The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

اگر به اسکای‌ریم 10 دادید اصلاً سمت این بازی نرید. مثل اون کژوال نیست، ضدحال میخورید.

من به اسکایریم 10 میدم این رو هم فوق العاده خوشم اومد . ادامه پستم رو بخونی متوجه میشی . من نگفتم راحته ولی اگه بتونی بازی کنی واقعا لذت بخشه . که الان واسه من واقعا حال میده ویچر 2 . ینی کسی که از اسکایریم خوشش اومده از این نباید خوشش بیاد ؟ اتفاقا rpg فن هستم و همشونو دوست دارم و واسم فرقی نداره چقدر سخته یا راحت :دی

فقط وقت تلف کردنه.
اقا رامین از شما بعید بود این حرف رو بزنید ؟؟ :o:o:discussion:
هنوز در تعجبم ؟

بچه ها
بخدا بازی خوبه بچه ها در خریدنش شک نکنید یکمی مثل دارک سولز هست ولی اسونتر و از لحاظ داستان پیچیده تر و لطفا با پی سی مقایسه نکنید هر کی میخواد تو یدونه از این دستگاه بازی رو اجرا میکنه و در ضمن بچه ها میشه لباس گرالت رو عوض کرد ؟؟؟

نمیدونم چرا ولی اصلا از Skyrim خوشم نیومد ولی عاشق اینم!
فوق العادس!
چندین سبک رو با هم داره و تو همشون هم عالی ــه!

---------- نوشته در 02:58 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 02:56 PM ارسال شده بود ----------

همون کوئست که باید هشت پا گنده رو بکشی؟ warhouse نداشت توش که. beat هم نداشت؟ beast منظورته؟ اسم خود کوئست چی‌ هست؟ اگه دنبال اون زنه هستی‌ خونش طبقه بالای قهوه خونه‌ شهر هست.
رد کردم!
بله منظور Beast بود و اسم موجود(هشت پا) عم Kyran بود و باید قبلش یه Quest رو رد میکردم تا اون رو هم بتونم برم!

یه سوال داشتم : من یه نسخه گرفتم ولی چیزی در مورد enhanced edition بودن روش ننوشته ممکنه این نسخه نرمال باشه اینم بگم من جایی در مورد دو نسخه بودنش چیزی نخوندم:d

یه سوال داشتم : من یه نسخه گرفتم ولی چیزی در مورد enhanced edition بودن روش ننوشته ممکنه این نسخه نرمال باشه اینم بگم من جایی در مورد دو نسخه بودنش چیزی نخوندم:d
برای Xbox 360 فقط 1 نسخه منتشر شده که enhanced edition هست.حتی وقتی بازی رو توی کنسول میزارید فقط نوشته witcher 2 ولی وقتی وارد بازی بشید زیر اسم بازی enhanced edition رو مینویسه......

دوستان اون پست بنده در جواب سوالات بی مورد و اعصاب خرد کن شماها بود.لطفا دیگه با مطرح کردن سوالاتی از قبیل ارزش داره؟،اگه بازی کنم وقتم تلف نمیشه؟،این بهتره یا اسکایریم؟،فکر کنم به گرد پای اسکایریم هم نرسه درسته؟، و مطالبی مثل اینکه در مقابل نسخه PC افتضاحه و ... رو اعصاب مدیریت و بقیه دوستانی که میان تو این تاپیک راه نرید.ممنون.

آقا من از صحبت دوستان متوجه نشدم این بازی سخته یا آسونه؟
مثلا از اسکایریم صحبت شده از اون سخت تره؟

حداقل یه تریلر ار بازی ببینید.
بازیش اصلا شبیه اسکایریم نیست تنها نقطه ی اشتراکشون اینه که هر دو ار پی جی هستن.اگه به بازیهای ار پی جی علاقه دارین حتما بازیش کنین.

بازی به این قشنگی داستان زیبا گرافیک زیبا گیم پلی متنوع من که از بازی rpg زیاد خوشم نمیاد این یکی بهم خیلی حال داد نسخه ی 360 هم که خوب شده برید جلوتر خیلی زیبا می شه

ببین وقتی بازی رو که اجرا می کنی یه فیلم کوتاه نشون می ده. اوون وقتی تموم می شه ، اسم بازی رو می نویسه و زیرشم می نویسه Enhanced Edition. اگه ننوشته باشه یعنی نیس.

خیلی خنده داره
تو این اموزشی که اول بازی میده , بهم گفته بمب رو انتخاب کنم و با rb بزنمش به دشمن
اما نه با rb و نه هیچ کلید دیگه ای عمل نمیکنه...همینجوری گیر کردم:-s

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or