قوانین رو بخونید متوجه همه چیز میشید. قرار دادن هر لینکی برای دانلود هرچیزی غیره مجازه.پست OST منو چرا پاک کردید؟
فقط واسه ما غیر مجازه تازه این پست دمه دست بود یخرده بگردی تو همه تاپیک ها هستقوانین رو بخونید متوجه همه چیز میشید. قرار دادن هر لینکی برای دانلود هرچیزی غیره مجازه.
راس می گه بخدا . این مسخره بازیا چیه؟دیگه شورش رو در آوردید ...
بر سازنده های این بازی لعنت
با این سیستم سیو لود مزخرف
محدودیت های زیاد
و باگ مسخره symbole of death که میگه بازی از اول برو.....)x
دقیقا این مشکلایی که گفتی کجان تو بازی ؟ احتمالا من بازی دیگه ای رو بازی میکردم و خبر نداشتم . الان مثلا میانگینش به جای 89 . 95 بود هیچکودوم جرات نمیکردین از این ایرادای کشکی بگیرین واسه بازی .
یه دفعه بیا عمع منم با اسکایریم مقایسه کن :d ! من نسخه ساده رو با آخرین پچ تا آخرش رفتم هیچ جا به باگ بر نخوردم سیستم سیوش هم خوب بود ! وسط بازی F5 میزدم سیو میکردم به جز تو کات سنس باشه یا وسط درگیری ! نسخه Enhanced Edition رو که دیگه باید طلابگیری مرد حسابی :d ! سیو هم که میگی Auto Save هست بازی خودش سیو میکنه جای مهم ! کلا گیر الکی دادی ! برو حال بهترین بازی RPG عمرم بود ! گرافیک هم که خدا ! اگر تو کوئست ها مشکلی هست برو Witcher Wiki همه چی رو برات توضیح میدن . کلا به من ربطی نداره ولی نباید اینطور تخریب کنی عظمت یک بازی رو مرد حسابی !میانگینشو کاری ندارم
تو اون ماموریت که گفتم
وقتی با اون مرتیکه حرف میزنم این کیفشو نشون نمیده که من بگیرمش.....
از نظر محدودیت یکبار با اسکاریم مقایسه کن
اونجا هرجایی مخواستی میتونستی بری
اینجا تو ابشم نمیشه رفت.....
سیستم سیوشم با اسکاریم مقایسه کن
اسکاریم سیستم سیوش بد بود
ولی از مکانی خارج میشدی سیو میکرد ولی این کلا ول معطله
1 ساعت یکبارم سیو نمیکنه
خوب P3rsia King توضیح داد دیگه من چیزی نمیگم . فقط بدون یکی از 2 تا بهترین آر پی جی های این نسل هست که داری همینجوری ایراد میگیری واسه سیوش و ... (سیو کردن یدونه دکمه میطلبه) فقط چون ویچر یخورده سخته و پیچیده هست باعث شده مخاطبش کمتر باشه میانگینش به اسکایریم نرسه ( اسکایریم هم از نظر دیالوگ و داستان و هم از نظر کامبت سیستم و آپگریدها و ... کلا راحتتره) گرچه اصلا نباید اینا رو مقایسه کرد .میانگینشو کاری ندارم
تو اون ماموریت که گفتم
وقتی با اون مرتیکه حرف میزنم این کیفشو نشون نمیده که من بگیرمش.....
از نظر محدودیت یکبار با اسکاریم مقایسه کن
اونجا هرجایی مخواستی میتونستی بری
اینجا تو ابشم نمیشه رفت.....
سیستم سیوشم با اسکاریم مقایسه کن
اسکاریم سیستم سیوش بد بود
ولی از مکانی خارج میشدی سیو میکرد ولی این کلا ول معطله
1 ساعت یکبارم سیو نمیکنه
اتفاقا من با اینکه پیچیده تره بیشتر حال میکنم......خوب P3rsia King توضیح داد دیگه من چیزی نمیگم . فقط بدون یکی از 2 تا بهترین آر پی جی های این نسل هست که داری همینجوری ایراد میگیری واسه سیوش و ... (سیو کردن یدونه دکمه میطلبه) فقط چون ویچر یخورده سخته و پیچیده هست باعث شده مخاطبش کمتر باشه میانگینش به اسکایریم نرسه ( اسکایریم هم از نظر دیالوگ و داستان و هم از نظر کامبت سیستم و آپگریدها و ... کلا راحتتره) گرچه اصلا نباید اینا رو مقایسه کرد .