Multi Platform The Witcher IV

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
1740920265645.png

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

The Witcher IV در The Game Awards رونمایی شد
13 دسامبر 2024

استودیوی CD PROJEKT RED در مراسم The Game Awards 2024 که در لس‌آنجلس برگزار شد، با یک تریلر سینمایی جذاب، اولین نگاه به The Witcher IV — آغازگر حماسه‌ای جدید در دنیای ویچر — را به نمایش گذاشت.

خلاصه‌ای از آنچه دیدیم:
  • این تریلر نزدیک به شش دقیقه‌ای، Ciri را به‌عنوان قهرمان اصلی معرفی می‌کند. او در روستایی دورافتاده که نسل‌هاست تحت سلطه هیولایی ترسناک و خواستار قربانی‌های انسانی است، مأموریت یک ویچر را بر عهده می‌گیرد.
  • بازی The Witcher IV با بهره‌گیری از نسخه‌ای ویژه از موتور Unreal Engine 5 در حال توسعه است و تریلر آن با استفاده از همین فناوری و بر روی یک پردازنده گرافیکی NVIDIA GeForce RTX (که هنوز معرفی نشده) به‌صورت از پیش رندرشده تهیه شده است.
  • این عنوان که ادامه‌دهنده میراث یکی از برترین بازی‌های نقش‌آفرینی تاریخ است، قرار است عمیق‌ترین و بلندپروازانه‌ترین تجربه جهان‌باز در سری ویچر را ارائه دهد.

در The Game Awards امسال، استودیوی CD PROJEKT RED از بازی The Witcher IV — که پیش‌تر با نام رمز Polaris شناخته می‌شد — رونمایی کرد. این بازی، دنباله‌ای بر The Witcher 3: Wild Hunt — یکی از تحسین‌شده‌ترین عناوین تاریخ بازی‌های ویدئویی — است و با قرار دادن Ciri در مرکز داستان، فصل جدیدی را در این مجموعه آغاز می‌کند.

نوشته شده توسط Sebastian Kalemba، کارگردان بازی:
ما با این بازی، حماسه‌ای تازه در دنیای ویچر را شروع کرده‌ایم و این بار Ciri قلب داستان ماست! اعلام این خبر حس فوق‌العاده‌ای دارد. مدت‌ها بود که می‌خواستیم Ciri را به‌عنوان قهرمان The Witcher IV معرفی کنیم؛ این تصمیم برایمان کاملاً طبیعی بود و معتقدیم او شایستگی این جایگاه را دارد. در این بازی، با همراهی Ciri در مسیرش، به این پرسش می‌پردازیم که واقعاً ویچر بودن به چه معناست. این تریلر، پیش‌زمینه‌ای از این موضوع و همچنین تاریکی و واقع‌گرایی دنیای ویچر را به نمایش می‌گذارد.

تریلر نزدیک به شش دقیقه‌ای، ما را با Ciri، دخترخوانده Geralt of Rivia، همراه می‌کند که در روستایی دورافتاده مأموریتی را می‌پذیرد. این روستا سال‌هاست که در چنگال هیولایی گرفتار شده که قربانی‌های آیینی را طلب می‌کند. این تریلر، که به شکل یک داستان کوتاه مستقل روایت می‌شود، توانایی‌های جدید Ciri — از جمله زنجیری ویژه و جادوهای پیشرفته — را به تصویر می‌کشد.

در قلب این تریلر، نگاه Ciri به‌عنوان یک خارجی به روستا قرار دارد. در حالی که اهالی روستا آماده قربانی کردن دختری جوان در یک مراسم سنتی هستند، Ciri تصمیم به دخالت می‌گیرد. او با هدف نابودی هیولا و نجات دختر، خود را در برابر خرافات و تعصبات مردمی می‌بیند که قصد کمک به آن‌ها را دارد. این تقابل، Ciri را به درسی سخت و تلخ از دنیای ویچر می‌رساند: هیولاها به شکل‌های مختلفی وجود دارند.

این تریلر با بهره‌گیری از نسخه‌ای اختصاصی از Unreal Engine 5 و بر روی یک پردازنده گرافیکی پیشرفته NVIDIA GeForce RTX (که هنوز معرفی نشده) به‌صورت از پیش رندرشده تهیه شده است. این اثر که با استفاده از فناوری اصلی بازی و مدل‌های واقعی به‌کاررفته در آن خلق شده، نگاهی سینمایی به تجربه‌ای که The Witcher IV نوید آن را می‌دهد، ارائه می‌کند. این تریلر حاصل همکاری نزدیک استودیوی CD PROJEKT RED با Platige Image است؛ شرکتی که پیش‌تر مسئول خلق سینماتیک‌های ابتدایی سری ویچر بوده است.

The Witcher IV یک بازی نقش‌آفرینی تک‌نفره در دنیای باز است که توسط CD PROJEKT RED توسعه یافته. این بازی با محوریت Ciri، بازیکنان را به سفری در جهانی فانتزی، تاریک و بی‌رحم می‌برد. با قدرت‌گیری از Unreal Engine 5، این عنوان قصد دارد عمیق‌ترین و بلندپروازانه‌ترین تجربه جهان‌باز در سری ویچر را به ارمغان بیاورد.

تصاویر بازی

ویدیوهای بازی

برای اطلاعات بیشتر، به وب‌سایت رسمی مراجعه کنید. اخبار و جزئیات سری ویچر را نیز می‌توانید در وب‌سایت رسمی، X و Facebook دنبال کنید.

درباره The Witcher IV
The Witcher IV، بازی نقش‌آفرینی تک‌نفره و جهان‌باز بعدی از CD PROJEKT RED است که به‌عنوان ورودی اصلی جدید در سری ویچر، پس از The Witcher 3: Wild Hunt عرضه می‌شود. این بازی با شروع حماسه‌ای تازه، بازیکنان را در نقش Ciri — شکارچی حرفه‌ای هیولاها — قرار می‌دهد و آن‌ها را به دل جهانی فانتزی و خشن می‌برد. این عنوان که با Unreal Engine 5 ساخته شده و توسط تیم داخلی استودیو توسعه می‌یابد، قرار است تجربه‌ای بی‌سابقه و بلندپروازانه در دنیای ویچر ارائه کند.

من بیشتر از خود بازی منتظر ساندترکشم :)))

یکی از چیزایی که دوست دارم ویچر 4 یا بعدیش ببینم رفتن به اون دنیاهای مختلفه که تو سه بودن خصوصا اون دنیایی که همه الف بودن

• Like
Reactions: a2010
فقط کامبت بازی رو درست کنن... دیگه بازی تکمیل تکمیله:دی(دلیل اینکه هیچ ویچری رو مستقیم خودم تا انتها تموم نکردم همین کامبتش بود:دی)
البته یادمه سر سایبرپانک گفتن کامبت دیزاینر جذب کردن... که میشه امید داشت به آینده سری...
می مونه معجزه اشون با انریل که اصلا انجین خوبی برای OW نیست و باید آستین بالا بزنن هم برای خودشون هم اپیک یک دستی روی انجین بکشن:دی
ای بابا!
من سر همین خیلی وقت پیش ویچر1 رو دراپ کردم و کلا دستم از این سری کوتاه موند!
یعنی ویچر3 مثل همون ویچر1 هست؟
میخواستم امشب دانلودش کنم! نسخه نسل نهش رو!

ای بابا!
نه بابا.
از لحاظ بخش مبارزه ویچر 3 نسل دهمیه ، ویچر 1 نسل منفی 10.

W3 بخش مبارزش خیلی مدرن نیست ولی حتما قابل بازیه بابا ، اونطور که فکر میکنی و بچه ها میگن نیست.
نسخه اول برای پلیرهای جدید مبارزش الان مثل پازل میمونه ، نسخه سوم اونطوری نیست.
البته با ماد میتونی خیلی بهترش کنی:
یه چیزی مثل این ها:

watch?v=KYi4IcW8aLM
watch?v=ibIYkySfO1A

حتما بازی کن ، یه شاهکار رو از دست دادی.

ای بابا!
سیستم مبارزات نسخه اول یه چیز متفاوت با بقیه بازی‌ها هست ولی متاسفانه سرطان خالصه!! :دی نسخه سوم مبارزاتش واقعا خوب هست، عالی و پرفکت و اینا مشخصا نیست ولی غیر قابل بازی و داغون و اینا هم نیست.

فقط کامبت بازی رو درست کنن... دیگه بازی تکمیل تکمیله:دی(دلیل اینکه هیچ ویچری رو مستقیم خودم تا انتها تموم نکردم همین کامبتش بود:دی)
البته یادمه سر سایبرپانک گفتن کامبت دیزاینر جذب کردن... که میشه امید داشت به آینده سری...
می مونه معجزه اشون با انریل که اصلا انجین خوبی برای OW نیست و باید آستین بالا بزنن هم برای خودشون هم اپیک یک دستی روی انجین بکشن:دی
فقط امیدوارم نرن سمت سولزبورن شکل کردنش ، و همینی که الان هست رو بهبود بدن ... ترکیب مجیک با اسکیل ویچر خیلی معجون نابی هست....
این سیستم potion هم باید کلا بکوبند از نو بسازن ، تو ۳ کلی پوشن میساختیم که حتی یک بارم ازش استفاده نمی‌کردیم و کلا ۵ـ۶ تاشون واقعا کاربردی بودن

School of Lynx

TW4_Medallion_1_1.png
تئوری های من :
سیری white frost رو نابود میکنه به خاطر همین قدرت هاش رو از دست میده تصمیم میگره ویچر واقعی بشه . ینیفر شروع میکنه به ساخت معجون هایی که با هرمون های زن ها سازگاری بشتری داره . به خاطر Elder Blood میتونه trial of grasses رو از سر بگذرون ـه و تبدیل به یـ ویچر واقعی بشه .در آخر هم مدرسه Lynx رو پایه گذاری میکنه و عصر جدیدی از ویچر ها رو پایه گذاری میکنه
پ.ن : Elder Blood یـ جورایی در رو واسه تکنیک های جدید سیری باز میکنه و احتمالا Skill Tree بازی حول محور قدرت های ضعیف شده Elder Blood ـش میگرده و تمرکز رو جادو بیشتر خواهد شد .
======================================================

واسه کامبت بازی باید رو فیدبدک ضربات خیلی کار بکنن . ویچر 3 واقعا این نظر افتضاح بود . میلی کامبت سایبرپانک هم باز همینجور بود و اصلا از نظر فیدبدک ارضا کننده نبود . امیدوارم کامبت دیزاینرشون رو به کلی عوض کنن و از اونجایی که کارگردان بازی عاشق God of War ـه امیدوارم هرچه بیشتر به اون سمت برن . در مورد OW هم هرچه بیشتر باید سمت Red Dead Redemption 2 برن و اون فلسفه که باید چند ثانیه یـ بار تو مپ بازی Encounter داشته باشیم رو بیخیال بشن (عددش دقیق یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم میگفتن هر 30 ثانیه یـ بار باید یـ چیزی تو مپ توجه شما رو جلب کنه)

ای بابا!
سیستم مبارزات ویچر 1 یکی از کلنگ ترین بازی ها هست اصلا انقدر تفاوت بین مبارزات کلنگ ویچر 1 با 3 زیاد هست که مثل اختلاف چند نسله

• Like
Reactions: Cait Sith
اینکه همه شخصیت های اول بازی ها و فیلم ها یک هو از مرد بشه زن اتفاقی نیست فکر کنم فقط هیلو مونده که اونم دوست دختر مستر چیفت کچل میکنن میارن برای نسخه بعدی

• Like
Reactions: Scαrface
درود؛
دوستانی که نگران این هستند که پرچم هفت رنگی روی دوش سیری قرار بگیره، کتابای ویچر رو خوندن؟
چون تو کتابا اینطور هست! :D
بنابرین شل بگیرید! مثل انیمیشن هارلی کویین که HBO ساخت و الان هم کلی طرفدار داره.
خواستم بگم اینو که آماده باشید براش.

مدت طولانی از موسیقی نسخه ها قبلی لذت بردیم هنوز گوش میکنیم الان وقتشه با این یکی زخم کنیم با گوش دادنش
این تازه دست پخت P.T. Adamczyk ـه (The Rebel Path) Marcin Przybyłowicz آهنگ ساز اصلی ویچر 3 به همراه گروه Percival Schuttenbach هنوز ازشون خبری نیست .

آخرین ویرایش:
اینکه همه شخصیت های اول بازی ها و فیلم ها یک هو از مرد بشه زن اتفاقی نیست فکر کنم فقط هیلو مونده که اونم دوست دختر مستر چیفت کچل میکنن میارن برای نسخه بعدی
یکهو؟ ۳تا بازی با محوریت گرالت داشتیم و اساسا داستان و مسیر این شخصیت به انتها رسیده. هرچقدرم طرفدارش باشیم، ممکنه به تکرار دچار بشه. شخصیت پردازی یه فرنچایز RPG چند صد ساعته با شخصیت یه فرنچایز شوتر چه شباهتی به هم دارن؟!
بماند که پایه و اساس حضور سیری به بهترین شکل ممکن تو نسخه ۳ گذاشته شد و همه دوستش دارن.بازیای دیگم بیان یه شخصیت دوم معرفی کنن که مخاطب باهاش ارتباط بگیره و بعد بیان اونو زمان نیاز جایگزین کن. همون هیلویی که شما مثال میزنی یه نمادی به اسم کورتانارو داشتن که نتونستن عین آدم حفظش کنن.
سیری به عنوان شخصیت اصلی نسخه چهارم نه سنخیتی با جریانات امروزی داره و نه یکهویی بوده (بنده خدا طراحیشم همچنان زیباست و زشت نشده). منطق داستانی داره. حالا یسری جریان تو مدیا راه افتاده دلیل نمیشه دیگه هرچی میبینیم و اتفاق میفته به اون ربط بدیم و گند قضیه رو دربیاریم.

میلی کامبت سایبرپانک هم باز همینجور بود
بنظرم میلی کامبت سایبر واقعا حرف نداشت جوری ارضا کننده بودش برای من بالاتر از دووم قرار گرفت
این تازه دست پخت P.T. Adamczyk ـه (The Rebel Path) Marcin Przybyłowicz آهنگ ساز اصلی ویچر 3 به همراه گروه Percival Schuttenbach هنوز ازشون خبری نیست .

این استاد 100% هستش و مثل همیشه هده ولی گروه پرسیوال عملا مثل قبل گروهشون نیست اعضاش جدا شدن و جدید اومدن مثل اینکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or