The Witcher 3: Wild Hunt تا فوریه 2015 تاخیر خورد

ヽ(。_°)ノ

Death may be my only freedom
کاربر سایت
به نقل از CD Projekt Red یکی از مورد انتظار ترین بازی های سال 2014، The Witcher 3: Wild Hunt تا فوریه 2015 تاخیر خورد.
the_witcher_3_wild_hunt_05.jpg

در یک نامه سرگشاده که بر روی وبسایت این استدیو قرار گرفته است CDPR دلایل این تاخیر را شرح داده است، " این تصمیم گیری که تمامی جوانب آن را در نظر گرفته بودیم و بسیار روشن و واضح بود بسیار سخت بود، ما می توانستیم بازی را تا پایان سال جاری همان طور که برنامه ریزی کرده بودیم عرضه کنیم اما به این نتیجه رسیدیم که چند ماه بیشتر به ما اجازه خواهد داد که به کیفتی که ما را راضی خواهد کرد و گیمر ها انتظار دارند برسیم. در نتیجه ما بازی را در فوریه 2015 عرضه خواهیم کرد."
CDPR در ادامه برای این تاخیر عذرخواهی می کند و خاطر نشان می کند که "این وقت اضافه ارزش این صبر را خواهد داشت و انتظاراتی که از ما دارید را برآورده خواهد کرد."
منبع: VG247

آخرین ویرایش:
دیگه داره از تاخیر بازی ها حالم بد میشه خوب بابا مجبور نیستین تاریخ مشخص کنید بعد یک ماه یا چند ماه به عرضه بازی دوباره تاخیر بزنید .:|

درسته برای بهتر شدن بازی این کارو میکنن مشخصه اما دیگه از کلمه تاخیر داره حالم بد میشه .:|

مثل نسل پیش که یه بازه زمانی همش کنسلی بود .:|

Witcher 3 که قبلا خودشونم گفتن گرافیک تجربه بهتر رو نسخه PC ...

هرچند فرقی هم نداره کلا هر بازی رو کنسول افت گرافیکی داشته باشه میندازید گردن سازنده بازی :d عادت کردیم

..............
خیلی به این استدیو ایمان دارم اصلا بخاطر این تاخیر ناراحت نشدم مطمئنا شاهکاره
اون که مسلمه که میشه گرافیک بهتریو رو PC تجربه کرد به شرط اینکه سیستمشو داشته باشی ولی منظور من اینه که یهو مثل WD گرافیکش اون همه اُفت نداشته باشه :d

بدترین خبر تاخیر یک بازی در چند سال اخیر برام بود :|
از هر جهت که به خبر نگاه می کنم خیلی برام دردناکه! همین انتظار چند ماهه خودش کلی بود چه برسه به اینکه این همه مدت هم باید به زمان صبر کردنمون اضافه بشه!
یه 2014 بود و یه ویچر 3 :((
ولی خب شانس آوردم حداقل عصر اژدها و دارک سولز هست و گرنه غیر قابل تحمل میشد!

اگه چند ماه دیرتر بیاد بهتر از اینه که بازی رو نصفه بدن بیرون شاید این تاخیر واقعا رو کیفیت بازی تاثیر بذاره /:)
به هر حال من که اصلا ناراحت نیستم چون یه عالمه بازی RPG عالی هست که قراره امسال بیاد :d

واقعا این بازی ارزش صبر کردن رو داره...تاخیر همه بازی هارو مثل بازی های شرکت یوبی نبینید( نمونه ش همون اساسینز)
شاید تا اون موقع خدا کمک کرد یه سیستم قوی ببندیم بتونیم این بازی رو فوقالعاده رو تجربه کنیم.
خیلی دوست دارم این بازی رو انجام بدم ضمن اینکه 1 و 2 ش روهم نتونستم بازی کنم!

مثل WD نشه! :| مشکوک میزنه این تاخیر :d

ولی اگه The Witcher 3 با همون گرافیکی که نمایش دادن بیاد کاملا مشخص میشه که Ubisoft گند زده تو WD و ربطی به قدرت کنسولا نداره :d

اون چیزیی که تا الان از Witcher 3 دیدید مال PC بوده ... مشخص نیست روی کنسولها چطور باشه ، مخصوصا اینکه CD Projekt Red کلا به PC اهمیت زیادی میده و ممکنه اختلاف PC و کنسول زیاد باشه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or