The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
کارت gtx 570 خریدیم به قمیت 500 از عهده این بازی به خوبی بر نمیاد

بعد یک قوطی اشغال
5 سال پیش که سرتاپاش 2 هزار هم نمیرزه میخواد این بازیو با کیفیت pc اجرا کنه

نکته : هیچ سوزشی در کار نیس که این بازی واسه کنسول اومده چون هم 360 دارم و هم ps3 و قبلا هم این بازی توسط pc بازها دستمالی شده (lol)
نکته 2 : rpg با موس سگش شرف داره به کنترلر 360

در مورد این جمله : نمی دونم دوستان pc دوست چه اصراری دارن بر کیفیت پایین نسخه
کنسولی!

چون تا حالا بازی با کیفیت روی کنسول ندیدیم
اصولا سوزش و مشکل شخصی با کنسولها و کلا اعصاب خراب از این پست میباره.یه فکری به حال خودتون بکنین حتما.

• Like
Reactions: Fenris Wolf
من حاضرم قسم بخورم نصف بیشتر این کسایی که اومدن تو این تاپیک و و گفتن کیفیت Witcher 2 روی X360 عالیه و شلوغش کردن و فرط شادی پست های باحالی میزنن:d حتی یه بار هم Witcher 2 از نزدیک رو Ultra ندیدن! بعد با یه سری شات که میگن مثلا Medium PC هست دارن حال میکنن و فکر میکنن دیگه آخرشه. من یه بار گفتم تو همین تاپیک بازی دیگه رو X360 اومد و تموم شد ولی دیگه خواهشن فن های X360 جو گیر نشین:d

نچ:-*
از اون gears of war گرفته تا uncharted که واسش دست و پا میشکوندین
همشون رو روی قوطی ها امتحان کردیم و هیچکدوم ما رو ارضاع نکرد=((

اره واقعا :| اصلا کیفیت نداشتند که این بازی ها ! همینطوری الکی امتیاز گرفتن و کلی هم جایزه بردن !:|

بیخیال رفقا
درسته pc از x360 به خاطر بروز بودنش سره ولی این 4 تا عکس دلیل نمیشه تو سرو کله هم بزنین

حتی یه بار هم Witcher 2 از نزدیک رو Ultra ندیدن

بچه ها در جریان نبودن که پی سی گیمرهای محترم همه بازی رو با تنظیمات Super Very Ultra High مشاهده فرمودن :d

میشه چنتا محبت کنید ؟:)
چی میخوای به چی احتیاج داری جملت که فارسی نبود! چند تا محبت میکنی! lol

بچه ها در جریان نبودن که پی سی گیمرهای محترم همه بازی رو با تنظیمات Super Very Ultra High مشاهده فرمودن :d
فکر میکنی غیر از اینه ؟! طرف بره خرج یه کیس بکنه بعد بشینه رو Low یا Medium بازی کنه! البته برا شما که عادی هست جشمتون یه همینا عادت داره:d

تاپیک رو قفل نکنید تا منم اسپم بدم بعد:d
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
خداییش نسبت به خود X360 خیلی خوبه ولی تو رو خدا از این حرفا نزنید که مثل PC ـه.من بدون هیچ تعصبی میگم چون دیگه کنثولی شد رفت پی کارش.خواهشا 3-2تا عکس با آخرین تنظیمات رو PC رو ببینید بعد بیایید بحث کنید.درسته اینا خوبه ولی خدایی تفاوت کاملا معلومه
نداشتن هیچ گونه افکت Blur،بد بودن و بعضا نبودن جزییات در فواصل دور (همون Distance Detail).بماند که معلوم نیست این عکس PC که برای مقایسه گذاشته شده رو چه Res هست و اینکه از افکت های دیگه مثل آب و... چیزی نشون داده نشده با همه این تفاسیر خوبه.دوستان X360ـی خوشحال باشن که یه بازی ناب براشون میاد.
نکته 1:میگن گرافیک مهم نیست اصل گیم پلی ـه.آخه چه کسی قبول داره که RPG رو کنثول بیشتر از PC حال میده.
نکته2:این مجامع بین المللی! که گفتن رو X360 هم گرافیک خوب وبد نگفتن که افت فریم داشت یا نه؟(It's just a question)

یعنی به خدا از سن من گذشته بازی کنم
از 100 تا بازی که میاد شاید سالی یه بازی هم نکنم
ولی این پست ها ی بی منطق رو که میدم و کنسولی ها داغ میکنن بدجوری حال میکنم=))

• Like
Reactions: Fenris Wolf
اره واقعا :| اصلا کیفیت نداشتند که این بازی ها ! همینطوری الکی امتیاز گرفتن و کلی هم جایزه بردن !:|
امتیاز و جایزه بحثش جداست!
یعنی شما فکر می کنی رو کنسول ها بازی با گرافیک ایده ال و خوب از اب در میاد؟
کسی که ویدئو یا عکس از بازی با تنظمات ulrtaببینه نسخه 360 دیگه با رغبت بازی نمی کنه! (مگر اینکه واقعا عاشق سبک rpgباشه! )
کسی که فکر می کنه بازی ها روی کنسول ها هنوز هم گرافیک خوب و ایده الی دارند داره عقل خودش رو زیر سوال برده! :d

چقدر بحث الكي ميكنيد !!!
بازي روي كنسول (با توجه به كنسل) فوق العادست !!
اصلا قابل تصور نيست !!!
تاپيك مربوط به عرضه ي گيم روي ايكس باكسه ...
بحث قدرت كمتر و بيشتر روي پي سي چيه ديگه ؟؟؟
هركي زورش ميرسه (من جمله خودم :d) روي پي سي ميزنه
هر كي زورش نميرسه رو كنسول ...!
جفتشون هم در حد خودشون خوبن
روي كنسول خوبه ، روي پي سي شاهكاره !!
همين

امتیاز و جایزه بحثش جداست!
یعنی شما فکر می کنی رو کنسول ها بازی با گرافیک ایده ال و خوب از اب در میاد؟
نه در نمیاد پس ؟! شما لطف بفرما همون سال 2009 به جزء کرایسیس که سال 2007 اومد کدوم بازیه PC بود که از U2 گرافیک بالاتری داشته باشه ؟! یا از GEARS2 و.......شما لطف بفرما ما منتظریم ! تا همین سال 2010 هم همین وضعیت وجود داشت همین RDR و GOW3 با اون گرافیک فوق العادش .

ماشالا در و گوهر از دهان این pc بازان حرفه ای و کارکشته تازه وارد میباره و دائم جاریست.
2 تا توصیه وجود داره :
1- آقا از کنسول بدتون میاد تو تاپیکاش اینقدر نیاید در افشانی کنید اعصاب همه راحت تره
2- نزدیکه تابستونه میفهمیم سرتون تو آفتاب مونده دانشگاه هم فشار میاره یه لیوان آب خنک بنوشید

تمومه.

بنده خدا فرخ همه جور سند مدرک گذاشته بعد دوست عزیزمون میگه یه پیکسل از بازی ساخته نشده ! آخه یکم فکر قبل از پست دادن ضمیمه کار بشه هرگز آدم شاهد همچین پست های خوشحالی نمیشه.

کارت gtx 570 خریدیم به قمیت 500 از عهده این بازی به خوبی بر نمیاد

بعد یک قوطی اشغال
5 سال پیش که سرتاپاش 2 هزار هم نمیرزه میخواد این بازیو با کیفیت pc اجرا کنه

نکته : هیچ سوزشی در کار نیس که این بازی واسه کنسول اومده چون هم 360 دارم و هم ps3 و قبلا هم این بازی توسط pc بازها دستمالی شده (lol)
نکته 2 : rpg با موس سگش شرف داره به کنترلر 360

در مورد این جمله : نمی دونم دوستان pc دوست چه اصراری دارن بر کیفیت پایین نسخه
کنسولی!

چون تا حالا بازی با کیفیت روی کنسول ندیدیم

این از طرز ادبیاتتون... اونم از امضاتون! حالا به نظرتون میشه بحث منطقی با شما کرد؟! الله و اعلم...

یعنی به خدا از سن من گذشته بازی کنم
از 100 تا بازی که میاد شاید سالی یه بازی هم نکنم
ولی این پست ها ی بی منطق رو که میدم و کنسولی ها داغ میکنن بدجوری حال میکنم=))

جدی گفتی اینو؟! خوب مگه آزار داری برادر من! راه های دیگه هم برای سرگرمی هست. برو تو کوچه زنگ مردم رو بزن و فرار کن! بعد اون موقع هرچقدر خواستی بخند!

• Like
Reactions: ArianUndead
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or