The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
ممنون حسین جان . عکس ها رو دیدم . ما که مشکلی تو اجراش نخواهیم داشت . فول HD بازی خواهیم کرد . خداکنه فیزیک اویدیا رو هم مدنظر داشته باشن . کلا بازی رو انحصاریش کنن:d .
RPG بازهاش بیان جلو .
اونایی که امثال DIVINITY 1,2 رو تموم کردن مقدم ترن:x

• Like
Reactions: Electronic Arts
سیستم مورد نیاز Witcher 2 مشخص شد.

Recommended specs
  • Processor: Intel Quad Core or AMD equivalent
  • Graphics Card: Nvidia GeForce 260, 1 GB memory / Radeon HD 4850 with 1 GB memory
  • Memory: 3 GB for Windows XP / 4 GB for Windows Vista and Windows 7
  • Hard Disk: At least 16 GB of free space

Minimum specs

• Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD equivalent
  • Graphics Card: Nvidia GeForce 8800, 512 MB memory or ATI equivalent
  • Memory: 1 GB for Windows XP / 2 GB for Windows XP
  • Hard Disk: 8 GB for the game installation and 8 GB for bonus materials
خیلی هم بالا نیست .به عکساش میخوره سیستم بالاتری رو طلب کنه.;)

Recommended specs
  • Graphics Card: Nvidia GeForce 260, 1 GB memory / Radeon HD 4850 with 1 GB memory

Minimum specs

تنها بازی ای هس که میخوام بخاطرش برگردم رو پی سی در حال حاضر.

ممنون.باهاتون موافقم،به نظر منم باید بالاتر باشه،الان حدود سه سالی هس که رفتم رو کنسولا.اون موقعا،سیستم های پیشنهادی، برای بازی کردن روی تنظیمات متوسط به بالا بودن ،فک میکنم الانم همین طور باشه.

وای چه شاتهایی داره ای خدا دل ادم اب میشه
لااقل با دیدن عکسا ادم یادش میره crysis2 هم وجود داره!!!!!!

انگار دیگه باید یه 2 گیگ رم بخرم

Recommended specs

Minimum specs

البته خیلی بعید میدونم با سیستم پیشنهادی بشه بازی رو با نهایت گرافیک روی رزولوشن های فول اچ دی بازی کرد!. کارت 260 فکر نکنم بتونه عملکرد قابل قبولی رو روی این بازی ارائه بده ... تا به حال هرچی تک دمو ، تریلر و عکس از بازی دیدم نوید یه چیز خوب و مختص پی سی رو میداده ... امیدوارم تا آخرش هم همین جور ادامه پیدا کنه . این بازی تنها امید من بر روی پی سی هستش که بتونم باهاش عقده خرید کارت جدیدمو خالی کنم و به خودم بقبولونم که پولمو دور ننداختم!
Long live the PC gaming ! Hehe

آخ خ خ خ . . . حسین ... قلبم . .... :d
جگر همایونی مان حال آمد این عکس ها رو مشاهده کردیم :d
عجب گرافیکی دارد پدرسوخته !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:x
به مستشار گفتیم برود یک 460 دیگه از بازار بخرد امروز فردا SLI کنیم قدرت PC خودمان را به رخ رعیت بکشیم :d:xاین همه پول خرجش کردیم این چندرغاز هم روش

از مهمترین اطلاعات و مشخصات جدیدی که از بازی اومده اینه که witcher 2 از xbox 360 controller حمایت میکنه و این به معنی این هست که سازندگان قصد دارن witcher 2 رو با حداکثر کیفیت و کامل عرضه کنن.

ظاهرا چیزی که DA II نتونست بشه ، Witcher 2 می شه !

من DA : O رو خیلی بیشتر از Witcher دوست داشتم اما ظاهرا Witcher 2 میاد در کنار Torment توی لیست بهترین RPG های زندگی من :d

پ.ن : من احساس میکنم از Tesselation قدرتمندی هم توی بازی استفاده شده ! به بافت ها و برجستگی هاشون دقت کنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or