیری تو ویچر 3 داشت از 1000 تا ویچر رو هم بیشتر بود, احتمالا داستانی که میخان بگن اینه که سیری برا نابودی white frost قدرتشو فدا کرد و دیگه توانایی سفر در زمان و فضا رو نداره و واسه اینکه هنوز بتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه trial of grass رو به لطف elder blood پاس میکنه ...
دوست داشتم بازی به عنوان ادامه سری ویچر باشه, نه خود ویچر 4 و یه ویچر دیگه اونم خود سیری که قدرتاش ازش گرفته شده حالا مجبوره برا امرار و معاش ویچر شه و هیولا شکار کنه !!
کاش قدرتا سیری رو نگه میداشتن اسم بازیم یچیز جدید و کلا داستانو جدی تر و جسورانه تر میکردن با توجه به توانایی های سیری, بود اونطوری یه سری واقعا جدید و جذاب میشد برا من حداقل, نه دوباره ویچر ولی اینبار با سیری

تریلرش عالی بود و امیدوارم دنیاسازیش سر سنگین، اتمسفریک و متنوع و زیبا باشه. البته منظور از زیبا، رنگی رنگی نیست.
به شدت منتظرم تا با سیری به یاد نسخه سوم تو حمام زنانه قدم بزنم و با بقیه چاق سلامتی کنم :D

مگر elder bloodش توجیه کنه ماجرا رو
قدرتایی که سیری تو ویچر 3 داشت از 1000 تا ویچر رو هم بیشتر بود, احتمالا داستانی که میخان بگن اینه که سیری برا نابودی white frost قدرتشو فدا کرد و دیگه توانایی سفر در زمان و فضا رو نداره و واسه اینکه هنوز بتونه حرفی واسه گفتن داشته باشه trial of grass رو به لطف elder blood پاس میکنه ...
دوست داشتم بازی به عنوان ادامه سری ویچر باشه, نه خود ویچر 4 و یه ویچر دیگه اونم خود سیری که قدرتاش ازش گرفته شده حالا مجبوره برا امرار و معاش ویچر شه و هیولا شکار کنه !!
کاش قدرتا سیری رو نگه میداشتن اسم بازیم یچیز جدید و کلا داستانو جدی تر و جسورانه تر میکردن با توجه به توانایی های سیری, بود اونطوری یه سری واقعا جدید و جذاب میشد برا من حداقل, نه دوباره ویچر ولی اینبار با سیری
خب باید دید چه هدفی برای سه گانه دارن که این پیش زمینه ها رو براش دست و پا کردن.
مطمئنا چندتا ایده خیلی خوب برای مجموعه جدید وجود داشته ولی اینکه از بین اونها بشه یه سه گانه حماسی درآورد کار آسونی حتما نبوده.

IMG_20241213_113704_855.jpg
خیلی از قیافش خوشم میاد
کاریزماتیک با ابهت
کاملا المان های یه قهرمان داره
شمشیر مقدس گرالت همراشه
قطعا بازی از کودکی سیری شروع میشه
مسیر تکاملش به تصویر میکشه

شاهکار بود🙏

آخرین ویرایش:
اگه ندیدین این هم توضیحات و تحلیل تریلر رسمی CDPR از زبان خود کارگردانه:

جالبه ، آخرش میگه دنیای ویچر بر اساس انتخابها و نتایجش شکل گرفته و اتفاقات درش اسکریپت شده نیست و شما میتونین با انتخابهایی که انجام میدین اون دختر رو نجات بدین.
با توجه به این و مصاحبه بالایی که گفت این روستا تو بازی وجود داره و حتی میتونین NPCهایی که تو تریلر هستن رو تو اون منطقه تشخیص بدین و پیداش کنین برداشت من اینه که یه همچین ایونتی باید تو اون روستا قابل بازی باشه.
اینکه این تریلر فقط برگردان سینمایی اون ماموریته یا همچین چیزی.

آخرین ویرایش:
اگه ندیدین این هم توضیحات و تحلیل تریلر رسمی CDPR از زبان خود کارگردانه:

جالبه ، آخرش میگه دنیای ویچر بر اساس انتخابها و نتایجش شکل گرفته و اتفاقات درش اسکریپت شده نیست و شما میتونین با انتخابهایی که انجام میدین اون دختر رو نجات بدین.
با توجه به این و مصاحبه بالایی که گفت این روستا تو بازی وجود داره و حتی میتونین NPCهایی که تو تریلر هستن رو تو اون منطقه تشخیص بدین و پیداش کنین برداشت من اینه که یه همچین ایونتی باید تو اون روستا قابل بازی باشه.
اینکه این تریلر فقط برگردان سینمایی اون ماموریته یا همچین چیزی.
حتی اون دیالوگی که سیری به دختره گفت برگرد و پناهگاه پیدا کن خودش می تونه تو سرنوشتش موثر باشه، مثلا بهش بگه همینجا منتظرم بمون.

من تریلر رو دو سه دفعه تماشا کردم. نمی دونم احساس می کنم اون چیزی که ویچر 3 رو برام تبدیل به یک شاهکار کرد تو این تریلر ندیدم. و اون نگاه سیالی بود که بازی به موضوعات مختلف داشت. به صورت کلی تو اون بازی تو سطح اولیه می دیدیم که سنت چقدر می تونه وحشتناک باشه. اما سطح دومی وجود داشت که قضیه رو جالب می کرد. بعد از زیر پا گذاشتن اون سنت معمولا با این قضیه مواجه می شدیم که ماجرا به اون سادگی و سیاه و سفیدی که ما فکر می کردیم هست، نیست. این سوال تو ذهن ما مطرح می شد که ما با زیر پا گذاشتن اون سنت که از جهل سرچشمه می گیره، با چه عواقبی رو به رو می شیم؟ من چنین پیچیدگی ای رو توی این تریلر ندیدم. این تریلر به من می گفت سنت بد است و من رو به سطح بعدی نبرد. برعکس نسخه قبلی که صفر و یک نبود، صفر و یک بود.

از اونجایی که به شخصه اصلا با سایبرپانک حال نکردم، و از اونجایی که خیلی از اعضای کلیدی استودیو دیگه اونجا نیستن، و از اونجایی که این نسخه قرار نیست از روی کتاب ساخته بشه، به شخصه بعد دیدن تریلر تصمیم گرفتم انتظاراتم رو حداقل از منظر داستانی پایین تر بیارم. امیدوارم در نهایت غافلگیر بشم. چون انتظار من این بود که هم حرفای قبلی رو تکرار نکنن، هم اون سیال بودن نگرش رو تو بازی تزریق کنن، و با توجه فکر می کنم انتظاراتم زیاده.

من تریلر رو دو سه دفعه تماشا کردم. نمی دونم احساس می کنم اون چیزی که ویچر 3 رو برام تبدیل به یک شاهکار کرد تو این تریلر ندیدم. و اون نگاه سیالی بود که بازی به موضوعات مختلف داشت. به صورت کلی تو اون بازی تو سطح اولیه می دیدیم که سنت چقدر می تونه وحشتناک باشه. اما سطح دومی وجود داشت که قضیه رو جالب می کرد. بعد از زیر پا گذاشتن اون سنت معمولا با این قضیه مواجه می شدیم که ماجرا به اون سادگی و سیاه و سفیدی که ما فکر می کردیم هست، نیست. این سوال تو ذهن ما مطرح می شد که ما با زیر پا گذاشتن اون سنت که از جهل سرچشمه می گیره، با چه عواقبی رو به رو می شیم؟ من چنین پیچیدگی ای رو توی این تریلر ندیدم. این تریلر به من می گفت سنت بد است و من رو به سطح بعدی نبرد. برعکس نسخه قبلی که صفر و یک نبود، صفر و یک بود.

از اونجایی که به شخصه اصلا با سایبرپانک حال نکردم، و از اونجایی که خیلی از اعضای کلیدی استودیو دیگه اونجا نیستن، و از اونجایی که این نسخه قرار نیست از روی کتاب ساخته بشه، به شخصه بعد دیدن تریلر تصمیم گرفتم انتظاراتم رو حداقل از منظر داستانی پایین تر بیارم. امیدوارم در نهایت غافلگیر بشم. چون انتظار من این بود که هم حرفای قبلی رو تکرار نکنن، هم اون سیال بودن نگرش رو تو بازی تزریق کنن، و با توجه فکر می کنم انتظاراتم زیاده.
انصافا همه اونها رو میخواستی از همین تریلر دریافت کنی؟

جدای از اینکه کیفیت نسخه جدید در مقابل ویچر 3 چطور میتونه باشه که بعد انتشار مشخص میشه.
اینجا تهش بشه تریلرهای معرفی دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد.

به نظرم سطح توقع و انتظارت خیلی جلوتر از توان یک تریلر چند دقیقه ای داره دنبال نشونه های کیفی نسخه سوم میگرده.

انصافا همه اونها رو میخواستی از همین تریلر دریافت کنی؟

جدای از اینکه کیفیت نسخه جدید در مقابل ویچر 3 چطور میتونه باشه که بعد انتشار مشخص میشه.
اینجا تهش بشه تریلرهای معرفی دو تا بازی رو با هم مقایسه کرد.

به نظرم سطح توقع و انتظارت خیلی جلوتر از توان یک تریلر چند دقیقه ای داره دنبال نشونه های کیفی نسخه سوم میگرده.
مدت زمان تریلر واقعا طولانی بود. نسبت به تریلر سی جی ویچر 3 تقریبا خصوصا. و ما تو همون تریلر می بینیم که نگاه شخصیت اصلی به وضعیت چیه. گرالت می گه «شر شره. بزرگ، کوچیک، حد وسط، هیچ فرقی نداره. اگه قرار باشه یکدوم رو انتخاب کنم، ترجیح می دم اصلا انتخاب نکنم.» و تو همین چند جمله پیچیدگی روایی کل بازی رو بیان می کنه. حالا مقایسه کن با جمله آخر سیری تو این تریلر که می گه «خدایان؟ اینجا فقط هیولا وجود داره.» گرالت از گمشدگی خودش توی طیف وسیع شر حرف می زنه که ختم می شه به ارجحیتِ انتخاب نکردن. سیری اما صفر و یک به قضیه نگاه می کنه. خدا نه، هیولا آره.

حالا ممکنه این صرفا نگاه سیری باشه و نه خود وضعیت. شاید خود سیری هم بعدا با این مواجه بشه که ماجرا انقدر سیاه و سفید نیست. شاید نقش گرالت تو این نسخه فهموندن همین قضیه به سیری باشه. نمی دونم. به قول شما شاید صرفا تو تریلر به اون وجه پرداخت نشده. امیدوارم همینجوری باشه.

مدت زمان تریلر واقعا طولانی بود. نسبت به تریلر سی جی ویچر 3 تقریبا خصوصا. و ما تو همون تریلر می بینیم که نگاه شخصیت اصلی به وضعیت چیه. گرالت می گه «شر شره. بزرگ، کوچیک، حد وسط، هیچ فرقی نداره. اگه قرار باشه یکدوم رو انتخاب کنم، ترجیح می دم اصلا انتخاب نکنم.» و تو همین چند جمله پیچیدگی روایی کل بازی رو بیان می کنه. حالا مقایسه کن با جمله آخر سیری تو این تریلر که می گه «خدایان؟ اینجا فقط هیولا وجود داره.» گرالت از گمشدگی خودش توی طیف وسیع شر حرف می زنه که ختم می شه به ارجحیتِ انتخاب نکردن. سیری اما صفر و یک به قضیه نگاه می کنه. خدا نه، هیولا آره.

حالا ممکنه این صرفا نگاه سیری باشه و نه خود وضعیت. شاید خود سیری هم بعدا با این مواجه بشه که ماجرا انقدر سیاه و سفید نیست. شاید نقش گرالت تو این نسخه فهموندن همین قضیه به سیری باشه. نمی دونم. به قول شما شاید صرفا تو تریلر به اون وجه پرداخت نشده. امیدوارم همینجوری باشه.
خب خودت داری جواب خودت رو میدی.
این شروع یه سه گانه و مسیریه که سیری میخواد طی کنه و به بلوغی که گرالت تو نسخه سوم بهش دست پیدا کرد برسه.

میگم به نظرم این مقایسه درست نیست.
ما الان کلا یه پیش زمینه فکری از سیری داریم که حتی نمیتونه تحول شخصیتی، عقاید و جهان بینی سیری تو ویچر 4 رو نمایندگی کنه(چه برسه به کل سه گانه) و بعد میخوایم با نقطه اوج حماسه گرالت تو نسخه سوم مقایسش کنیم.

خب خیلی زوده برای این کار.

خب خودت داری جواب خودت رو میدی.
این شروع یه سه گانه و مسیریه که سیری میخواد طی کنه و به بلوغی که گرالت تو نسخه سوم بهش دست پیدا کرد برسه.

میگم به نظرم این مقایسه درست نیست.
ما الان کلا یه پیش زمینه فکری از سیری داریم که حتی نمیتونه تحول شخصیتی، عقاید و جهان بینی سیری تو ویچر 4 رو نمایندگی کنه(چه برسه به کل سه گانه) و بعد میخوایم با نقطه اوج حماسه گرالت تو نسخه سوم مقایسش کنیم.

خب خیلی زوده برای این کار.
تصور اینکه وقتی سه گانه سیری تکمیل بشه چندسالم شده ترسناکه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or