The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

سلام دو تا سوال
یکی مالنا رو از کچا میشه پیدا کرد؟ ( بعد از اون قضیه غار و مالنا که بهش مظنون بودن تو یه جا قرار گذاشتیم اومد و یهو نگو رکب زدن بهم بعد مالنا فرار کرد و نوشته find malena ... ؟؟؟

سوال دوم

برای ماموریت اصلی باید یک ماده درست کنم اسمشو خاطرم نیست . با کایران صحبت کردم گفت برو تو یه غار . اصلا مبحث alchemist چجوریه؟ جای خاصی هست برای درست کردن مواد؟

---------- نوشته در 10:54 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 10:52 AM ارسال شده بود ----------

جدا از سوالا تو ویچر قبلی یعنی همین نسخه بدون دی ال سی برای pc وقتی میخواستیم به اسکیل ها تلنت بدیم خیلی جالب بود ویچر میشست و دعا میکرد بعد میرفت تو تلنت ها
ای کاش اینم اونجوری بود >:d

راس می گه بخدا . این مسخره بازیا چیه؟دیگه شورش رو در آوردید ...
مثلا یعنی با این کار فرهنگ سازی می کنین که هیچکس نره بازی کپی بخره ؟!
بس کنید این کارای ظاهری و ظاهر بینانه رو
بهزاد جان دستت درد نکنه. دمت گرم :)

بر سازنده های این بازی لعنت
با این سیستم سیو لود مزخرف
محدودیت های زیاد
و باگ مسخره symbole of death که میگه بازی از اول برو.....)x

آخرین ویرایش:
بر سازنده های این بازی لعنت
با این سیستم سیو لود مزخرف
محدودیت های زیاد
و باگ مسخره symbole of death که میگه بازی از اول برو.....)x

دقیقا این مشکلایی که گفتی کجان تو بازی ؟ احتمالا من بازی دیگه ای رو بازی میکردم و خبر نداشتم . الان مثلا میانگینش به جای 89 . 95 بود هیچکودوم جرات نمیکردین از این ایرادای کشکی بگیرین واسه بازی .

دقیقا این مشکلایی که گفتی کجان تو بازی ؟ احتمالا من بازی دیگه ای رو بازی میکردم و خبر نداشتم . الان مثلا میانگینش به جای 89 . 95 بود هیچکودوم جرات نمیکردین از این ایرادای کشکی بگیرین واسه بازی .

میانگینشو کاری ندارم
تو اون ماموریت که گفتم
وقتی با اون مرتیکه حرف میزنم این کیفشو نشون نمیده که من بگیرمش.....
از نظر محدودیت یکبار با اسکاریم مقایسه کن
اونجا هرجایی مخواستی میتونستی بری
اینجا تو ابشم نمیشه رفت.....
سیستم سیوشم با اسکاریم مقایسه کن
اسکاریم سیستم سیوش بد بود
ولی از مکانی خارج میشدی سیو میکرد ولی این کلا ول معطله
1 ساعت یکبارم سیو نمیکنه

میانگینشو کاری ندارم
تو اون ماموریت که گفتم
1 ساعت یکبارم سیو نمیکنه
یه دفعه بیا عمع منم با اسکایریم مقایسه کن :d ! من نسخه ساده رو با آخرین پچ تا آخرش رفتم هیچ جا به باگ بر نخوردم سیستم سیوش هم خوب بود ! وسط بازی F5 میزدم سیو میکردم به جز تو کات سنس باشه یا وسط درگیری ! نسخه Enhanced Edition رو که دیگه باید طلابگیری مرد حسابی :d ! سیو هم که میگی Auto Save هست بازی خودش سیو میکنه جای مهم ! کلا گیر الکی دادی ! برو حال بهترین بازی RPG عمرم بود ! گرافیک هم که خدا ! اگر تو کوئست ها مشکلی هست برو Witcher Wiki همه چی رو برات توضیح میدن . کلا به من ربطی نداره ولی نباید اینطور تخریب کنی عظمت یک بازی رو مرد حسابی :) !

میانگینشو کاری ندارم
تو اون ماموریت که گفتم
1 ساعت یکبارم سیو نمیکنه
خوب P3rsia King توضیح داد دیگه من چیزی نمیگم . فقط بدون یکی از 2 تا بهترین آر پی جی های این نسل هست که داری همینجوری ایراد میگیری واسه سیوش و ... (سیو کردن یدونه دکمه میطلبه) /:) فقط چون ویچر یخورده سخته و پیچیده هست باعث شده مخاطبش کمتر باشه میانگینش به اسکایریم نرسه ( اسکایریم هم از نظر دیالوگ و داستان و هم از نظر کامبت سیستم و آپگریدها و ... کلا راحتتره) گرچه اصلا نباید اینا رو مقایسه کرد .

خوب P3rsia King توضیح داد دیگه من چیزی نمیگم . فقط بدون یکی از 2 تا بهترین آر پی جی های این نسل هست که داری همینجوری ایراد میگیری واسه سیوش و ... (سیو کردن یدونه دکمه میطلبه) /:) فقط چون ویچر یخورده سخته و پیچیده هست باعث شده مخاطبش کمتر باشه میانگینش به اسکایریم نرسه ( اسکایریم هم از نظر دیالوگ و داستان و هم از نظر کامبت سیستم و آپگریدها و ... کلا راحتتره) گرچه اصلا نباید اینا رو مقایسه کرد .
اتفاقا من با اینکه پیچیده تره بیشتر حال میکنم......
و سیو مشکل داره دیگه چیزی نیست که بشه انکار کرد
کاری به 1 دکمش ندارمم
فقط این باگ مسخره مزخرف ر.. تو اعصاب ما
7-8 ساعت بازی کن بعد.....
رمزی کوفتی دردی نداره؟

بابا بشین اسکایریمخوب بازی کن :|!
یجوری میگی انگار اسکایریم بی باگ بود!
بعدشم پس چرا من با سیستم سیو و لودش مشکل ندارم؟
برا من اتو سیو هم میکنه !
اگه مشکلت جدیه اتو سیو رو خاموش کن خودت دستی سیو بکن وقتی هم که بمیری از لود آخرت راحت میتونی بیای!
دیگه الکی گیر ندین بابا!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or