The Witcher IV

سازنده
CD Projekt RED
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
CD Projekt
fgojzikr.jpg

PlatformsTBA
DeveloperCD Projekt RED
PublishersCD Projekt
GenreAction RPG
Release DateTBA
EngineUnreal Engine 5​

CDPR به صورت رسمی ساخت نسخه جدید ویچر را تایید کرد . طبق گفته CDPR این نسخه قرار ـه شروع کننده یک Saga جدید باشه. CDPR همچنین تایید کرده که این بار به جای استفاده از موتور خانگی خودش Red Engine قرار ـه به صورت نزدیک با اپیک همکاری کنه و از موتور UE5 بهره ببره . این همکاری بلند مدت شامل ساپورت همه جانبه اپیک از CDPR در مسائل تکنیکی خواهد بود . فعلا هیچ اطلاعاتی از Setting ، پلتفرم مقصد و تاریخ انتشار بازی در دسترس نیست فقط همین رو میدونیم که بازی در مراحل اولیه توسعه قرار داره و به این زودیا قرار نیست ازش خبری بشه
e84f93bf4a4c3d451282614323ccc7942d0e5250.jpeg 315d596e43b80d52ed647af4d027f1e8eb33f16a.jpeg e667f0fe72eb63e64f686c7f07450be2d11e311a.jpeg ce612f6148d6df400eedcb5cba34da6913c45fa1.jpeg b19dff5e119f9647f3d8ebc6baa992de150ab361.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_02_43840x2160_EN.jpeg Witcher_IV_Wallpaper_03_33840x2160_EN.jpeg GerlF4HWwAAbFBU.jpg

آخرین ویرایش:
فقط کامبت بازی رو درست کنن... دیگه بازی تکمیل تکمیله:دی(دلیل اینکه هیچ ویچری رو مستقیم خودم تا انتها تموم نکردم همین کامبتش بود:دی)
البته یادمه سر سایبرپانک گفتن کامبت دیزاینر جذب کردن... که میشه امید داشت به آینده سری...
می مونه معجزه اشون با انریل که اصلا انجین خوبی برای OW نیست و باید آستین بالا بزنن هم برای خودشون هم اپیک یک دستی روی انجین بکشن:دی
ای بابا!
من سر همین خیلی وقت پیش ویچر1 رو دراپ کردم و کلا دستم از این سری کوتاه موند!
یعنی ویچر3 مثل همون ویچر1 هست؟
میخواستم امشب دانلودش کنم! نسخه نسل نهش رو!

ای بابا!
نه بابا.
از لحاظ بخش مبارزه ویچر 3 نسل دهمیه ، ویچر 1 نسل منفی 10.

W3 بخش مبارزش خیلی مدرن نیست ولی حتما قابل بازیه بابا ، اونطور که فکر میکنی و بچه ها میگن نیست.
نسخه اول برای پلیرهای جدید مبارزش الان مثل پازل میمونه ، نسخه سوم اونطوری نیست.
البته با ماد میتونی خیلی بهترش کنی:
یه چیزی مثل این ها:

watch?v=KYi4IcW8aLM
watch?v=ibIYkySfO1A

حتما بازی کن ، یه شاهکار رو از دست دادی.

ای بابا!
سیستم مبارزات نسخه اول یه چیز متفاوت با بقیه بازی‌ها هست ولی متاسفانه سرطان خالصه!! :دی نسخه سوم مبارزاتش واقعا خوب هست، عالی و پرفکت و اینا مشخصا نیست ولی غیر قابل بازی و داغون و اینا هم نیست.

فقط کامبت بازی رو درست کنن... دیگه بازی تکمیل تکمیله:دی(دلیل اینکه هیچ ویچری رو مستقیم خودم تا انتها تموم نکردم همین کامبتش بود:دی)
البته یادمه سر سایبرپانک گفتن کامبت دیزاینر جذب کردن... که میشه امید داشت به آینده سری...
می مونه معجزه اشون با انریل که اصلا انجین خوبی برای OW نیست و باید آستین بالا بزنن هم برای خودشون هم اپیک یک دستی روی انجین بکشن:دی
فقط امیدوارم نرن سمت سولزبورن شکل کردنش ، و همینی که الان هست رو بهبود بدن ... ترکیب مجیک با اسکیل ویچر خیلی معجون نابی هست....
این سیستم potion هم باید کلا بکوبند از نو بسازن ، تو ۳ کلی پوشن میساختیم که حتی یک بارم ازش استفاده نمی‌کردیم و کلا ۵ـ۶ تاشون واقعا کاربردی بودن

School of Lynx

TW4_Medallion_1_1.png
تئوری های من :
سیری white frost رو نابود میکنه به خاطر همین قدرت هاش رو از دست میده تصمیم میگره ویچر واقعی بشه . ینیفر شروع میکنه به ساخت معجون هایی که با هرمون های زن ها سازگاری بشتری داره . به خاطر Elder Blood میتونه trial of grasses رو از سر بگذرون ـه و تبدیل به یـ ویچر واقعی بشه .در آخر هم مدرسه Lynx رو پایه گذاری میکنه و عصر جدیدی از ویچر ها رو پایه گذاری میکنه
پ.ن : Elder Blood یـ جورایی در رو واسه تکنیک های جدید سیری باز میکنه و احتمالا Skill Tree بازی حول محور قدرت های ضعیف شده Elder Blood ـش میگرده و تمرکز رو جادو بیشتر خواهد شد .
======================================================

واسه کامبت بازی باید رو فیدبدک ضربات خیلی کار بکنن . ویچر 3 واقعا این نظر افتضاح بود . میلی کامبت سایبرپانک هم باز همینجور بود و اصلا از نظر فیدبدک ارضا کننده نبود . امیدوارم کامبت دیزاینرشون رو به کلی عوض کنن و از اونجایی که کارگردان بازی عاشق God of War ـه امیدوارم هرچه بیشتر به اون سمت برن . در مورد OW هم هرچه بیشتر باید سمت Red Dead Redemption 2 برن و اون فلسفه که باید چند ثانیه یـ بار تو مپ بازی Encounter داشته باشیم رو بیخیال بشن (عددش دقیق یادم نیست ولی اگه اشتباه نکنم میگفتن هر 30 ثانیه یـ بار باید یـ چیزی تو مپ توجه شما رو جلب کنه)

ای بابا!
سیستم مبارزات ویچر 1 یکی از کلنگ ترین بازی ها هست اصلا انقدر تفاوت بین مبارزات کلنگ ویچر 1 با 3 زیاد هست که مثل اختلاف چند نسله

• Like
Reactions: Cait Sith
درود؛
دوستانی که نگران این هستند که پرچم هفت رنگی روی دوش سیری قرار بگیره، کتابای ویچر رو خوندن؟
چون تو کتابا اینطور هست! :D
بنابرین شل بگیرید! مثل انیمیشن هارلی کویین که HBO ساخت و الان هم کلی طرفدار داره.
خواستم بگم اینو که آماده باشید براش.

مدت طولانی از موسیقی نسخه ها قبلی لذت بردیم هنوز گوش میکنیم الان وقتشه با این یکی زخم کنیم با گوش دادنش
این تازه دست پخت P.T. Adamczyk ـه (The Rebel Path) Marcin Przybyłowicz آهنگ ساز اصلی ویچر 3 به همراه گروه Percival Schuttenbach هنوز ازشون خبری نیست .

آخرین ویرایش:
اینکه همه شخصیت های اول بازی ها و فیلم ها یک هو از مرد بشه زن اتفاقی نیست فکر کنم فقط هیلو مونده که اونم دوست دختر مستر چیفت کچل میکنن میارن برای نسخه بعدی
یکهو؟ ۳تا بازی با محوریت گرالت داشتیم و اساسا داستان و مسیر این شخصیت به انتها رسیده. هرچقدرم طرفدارش باشیم، ممکنه به تکرار دچار بشه. شخصیت پردازی یه فرنچایز RPG چند صد ساعته با شخصیت یه فرنچایز شوتر چه شباهتی به هم دارن؟!
بماند که پایه و اساس حضور سیری به بهترین شکل ممکن تو نسخه ۳ گذاشته شد و همه دوستش دارن.بازیای دیگم بیان یه شخصیت دوم معرفی کنن که مخاطب باهاش ارتباط بگیره و بعد بیان اونو زمان نیاز جایگزین کن. همون هیلویی که شما مثال میزنی یه نمادی به اسم کورتانارو داشتن که نتونستن عین آدم حفظش کنن.
سیری به عنوان شخصیت اصلی نسخه چهارم نه سنخیتی با جریانات امروزی داره و نه یکهویی بوده (بنده خدا طراحیشم همچنان زیباست و زشت نشده). منطق داستانی داره. حالا یسری جریان تو مدیا راه افتاده دلیل نمیشه دیگه هرچی میبینیم و اتفاق میفته به اون ربط بدیم و گند قضیه رو دربیاریم.

میلی کامبت سایبرپانک هم باز همینجور بود
بنظرم میلی کامبت سایبر واقعا حرف نداشت جوری ارضا کننده بودش برای من بالاتر از دووم قرار گرفت
این تازه دست پخت P.T. Adamczyk ـه (The Rebel Path) Marcin Przybyłowicz آهنگ ساز اصلی ویچر 3 به همراه گروه Percival Schuttenbach هنوز ازشون خبری نیست .

این استاد 100% هستش و مثل همیشه هده ولی گروه پرسیوال عملا مثل قبل گروهشون نیست اعضاش جدا شدن و جدید اومدن مثل اینکه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or