The Witcher 2: Assassins of the Kings | PC [پست اول خوانده شود]

این اولین و آخرین اخطار.
پست حاوی موارد داستانی بدون اسپویلر، دفعه اول کارت قرمز 2 امتیازی، دفعه دوم بن 1 هفته.
پست در مورد مشکلات بازی توی این تاپیک کارت قرمز 2 امتیازی.

witcher2leakedvid.jpg

Developer: CD Projekt RED
Publisher: Atari
Genre: Action RPG
Platform: PC
Release Date: Q1 2011

تصاویر تریلر‌هایی‌ که باید ببینید

1
2
3

The Witcher یکی‌ از به یاد ماندگار‌ترین بازی‌های نقش آفرینی در ۳ ساله اخیر برای گیمر‌های pc بود. داستان فوق‌العاده به همراه گرافیک بصری زیبا و گیمپلی یگانه و منحصر به فرد از عواملی بود این بازی اختصاصی رایانه توانست بیش از ۱.۵ میلیون به فروش برود. اما در این پی‌ مشکلاتی از جمله بیش از حد و طولانی بودن لودینگ‌ها که خیلی‌ هارا از به پایان رساندن بازی منصرف کرد، صدا گذاری نامناسب برای شخصیت‌ها و مکالمه‌های خشک به همراهی ترجمه نادرست، نیز به چشم میخورد. اینبار CD Project آماده تا با The Witcher ۲ سری را به سطحی دیگر ببرد.

اولین چیزی که در The Witcher ۲ مشاهده خواهید کرد جهش گرفیکی نسبت به نسخهٔ قبل است. CD Project انجین Aurora را ترک کرده و انجین مخصوص خودرا طراحی کردند. محیط‌های بازی بزرگ و فوق‌العاده زیبا هستند. همچنین اعلام شده که محیط‌ها فقط برای تماشا نیست و گرالت میتواند برروی محیط و اطراف خود تاثیر گذار باشد. گیمپلی بازی نیز بهبود یافته. در دموی Prison Break قابلیتهای جدید از جمله اثرات جدید کت پشن که باعث دیدن دشمن از میان دیوار مشابه به Detective Eye در BAA میشود، وجود مخفیکاری در بازی و همچنین کمبات بهبود یافته نمایش داده شد. بازی دارای ۳ شروع که بستگی به تصمیم‌های شما در نسخهٔ اول و ۱۶ پایان است.

The Witcher ۲ در ساله ۲۰۱۱ عرضه خواهد شد.

Last edited by a moderator:
دوستان من آخر چپتر اول گیر کردم ، توی این بازی چرا روی نقشه اسم مناطق رو ننوشته که وقتی میگه برید فلان جا آدم از روی نقشه بفهمه کجا باید بره !!!؟
دوستان من عکس جایی که گیر کردم رو میزارم هرکی می تونه کمک کنه :

من ماموریتهای اصلی رو فقط میرم ، توی قسمت INDECENT PROPOSAL میگه غروب برید فلان جا ولی من هرچی توی بازی چرخیدم غروب نشد !:( در قسمت THE ASSASSINS OF KINGS هم که اصلا ً منطقه ی مورد نظر رو روی نقشه نشون نمیده !!!؟

یک سوال :
چرا بازی بعد از نصب پچ 1.1 بدون نیاز به کرک کردن راحت اجرا میشه و حتی DLC و پچ های دیگه رو به صورت خودکار آپدیت میکنه بدون توجه به اینکه نسخه کپی شده هستش؟

دوستان من آخر چپتر اول گیر کردم ، توی این بازی چرا روی نقشه اسم مناطق رو ننوشته که وقتی میگه برید فلان جا آدم از روی نقشه بفهمه کجا باید بره !!!؟

من ماموریتهای اصلی رو فقط میرم ، توی قسمت INDECENT PROPOSAL میگه غروب برید فلان جا ولی من هرچی توی بازی چرخیدم غروب نشد !:( در قسمت THE ASSASSINS OF KINGS هم که اصلا ً منطقه ی مورد نظر رو روی نقشه نشون نمیده !!!؟

Ctrl رو بگیر گزینه Meditation رو انتخاب کن بعد برو رو گزینه Meditaid و زمان روز رو مشخص کن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Molana
یک سوال :
چرا بازی بعد از نصب پچ 1.1 بدون نیاز به کرک کردن راحت اجرا میشه و حتی DLC و پچ های دیگه رو به صورت خودکار آپدیت میکنه بدون توجه به اینکه نسخه کپی شده هستش؟
بخاطر اینکه سازنده های بازی انقدر با شعور بودند که اومدن DRM رو از بازی حذف کردند تا به تجربه گیم پلی اونایی که ارجینال خریدن لطمه ای وارد نشه و الحق هم که کارشون خیلی درست بوده!
من یه پایان دیگش رو هم رفتم خیلی بهتر از قبلیم شد اما اینو بگم که ماهیت و انتهای همه پایان های بازی به یک شکل هست و اصلا نباید انتظار پایان های خیلی مختلف رو داشته باشید ولی برعکس تصمیم گیریهاتون از آخر چپتر یک به بعد خیلی روی پیشرفت داستان تاثیر میزارن!

خوب دیرزو بازی به پایان رسید در کل بازیی که 16 پایان داشته باشه نمیشه گفت پایان با مفهموی داره در کل پایان بازی ......

• Like
Reactions: hosein me
تمام پایان ها بازی ها به یک جا ختم میشه ولی چگونگی رسیدن بهش فرق میکنه و بستگی به انتخاب های شما در بازی داره .
ولی خداییش این فراماسونری ترین بازی بود که تا به حال بازی کرده بودم

ببین مولانا جان . برای عوض کردن ساعت های شبانه روز شما باید دکمه CNTL رو رو کیبورد نگه داری و بعد که دایره ظاهر شد باموس روی علامت وسطش کلیک کنی تا ویچر بشینه رو زمین و دستبه دعا بشه:d. بعد وارد صفحه جدیدی میشی که باز گوشه سمت چپ تصویر ی دایره دیگه هست که زسرش نوشته MEDITATE .اون رو انتخاب کن و ساعت شانه روز رو اونجایی که میخوای تنظیم کن .
بعد هم در مورد عکس سوم . باید غروب یا نزدیک شب هنگام بیای اینجا و ی دمو نشون میده و اجازه میده بری داخل . داخل این دروازه ی چند تا آدم هستن در واقع اینجا محل زندگی همون بارونی هست که اومد و دوستاتو می خواست اعدام کنه . اینجا با یک بانوی گرامی و محترم:d:d روبرو میشی و با پول راضیش کن :d و بعد برو کنار منجنیق و اهرمش رو کش برو:d. اینجا می تونی با اون رفیقت که امامه سرش بود صحبت کنی . نمیدونم به KYREN رسیدی و کشتیتش یا نه ! ولی با دوستات اون کوتوله و TRISS حرف بزن مدام و به اتاق زن های خوب:d:d:dهم سرکشی کن که درست پشت همون محل برپایی اعدام هست و 2 تا در هست یکی میره داخل کافه و بقلیش وارد همون اتاق ها میشه که اتاق همون جادوگره هم هست .

ببین مولانا جان . برای عوض کردن ساعت های شبانه روز شما باید دکمه CNTL رو رو کیبورد نگه داری و بعد که دایره ظاهر شد باموس روی علامت وسطش کلیک کنی تا ویچر بشینه رو زمین و دستبه دعا بشه:d. بعد وارد صفحه جدیدی میشی که باز گوشه سمت چپ تصویر ی دایره دیگه هست که زسرش نوشته MEDITATE .اون رو انتخاب کن و ساعت شانه روز رو اونجایی که میخوای تنظیم کن .
بعد هم در مورد عکس سوم . باید غروب یا نزدیک شب هنگام بیای اینجا و ی دمو نشون میده و اجازه میده بری داخل . داخل این دروازه ی چند تا آدم هستن در واقع اینجا محل زندگی همون بارونی هست که اومد و دوستاتو می خواست اعدام کنه . اینجا با یک بانوی گرامی و محترم:d:d روبرو میشی و با پول راضیش کن :d و بعد برو کنار منجنیق و اهرمش رو کش برو:d. اینجا می تونی با اون رفیقت که امامه سرش بود صحبت کنی . نمیدونم به KYREN رسیدی و کشتیتش یا نه ! ولی با دوستات اون کوتوله و TRISS حرف بزن مدام و به اتاق زن های خوب:d:d:dهم سرکشی کن که درست پشت همون محل برپایی اعدام هست و 2 تا در هست یکی میره داخل کافه و بقلیش وارد همون اتاق ها میشه که اتاق همون جادوگره هم هست .
رضا جون من kayran رو قبل از اینکه به اینجا برسم کشتم خیلی هم لذت بخش بود ولی الان اینجا هر ساعتی رو که انتخاب می کنم باز هم در locked هست !!!

رضا جون من kayran رو قبل از اینکه به اینجا برسم کشتم خیلی هم لذت بخش بود ولی الان اینجا هر ساعتی رو که انتخاب می کنم باز هم در locked هست !!!

باید با نگهبان سمت چپی حرف بزنی تا به طور اتوماتیک وارد بشی نه اینکه بخوای خودت وارد بشی. موفق باشی.

• Like
Reactions: Molana
دوستان من یه جا در چپتر دوم بازی گیر کردم لطفا ً راهنمایی کنید ، عکس جایی که گیر کردم به همراه مپ و توضیحاتش رو براتون میذارم :
نمی دونم کلیدی که می خواد رو از کجا باید پیدا کنم و ماموریت رو ببرم جلو !

مولانا جان شما تو بدترین جای بازی هستی از نظر نقشه و مزخرف بودن مسیر:d . باید تمام سوراخ سنبه های اون غار رو بگردی تا به ی دری برسی که پشتش ی موجود بزرگ هست اون رو که نابود کنی ی سری لوازم رو ازش برمیداری و تو همون اتاق رو بگرد چندتا جنازه میبینی همه رو بگرد یکیشون ی کلید داره فکر کنم همونی باشه که لازم داری . نقشه رو که نگاه کردم از روی عکس هات دقیقا نقشه همون غارهای لعنتیه:d
برای راحتی می تونی از معجون CAT ( گربه) استفاده کنی تا همه جا رو روشن ببینی .

مولانا جان شما تو بدترین جای بازی هستی از نظر نقشه و مزخرف بودن مسیر:d . باید تمام سوراخ سنبه های اون غار رو بگردی تا به ی دری برسی که پشتش ی موجود بزرگ هست اون رو که نابود کنی ی سری لوازم رو ازش برمیداری و تو همون اتاق رو بگرد چندتا جنازه میبینی همه رو بگرد یکیشون ی کلید داره فکر کنم همونی باشه که لازم داری . نقشه رو که نگاه کردم از روی عکس هات دقیقا نقشه همون غارهای لعنتیه:d
برای راحتی می تونی از معجون CAT ( گربه) استفاده کنی تا همه جا رو روشن ببینی .
ممنون داداش رضا ولی من دیروز نزدیک 2 ساعت با همین روشی که گفتی سوراخای غار رو گشتم ولی این غول رو پیدا نکردم نکنه مشکل باگ داشته باشم !!!؟:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or