The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
به نظرم که تفاوتشون فاحش نیست. تا همینجاشم به نظرم رو 360 با توجه به سخت افزارش خیلی خوب ساختن.
همون گرافیکه 360 رو بخوای رو pc اجرا کنید باید کلی واسه اون سیستم خرج کرد تا یه فریم ریت خوب بده.
(حالا رو سرم نریزید یه موقع! این نظر من بود;))

به نظرم که تفاوتشون فاحش نیست. تا همینجاشم به نظرم رو 360 با توجه به سخت افزارش خیلی خوب ساختن.
همون گرافیکه 360 رو بخوای رو pc اجرا کنید باید کلی واسه اون سیستم خرج کرد تا یه فریم ریت خوب بده.
(حالا رو سرم نریزید یه موقع! این نظر من بود;))

اگه بخوای با res 1280x768 که فکر میکنم مال 8 سال پیش باشه این رزولوشن / روی PC اجراش کنی با یه 9800gt هم کارت را میوفته نیازیم به سخت افزار غول نیست.این resolution بالا هست که تفاوت اصلی pc و کنسول رو نشون میده و اونجاس که نیاز به سخت افزار قوی احساس میشه.

گرفیکش از نسخه PC بهتره. ایولی.کــــیـــــــــــه؟:دی:p

آقا این تصاویر مطمئنه؟ :d
واقعا تفاوتشون خیلی ناچیزه!! فرقشون تو یکی دوتا افکته که تا کامل شدن نسخه ی 360 ، این موارد
هم احتمالا رفع میشه!
حالا این عکس نسخه ی pc رو چه حالتی و با چه تنظیمات گرافیکیه؟ :d

بابا خوب معلومه pc بهتره تو تمام بازی ها همینجوری همه دیگه می دونن نیازی به گفتن نداره هر دقیقه دوستان دلیل میارن که اینو اثبات کنن

البته نگین بهم فشار اومده و این چیزا چون من خودم بیشتر با pc بازی می کنم

آقا این تصاویر مطمئنه؟ :d
واقعا تفاوتشون خیلی ناچیزه!!

درسته فرقشون تو چند تا افکت هستش!
اما وقتی پی سی روی full hdوتمام تنظیمات ultraباشه! در اون صورت فرق نسخه پی سی با 360 میشه زمین تا اسمون! :d

از حق نگذريم ....
بازي رو روي 360 فوق العاده در اوردن !!!!
تا حدودي ميشه شبيه نسخه ي پي سي دونستش حتي !!

اگه بخوای با res 1280x768 که فکر میکنم مال 8 سال پیش باشه این رزولوشن / روی PC اجراش کنی با یه 9800gt هم کارت را میوفته نیازیم به سخت افزار غول نیست.این resolution بالا هست که تفاوت اصلی pc و کنسول رو نشون میده و اونجاس که نیاز به سخت افزار قوی احساس میشه.

حمیدرضا هم رزولوشن و هم آنتی آلایزینگ هست که پی سی رو از کنسول متمایز کرده حالا بقیه آپشن ها رو فاکتور گرفتم :d:d

از حق نگذريم ....
بازي رو روي 360 فوق العاده در اوردن !!!!
تا حدودي ميشه شبيه نسخه ي پي سي دونستش حتي !!

آقا مگه شما مدیر CD PROJECT هستی که از این موضوع خبر داری ؟:d
شما اگه میخوای از حق نگذری بزار کلا بازی بیاد 4 تا عکس و گیم پلی نشون بدن بعد .
نکنه واقعا ی چیزایی میدونی که ما نمیدونیم؟:d:d

:arrowu:

آقا مگه شما مدیر CD PROJECT هستی که از این موضوع خبر داری ؟:d
شما اگه میخوای از حق نگذری بزار کلا بازی بیاد 4 تا عکس و گیم پلی نشون بدن بعد .
نکنه واقعا ی چیزایی میدونی که ما نمیدونیم؟:d:d

.............. :d:d

درسته فرقشون تو چند تا افکت هستش!
اما وقتی پی سی روی full hdوتمام تنظیمات ultraباشه! در اون صورت فرق نسخه پی سی با 360 میشه زمین تا اسمون! :d

خب توجه داشته باشین که واسه full hd و ultra باید چه سیستمی داشت!;)
مسئله اینه که واقعا روی 360 هم خوب ساختنش..
آخه بعضی دوستان نسخه ی 360 رو کاغذی میدونستن و کمتر از low و بدون تمام تنظیمات گرافیکی :d

خب توجه داشته باشین که واسه full hd و ultra باید چه سیستمی داشت!;)
مسئله اینه که واقعا روی 360 هم خوب ساختنش..
آخه بعضی دوستان نسخه ی 360 رو کاغذی میدونستن و کمتر از low و بدون تمام تنظیمات گرافیکی :d

عزیز من اولا اون چه عکس پروفایلی هست که گذاشتی . ترکیدم از خنده=))=))
مسئله اینه که هنوز چیزی ساخته نشده و ANNOUNCE و اعلام نشده . هنوز یک پیکسل از این بازی هم تبدیل به 360 نشده . همه این عکس ها FAKE هست. گرافیکش از LOW پی سی کمتر نخواهد شد اما در حد LOW هست . البته با کم کردن المان هایی که زیاد به چشم نیاد اما از سنگینی بازی کم کنه می تونن هرچه بیشتر برای کنسول بهینه کنن بازی رو .

کلا موتور گرافیکی بازی صرفا همینی نیست که ما با 20 تا آپشن میبینیم و تنظیمات ریز و دقیقی وجود داره که برای کاربر LOCK و مخفی هستن و فقط در پشت مینه بازی توسط سازنده تایین میشن . اما اگه بخوان روی کنسول 30 فریم ثابت به بازی بدن باید خیلی روش کار کنن. شما هم به این زودی ها منتظر ورود بازی برای کنسول نباشید .

عزیز من اولا اون چه عکس پروفایلی هست که گذاشتی . ترکیدم از خنده=))=))
مسئله اینه که هنوز چیزی ساخته نشده و ANNOUNCE و اعلام نشده . هنوز یک پیکسل از این بازی هم تبدیل به 360 نشده . همه این عکس ها FAKE هست. گرافیکش از LOW پی سی کمتر نخواهد شد اما در حد LOW هست . البته با کم کردن المان هایی که زیاد به چشم نیاد اما از سنگینی بازی کم کنه می تونن هرچه بیشتر برای کنسول بهینه کنن بازی رو .

کلا موتور گرافیکی بازی صرفا همینی نیست که ما با 20 تا آپشن میبینیم و تنظیمات ریز و دقیقی وجود داره که برای کاربر LOCK و مخفی هستن و فقط در پشت مینه بازی توسط سازنده تایین میشن . اما اگه بخوان روی کنسول 30 فریم ثابت به بازی بدن باید خیلی روش کار کنن. شما هم به این زودی ها منتظر ورود بازی برای کنسول نباشید .
شما یه جوری حرف میزنید انگار یکی از دست اندرکاران هستید و آنالیز کردین و دیدین رو 360 برای
دستیابی به 30 فریم، امکان نداره تنظیمات گرافیکی فعال باشن!
بعد شما از کجا میگی بازی روی 360 هنوز ساخته نشده و عکسها فیکه؟ :d
همه ی سایتهای معتبر جهانی دروغ میگن دیگه؟
باشه قبول.. میگیم این عکسها فیک
پس قبول دارید این عکسها خیلی خوبه.. (حاشا نکن) وقتی نسخه ی 360 اومد و معلوم شد نه
تنها از low pc خیلی بهتره، بلکه از این عکسهای فعلی هم بهتره، جواب شما شنیدن داره :d
زمان همه چیز رو معلوم میکنه..
درمورد عکس پروفایل.. خ مگه چیه؟ یه چیز شخصیه و به خودم مربوطه :دی بهتر از تصاویر مستهجن و*%$@+ است که بعضی دوستان میذارن :دی

گرافیکش از LOW پی سی کمتر نخواهد شد اما در حد LOW هست .

شما سعی کن جک کم بگی ! دیگه شور همه چیز را دارید در میارید .
جناب ign وgamespot و cvg همگی بازی را تو e3 از نزدیک دیدن و گفتن گرافیک بازی حداقلش روی مدیوم هست و بازی را فوق العاده دونستند . با این حال گفتن که بازی هنوز نهایی نیست و تا نسخه نهایی پیشرفت میکنه !
تو neogaf هم تصویرشم گذاشتن و مقایسه کردند که از مدیوم pc هم بهتره!

حالا شما ادامه بده ..................!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or