The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
نه اگه پچ ها رو ریختی باگی وجود نداره دیگه . خوب بگرد و از روی نقشه جلو برو و از معجون گربه هم استفاده کن یادم میاد ی جایی میرسی آخر یکی از تونل ها که 2 تا در کنار هم هستن یکیش باز نمیشه اما در کناری باز میشه و غوله همون جاست . خیلی رو اعصابه اون مرحله . اما چاره ای نیست باید ردش کنی.

دوستان من یه جا در چپتر دوم بازی گیر کردم لطفا ً راهنمایی کنید ، عکس جایی که گیر کردم به همراه مپ و توضیحاتش رو براتون میذارم :
نمی دونم کلیدی که می خواد رو از کجا باید پیدا کنم و ماموریت رو ببرم جلو !

ببین می دونم کجا هستی منم خیلی اونجا گیج شدم بیا از اول که رفتی جلو یک راه هست میره سمت چپ همون برو به محض اینکه سمت چپ رفتی یک در هست که باید باید کلیدشو پیدا کنی که تو همون راه سمت چپ هست بگردی کلیدشو پیدا میکنی

دوستان تو مکالمه ها بعضی وقتها یه علامت هایی می یاد. مثل مثلث و ضرب در و رعد و برق.
این ها کارشون چیه ؟

مثلث در واقع AXII هست که شخص رو تحت تسلت در میاره(طرف رو Charm میکنه که بهش اطلاعات بیشتر بده) رعد و برق در واقع همون Intimidate هست( به طرف میفهمونه که من زورم بیشتره میگی یا نصفت کنم:d) ضربدر هم گفت گو رو کنسل میکنه( از حالت مکالمه میای بیرون) یک علامت مثبت هم هست که Persuasion(با زبون چرب و نرم اطلاعات بدست میاره).

درود
بلاخره ما هم بعد ازمدت ها این ابر شاهکار pcرا تمام کردیم به جرات میتونم بگم جز 3 تا از بهترین بازی های بود که دیده بودم از همه لحاظ چه گرافیک چه گیم پلی چه موزیک و صداگذاری :d
دیگه بهتر از این نمیشه راستی
عجب جادوهای داشت این بازی باهاش زندگی کردیم !!!!!در کل بازی طوری بود که حتی مراحل بازی هم قابل پیش بینی نبود و با انتخاب گزینه های مختلف مراحل بازی هم به کل تعوض می شد

این 2 تا عکس هم گل سر سبد تصاویر هست

آخرین ویرایش:
یک بنچ مارک بسیار جالب از Witcher 2 با Patch 1.2
از نظر فریم این پچ بازی بهتر نکرده هیچ بدتر هم کرده:d

1920x1080 - v 1.2 - UQ
qc1g4duqyzungpu0nc0p.jpeg

1920x1080 - v 1.2 HQ
yljkmuh7bvekk1wzrwlb.jpeg

1920x1080 -UQ
edwpg70k129cwhj7qysw.jpeg

1920x1080 - HQ
viewer.php
yljkmuh7bvekk1wzrwlb.jpeg

آقایون سلام
من چند تا سوال دارم اگه میشه کمک کنید ،
یه سری فرمول پیدا میکنم که نمیدونم چطور استفاده میشه مثلا همین معجون گربه فرمولش تو ایتم هام هست اما نمیدونم چطور استفاده میشه یا درست میشه و یکسری چیزهای دیگه مثل Cloth یا Leather و ....
در مورد Spell هاست که ضعیفه تقریبا من غیر از اون محافظت کننده چیز دیگه استفاده نمیکنم چون بقیه ش ضعیفه میخوام ببینم همینطوریه یا من یه کاری رو بلد نیستم ؟ البته تلنت هامو آپدیت میکنم .
بعدش آیتم هام هم ضعیفه مثلا خوندم که میگه میتونی به آرمور اضافه کنی اما نمیدونم چطوری یا مثلا شمیر و چیزهای دیگه از کجا میشه پیدا کرد ؟
مثلا مرحله ی اول اونجایی که میرسی پشت در چوبیه که پادشاه اونوره و باید در رو براش باز کنی اون 6 ، 7 نفری که اونجا هستن من با بدبختی و دویدن و فرار کردن کشتم میخوام ببینم طبیعیه ؟
اگر میشود راهنمایی کنیییییید مرسی !

آقایون سلام
من چند تا سوال دارم اگه میشه کمک کنید ،
یه سری فرمول پیدا میکنم که نمیدونم چطور استفاده میشه مثلا همین معجون گربه فرمولش تو ایتم هام هست اما نمیدونم چطور استفاده میشه یا درست میشه و یکسری چیزهای دیگه مثل Cloth یا Leather و ....
در مورد Spell هاست که ضعیفه تقریبا من غیر از اون محافظت کننده چیز دیگه استفاده نمیکنم چون بقیه ش ضعیفه میخوام ببینم همینطوریه یا من یه کاری رو بلد نیستم ؟ البته تلنت هامو آپدیت میکنم .
بعدش آیتم هام هم ضعیفه مثلا خوندم که میگه میتونی به آرمور اضافه کنی اما نمیدونم چطوری یا مثلا شمیر و چیزهای دیگه از کجا میشه پیدا کرد ؟
مثلا مرحله ی اول اونجایی که میرسی پشت در چوبیه که پادشاه اونوره و باید در رو براش باز کنی اون 6 ، 7 نفری که اونجا هستن من با بدبختی و دویدن و فرار کردن کشتم میخوام ببینم طبیعیه ؟
اگر میشود راهنمایی کنیییییید مرسی !

دکمه کنترل رو بگیر و روی اون دایره وسطی کلیک کن حالا وارد Meditate شدی که میتونی معجون بخوری(Drink Potion) یا درست کنی(Alchemy) یا استراحت کنی(Meditate)

Cloth یا Leather و ... هم با رفتن به Smithy (توی چپتر 2 چند نفر هستند)میتونید چیزهای دیگه مثل سلاح و بمب و Armor و ... بسازی(البته ازت پول میگیرن)

شما اول بازی هستید تا لول 7 شما باید امتیاز های تجربه رو صرف Training کنید بعد از لول 7 سه شاخه دیگه باز میشه یکی Swordsmanship که روی مبارزه با سلاح تمرکز داره یکی Alchemy که روی خوردن معجون و تاثیرات اونها اثر داره یکی Magic هست که روی قدرت Spell ها تاثیر داره.

با جلو رفتن توی بازی آرمور های بهتری پیدا میکنی اما در مورد اضافه کردن به آرمور باید ببینی اون آرمور چند جای خالی داره(با دایره های خالی سمت چپ آیتم مشخص میشه) بعد از قسمت Enchantment اون آیتم هایی که زیر اسمشون با رنگ سفید نوشته Armor Enhancement میشه آرمور رو آپگرید کرد برای اینکار کافیه اون آیتم رو بگیری و روی آرمور رها کنی( برای سلاح ها هم همینطور آپگرید میشه)

بستگی به میزان سختی بازی داره سعی کن وسطشون گیر نکنی چون گرالت از پشت 200% ضربه میخوره و با تکنیک بزن در رو استفاده کنی(بزنی یک جهت که دشمن نیست رو بگیری و Space رو فشار بدی)

باز اگه سوالی بود بگو تا من یا دوستان دیگه جواب بدیم.

میشه این بازی رو روی این سیستم با زرولوشن 1024*768 اجرا کرد ....؟ من با این سیستم تونستم کراسیس رو روی high بازی کنم ...

8600GT 1Gig
2GB ram
core 2 duo E4500
Windows XP

میشه این بازی رو روی این سیستم با زرولوشن 1024*768 اجرا کرد ....؟ من با این سیستم تونستم کراسیس رو روی high بازی کنم ...

8600GT 1Gig
2GB ram
core 2 duo E4500
Windows XP
میتونی بازی کنی ولی باید رو Medium بذاری تا فریم خوبی بگیری.

خوب بازیرو تموم کردیم ولی 30 ساعت نبودااااااااااااااااااااا!!! شایدم بود من حالیم نشد ولی خیلی حال داد همه چیش جالب بود.... خالمم از این NEkker ها بهم میخوره خیلی بد میزنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or