The Witcher 2: Assassins of Kings | Xbox 360

آیا شما خودت نمیتونی سیو کنی ؟ 3 ثانیه طول میکشه :دی

3 ثانیه طول میکشه
ولی اینکه ادم همیشه حواسش نیست
یهو میبینی نیم ساعت رفتی
بعد برمیگرده 20 دقیقه قبلش
تازه لودشم مشکل داره
خودش خنگش سیو میکنه
ولی میره یکدونه قدیمتر از اونی که سیو کرده میاره

3 ثانیه طول میکشه
یهو میبینی نیم ساعت رفتی
تازه لودشم مشکل داره
خودش خنگش سیو میکنه

شاید ساعت کنسول شما مشکل داره هر دفه ریست میشه و ساعت بهم میخوره برای همین اشتباهی لود میکنه.

آقا این قضیه نصب نشده رو هارد و فلان و بسار چیه ؟؟؟ سال 2012 مگه کسی هم هست که رو کنسولش هارد نداشته باشه ؟؟؟ مگه هنوز کسی از رو دیسک بازیمیکنه ؟!!!!!

الان حسن علی دشتی - همسایه ما -- هم برادشته برا آرکیدش یه هارد 120 انداخته !!

شاید ساعت کنسول شما مشکل داره هر دفه ریست میشه و ساعت بهم میخوره برای همین اشتباهی لود میکنه.
منم این مشکلو دارم....چجوری میشه ساعتشٌ درست کرد؟؟؟من الان 5 سالِ 360 دارم هنوز نتونستم درستش کنم هر وقت تنظیم میکنم بهم میخوره!!!!

بعدم یه سؤال دیگه:من این بازی رو LT2 شو دارم با رایت %97,رو هارد نصب کنم مشکلی از نظر گرافیکی اینا بوجود نمیاد؟؟؟

3 ثانیه طول میکشه
یهو میبینی نیم ساعت رفتی
تازه لودشم مشکل داره
خودش خنگش سیو میکنه

خیر اون مشکل از ساعت کنسول شماس . شما ساعتتو با ساعت تهران تنظیم کن تاریخ رو هم با میلادی تنظیم کن مثلا . اونوقت درست میشه فقط هر وقت میخای بازی کنی ساعت رو چک کن تا به 12:00 برنگرده (اگه با ساعت لندن تنظیم کرده باشی )

منم این مشکلو دارم....چجوری میشه ساعتشٌ درست کرد؟؟؟من الان 5 سالِ 360 دارم هنوز نتونستم درستش کنم هر وقت تنظیم میکنم بهم میخوره!!!!

بعدم یه سؤال دیگه:من این بازی رو LT2 شو دارم با رایت %97,رو هارد نصب کنم مشکلی از نظر گرافیکی اینا بوجود نمیاد؟؟؟

مایکروسافت عقلش نرسیده یه باتری داخل ایکس باکس بزاره که وقتی برقش قطع میشه ساعتش ریست نشه ولی کاریش نمیشه کرد هر وقت برق ایکس باکس قطع بشه باید دوباره برین تو ستینگز و ساعت رو تنظیم کنین یا به لایو وصل بشین اتوماتیک طبق ساعت منطقتون تنظیم میکنه.بعضی از بازیها هم هستن که بر اساس ساعت لود میکنن برای همین اشتباه میشه.
نه مشکلی نیست.بازی از رو هارد که بهتر اجرا میشه:d.

من توی چاپتر یک تو مرحله ی the kayran گیر کردم
بعد از اینکه معجون رو برای کشتن کیران درست کردم میگه برو با شیلا صحبت کن و بعد برو با کیران بجنگ و یه علامت توی نقشه برای پیدا کردن شیلا میده ولی من هرچی میگردم اونجا نیست . ممکنه که باگ باشه؟

من توی چاپتر یک تو مرحله ی the kayran گیر کردم
بعد از اینکه معجون رو برای کشتن کیران درست کردم میگه برو با شیلا صحبت کن و بعد برو با کیران بجنگ و یه علامت توی نقشه برای پیدا کردن شیلا میده ولی من هرچی میگردم اونجا نیست . ممکنه که باگ باشه؟
اسم ها رو یادم نیست ولی بعد از حرف زدن با اون زن ــه که یه چیزی شبیه عمامه:دی رو سرشه(طبقه دوم یه خونه زندی میکنه) باید برید به کافه و تو همون سالونش با یک نفر حرف بزنید!

دوستان من الان وارد شهر شدم و خیلی آرم راه میره و پیام میده که وزنش زیاده چطور باید وزنش رو کم کنم و اگه قرار واسه وزن کم کردن یه سری از چیزهایی رو که جمع کردم دور بندازم چه چیزهایی ارزش ندارن تا بزارمشون کنار؟ و جایی نیست که بشه اونجا گذاشتشون و بعداً دوباره بشه ازشون استفاده کرد؟ و یه سوال دیگه اگه مراحل اصلی رو بریم بعدش میشه برگشت و مرحله فرعی رو رفت یا نه وارد چاپتر بعدی میشه؟

نقشه کامل شهر رو چطور باید بیاریم؟

آخرین ویرایش:
سلام،
آقا این Triss رو چرا به صورت مجسمه ی کوچک! در آوردن ؟ من این قضیه شو نفهمیدم. این جادوگره Cycthia دستیار Phillipia چرا اینکارو کرد؟
ممنون

Last edited by a moderator:
دوستان من الان وارد شهر شدم و خیلی آرم راه میره و پیام میده که وزنش زیاده چطور باید وزنش رو کم کنم و اگه قرار واسه وزن کم کردن یه سری از چیزهایی رو که جمع کردم دور بندازم چه چیزهایی ارزش ندارن تا بزارمشون کنار؟ و جایی نیست که بشه اونجا گذاشتشون و بعداً دوباره بشه ازشون استفاده کرد؟ و یه سوال دیگه اگه مراحل اصلی رو بریم بعدش میشه برگشت و مرحله فرعی رو رفت یا نه وارد چاپتر بعدی میشه؟

نقشه کامل شهر رو چطور باید بیاریم؟
چیزایی که بهتره دور بریزی:
اسلحه هایی که لازم نداری(دمیجشون از اسلحه هایی که داری کمتره)
زره هایی که armor کمی دارن.
همین دوتا رو دور بریزی جا باز میشه.چون اینا از بقیه سنگین تر هستن.
برای نقشه شهر هم back رو که میزنی Lt رو بزن تا نقشه بیاد.

سلام ببخشید یک سوال نمیشه کاری کرد جون دیر تر خالی بشه منظورم این ه که با دو ضربه میمیرم چیکار کنم چپتر 2 اولاشم

بردیا جان تنها راهی که میشه گفت (به غیر از کم کردن درجه ی سختی :دی) اینه که بعد از هر ضربه یه جاخالی بدی و از Magic و Trap هم زیاد استفاده کنی.
تو آپگریدها هم چندتا خیلی خوبه. اونایی که Range و Damge ـه جادوها رو زیاد میکنه، و اونایی که شدت Damage ی که از پشت میخوری رو کم میکنه.
در کل بازی سخته و باید تو مبارزاتش خیلی دقت کنی.
موفق باشی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or