The Witcher 3: Wild Hunt تا فوریه 2015 تاخیر خورد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
به نقل از CD Projekt Red یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال 2014، The Witcher 3: Wild Hunt تا فوریه 2015 تاخیر خورد.
the_witcher_3_wild_hunt_05.jpg

در یک نامه سرگشاده که بر روی وبسایت این استدیو قرار گرفته است CDPR دلایل این تاخیر را شرح داده است، " این تصمیم گیری که تمامی جوانب آن را در نظر گرفته بودیم و بسیار روشن و واضح بود بسیار سخت بود، ما می توانستیم بازی را تا پایان سال جاری همان طور که برنامه ریزی کرده بودیم عرضه کنیم اما به این نتیجه رسیدیم که چند ماه بیشتر به ما اجازه خواهد داد که به کیفتی که ما را راضی خواهد کرد و گیمر ها انتظار دارند برسیم. در نتیجه ما بازی را در فوریه 2015 عرضه خواهیم کرد."
CDPR در ادامه برای این تاخیر عذرخواهی می کند و خاطر نشان می کند که "این وقت اضافه ارزش این صبر را خواهد داشت و انتظاراتی که از ما دارید را برآورده خواهد کرد."
منبع: VG247

آخرین ویرایش:
یعنی رسما یه چند میلیونی باید گذاشت کنار برا خرید یک سیستم قوی که بشه این بازی روش اجرا کرد امیدوارم واقعا ارزشش داشته باشه برخلاف شماره 1 که من 50 50 بودم سرش

مثل WD نشه! :| مشکوک میزنه این تاخیر :d

ولی اگه The Witcher 3 با همون گرافیکی که نمایش دادن بیاد کاملا مشخص میشه که Ubisoft گند زده تو WD و ربطی به قدرت کنسولا نداره :d

اینقدر این استودیو صادق و روراسته که اصن نباید شک کرد بهشون و وقتی میگن از کیفیت کار ناراضین، پس قطعا دلیلش همینه نه چیز دیگه ای!

CD از استودیوهایی هست که نباید از تاخیراش نگران شد . مطمئنن کیفیت بازی خیلی بهتر خواهد بود . in Witcher We Trust :دی

پ.ن : Dark Souls II رو دیدن گرخیدن :دی

مثل WD نشه! :| مشکوک میزنه این تاخیر :d

ولی اگه The Witcher 3 با همون گرافیکی که نمایش دادن بیاد کاملا مشخص میشه که Ubisoft گند زده تو WD و ربطی به قدرت کنسولا نداره :d

Witcher 3 که قبلا خودشونم گفتن گرافیک تجربه بهتر رو نسخه PC ...

هرچند فرقی هم نداره کلا هر بازی رو کنسول افت گرافیکی داشته باشه میندازید گردن سازنده بازی :d عادت کردیم

..............
خیلی به این استدیو ایمان دارم اصلا بخاطر این تاخیر ناراحت نشدم مطمئنا شاهکاره

آخرین ویرایش:
از نمایش e3 کاملا مشخص بود بازی به 2014 نمیرسه دقیقا مثل division که هرچند یوبی گفته 2014 میاد ولی عمرا بیاد.
خیلی هم خوبه چون cdpr واقعا استودیو قابل اعتمادیه و بیخودی بازیو عقب نمیندازه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or