The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
میخاستم بپرسم آیا این قسمت ادامه شماره اول بازی بید؟
یعنی من که قسمت اول رو بازی نکردم، چیزی از داستان سر در میارم؟ یا برم از اول بازی کنم؟

میخاستم بپرسم آیا این قسمت ادامه شماره اول بازی بید؟
یعنی من که قسمت اول رو بازی نکردم، چیزی از داستان سر در میارم؟ یا برم از اول بازی کنم؟

توی یکی از تریلر های بازی ( اگه اشتباه نکنم مربوط به E3 بود )

با یکی از مسئول های بازی داشتن صحبت میکردن و اون میگفت اگه سیو های خودتون رو توی نسخه دوم استفاده کنید تصمیمات مهمی که گرفتید روند بازی رو تغییر میده اما اگه نسخه اول رو هم بازی نکردید مشکلی براتون پیش نمیاد ;)

توی یکی از تریلر های بازی ( اگه اشتباه نکنم مربوط به E3 بود )

با یکی از مسئول های بازی داشتن صحبت میکردن و اون میگفت اگه سیو های خودتون رو توی نسخه دوم استفاده کنید تصمیمات مهمی که گرفتید روند بازی رو تغییر میده اما اگه نسخه اول رو هم بازی نکردید مشکلی براتون پیش نمیاد ;)
اینکه شد مثل Dragon Age.
من خودم هیچ وقت فرصت نکردم شماره اول رو بازی کنم ولی اشتیق عجیبی دارم تا این شماره رو بازی کنم، بخصوص از وقتی که CD Projekt گفت کنسولها پتانسیل لازم برای اجرای این بازیرو ندارن.

CD Projekt گفت کنسولها پتانسیل لازم برای اجرای این بازیرو ندارن.

پس بالاخره بازی ای که بتونه یه مقدار pc های ما رو ازمایش کنه و کارت گرافیکشونو داغ کنه قراره منتشر بشه. اخه همیشه بخاطر این که بازی ها رو بتونن برای کنسول ها هم منتشر کنن از گرافیکشون میزنن امیدوارم این بار این اتفاق نیفته و این بازی انحصاری pc باعث بشه که این کنسول دارا دیگه بازی های انحصاریشون رو به رخ pc بازها نکشن و معنی واقعی بازی انحصاری رو درک کنن.

اینکه شد مثل Dragon Age.
من خودم هیچ وقت فرصت نکردم شماره اول رو بازی کنم ولی اشتیق عجیبی دارم تا این شماره رو بازی کنم، بخصوص از وقتی که CD Projekt گفت کنسولها پتانسیل لازم برای اجرای این بازیرو ندارن.

وحید حرفای انــقلابــــــی میزنی :d

منظور از لحاظ گرافیکی نبود

پس بالاخره بازی ای که بتونه یه مقدار pc های ما رو ازمایش کنه و کارت گرافیکشونو داغ کنه قراره منتشر بشه. اخه همیشه بخاطر این که بازی ها رو بتونن برای کنسول ها هم منتشر کنن از گرافیکشون میزنن امیدوارم این بار این اتفاق نیفته و این بازی انحصاری pc باعث بشه که این کنسول دارا دیگه بازی های انحصاریشون رو به رخ pc بازها نکشن و معنی واقعی بازی انحصاری رو درک کنن.

گرافیک بازی خوبه ولی نه در این حد به نظر من نباید توقعمون رو بالا ببریم تا بعد ازاومدن بازی اگه گرافیکش اونی نبود که تصور میکردیم نره جز لیست ناامیدکننده ترین بازی سال :d

اینکه شد مثل Dragon Age.
اگه با سبک rpg حال میکنی . حتما شماره 1 رو یه وقت براش بذار . واقعا عالی بود ( یه rpg واقعی به تمام معنا بود). گرافیک نسخه دوم هم با توجه به تریلر های منشر شده واقعا در سطح خیلی خوبی هستش. فقط امیدوارم درست اپتیمایز کنند

اگه با سبک rpg حال میکنی . حتما شماره 1 رو یه وقت براش بذار . واقعا عالی بود ( یه rpg واقعی به تمام معنا بود). گرافیک نسخه دوم هم با توجه به تریلر های منشر شده واقعا در سطح خیلی خوبی هستش. فقط امیدوارم درست اپتیمایز کنند
من دیوانه RPG هستم.
فعلا گذاشتم شماره 2 رو بازی کنم بعد برم سراغ قسمت اول.

وحید حرفای انــقلابــــــی میزنی :d

منظور از لحاظ گرافیکی نبود

گرافیک بازی خوبه ولی نه در این حد به نظر من نباید توقعمون رو بالا ببریم تا بعد ازاومدن بازی اگه گرافیکش اونی نبود که تصور میکردیم نره جز لیست ناامیدکننده ترین بازی سال :d
علی تو مجله خوندم تو تریلری از بازی (فکر کنم مربروط به E3 سال 2010 ) بود، مبارزه با یکی از غول آخرهارو نشون داد که گفته بودن گرافیک بازی جوری بود که مو به تن آدم سیخ میکرد.
(این یعنی عظمت گرافیک بازی). جالبه بدونی استودیوی CD Projekt فعالیت اصلیش رو PC هست.

من دیوانه RPG هستم.
خسته نباشی!:d ملت اول شماره یک یه بازی رو میرن بعد میرن سراغ شماره 2 تو اول میخوای 2 رو بری بعد بری سراغ 1 !
حتما شماره یک رو قبل از اومدن 2 بازیکن یکم با این Geralt of Rivia آشنا شو:d

خسته نباشی!:d ملت اول شماره یک یه بازی رو میرن بعد میرن سراغ شماره 2 تو اول میخوای 2 رو بری بعد بری سراغ 1 !
حتما شماره یک رو قبل از اومدن 2 بازیکن یکم با این Geralt of Rivia آشنا شو:d
بیشین بینیم باو!:d
من همیشه از آخر میام اول.
LOL:d

من دیوانه RPG هستم.

علی تو مجله خوندم تو تریلری از بازی (فکر کنم مربروط به E3 سال 2010 ) بود، مبارزه با یکی از غول آخرهارو نشون داد که گفته بودن گرافیک بازی جوری بود که مو به تن آدم سیخ میکرد.
(این یعنی عظمت گرافیک بازی). جالبه بدونی استودیوی CD Projekt فعالیت اصلیش رو PC هست.

وحید من تمام تریلر های این بازی رو دارم ( به این میگن فن بوی :d ) و گرافیک بازی نسبت به RPG های دیگه واقعا یه سروگردن بالاتره

حرف من اینه که نباید توقعمون رو زیاد بالا ببریم و بازی رو هایپش کنیم و بعد که اومد بزنیم تو سر بازی

تو کلا کارات برعکسه :d

-------------------

من که از این گرلت نسخه اول خیلی خوشم اومد و منتظرم توی نسخه دوم دوباره برگردم پیش شانی عزیز :-*:x

من شماره 1 این عنوان رو بازی نکردم به نظرتون الان میشه بازیش کرد یعنی یه مقدار قدیمی نشده منظورم از لحاظ گرافیک و گیم پلی و این چیزاست.

تمومه

یادش بخیر سال پیش تمومش کردم:) ولی خیلی به نظرم زیبا درستش کردند.البته اونهایی که ساختنش طرفداران فیلمش بودن که بازیش رو طراحی کردند.نسخه دومش رو هم فکر کنم تا پنج شش ماه دیگه بیاد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or