The Witcher 3 در نسخه XBOX ONE و PS4 بر روی 30 فریم خواهد بود

mamad2010

Google Search:Yanet Garcia
Loyal Member
در مصاحبه با یک سایت ایتالیایی Balázs Török ,برنامه نویس ارشد استدیو CD Projekt RED ,درباره
فریم ریت این عنوان در کنسول های نسل بعدی این چنین گفت:
مثل همیشه,هدف ما ارائه بهترین گرافیک است و این به طور طبیعی باعث بوجود امدن محدودیت هایی
می شود.ما هنوز برای resolutions به نقطه نظر مشترکی نرسیدیم ولی هدف ما 30 فریم در ثانیه خواهد بود.

او همچنین درباره استفاده از NVIDIA PhysX در نسخه PC گفت:
ما در حال کار بر روی تخریب پذیری,به عنوان یکی از مهمترین بخش های بازی هستیم.ما دوست نداریم
چیزی را فقط بخاطر نشان دادن تکنولوژی خود,به بازی اضافه کنیم.در حال تجزیه و تحلیل راه های مختلف
برای تعامل پلیر با محیط بازی هستیم.در حال حاضر ما از سیستمی که بر اساس NVIDIA PhysX و
مخصوصا APEX آن است, برای تخریب پذیری و شبیه سازی لباس ها استفاده می کنیم.ما تمام تلاشمان
را برای بهینه سازی بازی انجام خواهیم داد همچنین برای بهترین عملکرد همیشه با NVIDIA در ارتباط هستیم.

یکی میتونه بگه فرق30فریم با60 فریم چیه؟یعنی راحتتر اجرامیشه؟

60 فریم در ثانیه یعنی در هر ثانیه 60 عکس جابجا میشه، به همین مقدار هم در 30 فریم هست. البته اینم بگم فریم در بازی بیشتر 30 و 60 فریم کار میکنن ولی در انیمیشن و فیلم بیشتر روی همون 24 فریم هست . لینک پایین بری بهتر متوجه میشی
مقایسه فیلم 60 و 30 فریم بر ثانیه

نظرتون چیه اینجارو کنیم PC Center ? چپ میرین راست میایین PC چهار میلیونی و با کنسول 400 500 دلاری مقایسه می کنین...بیخیال شین و با انحصاری هاتون و البته Crysis 3 خوش باشین!

خوب باید دید که این بازی رو PC با چه مشخصاتی میتونه با IQ در سطح کنسول و 1080 و صد البته 60 فریم اجرا کرد. یهو نگن چهار تا تایتان رو باید SLI کرد.

خوب باید دید که این بازی رو PC با چه مشخصاتی میتونه با IQ در سطح کنسول و 1080 و صد البته 60 فریم اجرا کرد. یهو نگن چهار تا تایتان رو باید SLI کرد.
4 تا هم کمه ، آخر کار فک کنم باید همه فطعات رو هم اورکلاک بکنیم تا بتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم...:d

30 فریم ؟! حتی از رزولوشن هم هنوز مطمئن نیستن !!!
نمیخوام انتقاد کنم ولی انتظارم از کنسولای نسل بعد خیلی بیشتر از این حرفا بود !

انتظارت زیادی بالا بود :d
نسل بعد به خصوص توی بازی‌های Open World خیلی نمی‌تونه خوب ظاهر شه، چون CPUـه واقعاً ضعیفی دارن:(

30 فریم ؟! حتی از رزولوشن هم هنوز مطمئن نیستن !!!
نمیخوام انتقاد کنم ولی انتظارم از کنسولای نسل بعد خیلی بیشتر از این حرفا بود !
سلام ولی جناب ozzy اولین بازی های نسل قبل هم همینطور بودن......(dead rising 1)
در کل pc رو عشقه.....به نظرتون من میتونم رو 60 فریم و 1080 بازی کنم؟
nvidia 660ti
intel 4570
8gb ram

4 تا هم کمه ، آخر کار فک کنم باید همه فطعات رو هم اورکلاک بکنیم تا بتونیم نتیجه ی خوبی بگیریم...:d
اتفاقا شماره ی دوم بازی یکی از خوش ساخت ترین و بهینه ترین بازی های برای PC در این نسل بود اینقدر تنظیمات گرافیکی داشت که از یه سیستم متوسط تا یه سیستم قوی بهترین کار کرد را میشد ازش گرفت ...هنوزم که دارم بازیش میکنم یکی از بهترین گرافیک ها را داره قطعا این شماره هم بازیه بهینه ای خواهد بود و CD PROJEKT اینا ثابت کرده و نیازی به 4 تا تایتن هم نیست !

اتفاقا شماره ی دوم بازی یکی از خوش ساخت ترین و بهینه ترین بازی های برای PC در این نسل بود اینقدر تنظیمات گرافیکی داشت که از یه سیستم متوسط تا یه سیستم قوی بهترین کار کرد را میشد ازش گرفت ...هنوزم که دارم بازیش میکنم یکی از بهترین گرافیک ها را داره قطعا این شماره هم بازیه بهینه ای خواهد بود و CD PROJEKT اینا ثابت کرده و نیازی به 4 تا تایتن هم نیست !
حالا 4 عدد نه، 2 تا چی 1 عدد چی؟؟؟:d
اصلا ارزشش رو داره که طرف اینهمه پول خرج یه کارت تایتان کنه که فقط بخواد فقط فقط فقط یه بازی رو اونهم با نهایت تنظیمات اجرا کنه...شاید pc بازان گرامی این کار رو بکنن ولی من شخصا اصلا این کار رو نخواهم کرد...
تازه من همین الان اینجا رسما عرض میکنم که با تایتان هم PC بازان گرامی نمیتونن فقط با فعال کردن این ویژگی در بازی فریم خوبی بگیرن:
اونهم چیزی نیست جز Fur Teach شرکت انویدیا...
The Witcher 3 با تکنولوژی Fur Tech سیستم شما را به زانو در می آورد

حالا 4 عدد نه، 2 تا چی 1 عدد چی؟؟؟:d
اصلا ارزشش رو داره که طرف اینهمه پول خرج یه کارت تایتان کنه که فقط بخواد فقط فقط فقط یه بازی رو اونهم با نهایت تنظیمات اجرا کنه...شاید pc بازان گرامی این کار رو بکنن ولی من شخصا اصلا این کار رو نخواهم کرد...
تازه من همین الان اینجا رسما عرض میکنم که با تایتان هم PC بازان گرامی نمیتونن فقط با فعال کردن این ویژگی در بازی فریم خوبی بگیرن:
اونهم چیزی نیست جز Fur Teach شرکت انویدیا...
The Witcher 3 با تکنولوژی Fur Tech سیستم شما را به زانو در می آورد

کسی هم مجبور نکرده شما رو که این کار رو انجام بدی!
به نظر من و خیلی های دیگه ارتقای سیستم و حتی خرید تایتان ارزش داره و این کار رو هم انجام میدیم چون به نظرمون لذت بازی با PC خیلی بیشتر از کنسول هست، به همین راحتی!
هرکسی یه نظری داره!!
ضمن این که این تکنیکی که اشاره شده هنوز ابتدای راهش هست و با گذشت زمان کاملا بهینه میشه!!

کسی هم مجبور نکرده شما رو که این کار رو انجام بدی!
به نظر من و خیلی های دیگه ارتقای سیستم و حتی خرید تایتان ارزش داره و این کار رو هم انجام میدیم چون به نظرمون لذت بازی با PC خیلی بیشتر از کنسول هست، به همین راحتی!
هرکسی یه نظری داره!!
ضمن این که این تکنیکی که اشاره شده هنوز ابتدای راهش هست و با گذشت زمان کاملا بهینه میشه!!

خوب این حرف حساب
امیدوارم این احترام دو طرفه باشه چون خیلی ها هم که تعداد شون کم نیست نظرشون غیر اینه به شخصه بعضی از بازیا رو PC بیشتر میپسندم مثل ادونچر که خوب اگر امکانش باشه سعی میکنم رو PC بازی کنم منتها این براق شدن بعضی از دوستان رو درک نمیکنم که چرا تا اسم PC میاد سریع جبهه میگیرن البته منظورم شما نیستی
اگر بعضی از افراد دوست دارن PS4 یا ONe بخرن این بدلیل کمبود مالی نیست اصلا این حرف مسخرست چون حتی خرید تایتان ارزونتر در میاد چون هر بازی کنسول رو باید بالای 200 خرید ولی بازی PC هر DVD میکنه دوهزار تومن ده تا DVD هم که باشه نهایت 20 تومن یه یه ریاضی خیلی سادست اتفاقا به صرفست که بازیای مولتی روی PC انجام بشه خیلیا هم همینکارو میکنن

کار خودشه
30 فریم ????
75578400749069488972.jpg

witcher 3 قصد دارم رو GM110 بازی کنم . نسخه قبلی بینهایت عالی بود
ULTRA 60FPS 1080P چه شود
یکی میتونه بگه فرق30فریم با60 فریم چیه؟یعنی راحتتر اجرامیشه؟
بازی بسیار روون تر و عالی اجرا میشه تفاوت هم کاملا مشخصه .. البته اگه فقط با کنسول بازی کنی متوجه نمیشی ولی وقتی پشت یه سیستم HIGH END بشینی تازه میفهمی دنیا دست کیه ... تنظیمات درون بازی هم خیلی مهمه .
PC مسلما بایه کارت گرافیک ایده ال میشه ULTRA بازی کرد.
.............................
اگه 60 فریم با 30 فریم فرقی بینشون نبود AMD /NVIDIA دیوونه بودن هر شش ماه یبار سری جدید عرضه کنن ؟:))

این تایتان بد افتاده تو دهن بعضیا . ... تایتان شهید شد رفت بگید 780TI هم قوی تر از تایتانه هم ارزون تر .

آخرین ویرایش:
خوشم نیومد فریم رو فدای گرافیک کنن کاش بر عکس بود
کلا همیشه کنسول همینه هر چقدرم قوی باشه بازم میان قدرت رو برای گرافیک استفاده میکنن تا فریم اکثر سازنده ها

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or