The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
هنوز بازی برای کنسول ساخته نشده ازش عکس بیرون اومده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:o یا خدا.تو دیگه کی هستی؟ تاحالا ندیدی قبل اینکه بازی منتشر بشه ازش عکس بیاد؟! باو ...

عجب عناصر کاغذ مقوایی .:)):))
ی خبری چیزی بگو با عقل جور در بیاد .
بزار ی چند ماهی 1 سالی بگذره بازی تاریخ انتشار بگیره چند تا تریلر ازش بیاد بیرون بعد بگو با MEDIUM پی سی یکیه .

نه بابا حتما این تصاویر الکی ساختن نه ؟! و سایتهایی مثل gamespot هم جو گیر شدن ؟!

با MEDIUM پی سی یکی نیست بلکه خیلی بهتره ! برو دوباره اون تصاویری که گذاشتم نگاه کن بلکه یه چیرزهایی دیدی !

فک کنم کلا با کنسول مشکل داری... خود سازنده هم این عکسارو میداد بیرون بازم قبول نمیکردی.... حتما میگی فیکه نه؟

ی لینک بده از خود سایت سازنده که این عکس ها رو تایید کنه .
بله اینا همش FAKE هستش .
درسته کلا با کنسول مشکل دارم . امضاء رو خوندی سوادم که داری .
حتی بازی روی MEDIUM رو PC از این خیلی پر تر و سنگین تره .
شاید این LOW باشه !
به هر حال شما به مشکلات من کاری نداشته باش . نظرت رو راجب اون مطلبی که تاپیک قرارداده بگو . نظر شخصی من اینه .

نه بابا حتما این تصاویر الکی ساختن نه ؟! و سایتهایی مثل gamespot هم جو گیر شدن ؟!

با MEDIUM پی سی یکی نیست بلکه خیلی بهتره ! برو دوباره اون تصاویری که گذاشتم نگاه کن بلکه یه چیرزهایی دیدی !

عزیز خیلی بیشتر از اون چیزی که شما ندیدی بنده تو این بازی دیدم روی PC و 1920x1080 .
از کی تاحالا LOW PROFILE ی بازی از HIGH بهتر بوده ! چرا بی منطق حرف میزنی ؟
میخوای همین الان از همون جا برات از گیم پلی خودم ی شات بزارم مقایسه کنی ؟

ی لینک بده از خود سایت سازنده که این عکس ها رو تایید کنه .
بله اینا همش FAKE هستش .
درسته کلا با کنسول مشکل دارم . امضاء رو خوندی سوادم که داری .
حتی بازی روی MEDIUM رو PC از این خیلی پر تر و سنگین تره .
شاید این LOW باشه !
به هر حال شما به مشکلات من کاری نداشته باش . نظرت رو راجب اون مطلبی که تاپیک قرارداده بگو . نظر شخصی من اینه .

آره..حرف تو معتبره gamespot فیک هستش... الان من موندم چی بگم..

سایتهایی مثل gamespot هم جو گیر شدن ؟!

ما که سمت چپی مونم خیالمون نیس که این بازی میخواد واسه 360 بیاد یا نه
چون بازی شده و رفته پی کارش

اما خودتون این دو تا عکس رو مقایسه کنید

این رو گیم اسپات گذاشته از نسخه 360 :
i388765_ww360.jpg

و اینم گذاشته از نسخه pc :|

i388766_www.jpg

یعنی دقیقا همون عکس pc رو واسه 360 هم کپی کرده
منم موافقم که این عکسها چرت و پرت هستن
و زیاد به گیم اسپات اهمیت ندین

الان متوجه شدی ؟ هر وقت بازی تاریخ انتشار گرفت و گیم پلی ازش بیرون اومد اونوقت میشه نظر داد . اگه به GAMESPOT باشه که همون GAMEPLAY رو برای PC نشون میده همونم میزاره برای ایکس باکسش.
GAMESPOT CHEATER

اصلا گیرم اون MEDIUMباشه! تنظیمات پی سی خیلی بیشتره!
یک تنظیم در نسخه پی سی وجود داره اگه اون فعال بشه هم گرافیک بازی قشنگ تر میشه و هم کارت مثل 590زانو میزنه!البته پچ دادن برای این موضوع!
اینم تنظیمات نسخه پی سی: دیدن داره واقعا!
Texture Downscaling: This barely affects FPS for modern PCs and should only be enabled (set the value to Low or High) if your PC barely meets the minimum/recommended specifications for the Witcher 2. Even at its highest setting (meaning the lowest resolution for the textures), the textures are easily acceptable and not at all like the ugly low-resolution textures in Dragon Age 2.

Texture Memory Size: Set this in accordance to how much memory your graphics card has. For instance, I set the value to Large as my graphics card has 1 GB of memory (gamers with 2 GB of video memory or more can set the value to Very Large).

Shadow Quality: This setting moderately affects FPS even for good graphics cards, and the actual difference in quality is negligible. I recommend you set the value to Low, and if you find the quality of the shadows to be unacceptable and can afford the FPS drop, go ahead and set the value higher.

Number of Shadowed Lights: If you couldn't tell from the wording, this setting determines the amount of lights in this game that can cast shadows. Like the prior setting, this one moderately affects FPS. If you barely notice shadows anyway, you won't miss anything by setting the value to Low.

LOD Distance: This setting scales the level of detail (read: resolution) for distant textures, and it affects FPS about as much as Texture Downscaling does (though it is nearly useless if you already have Texture Downscaling set to High). If you don't focus on distant visuals that much anyway, setting the value below Normal may save you a few FPS.

Bloom: This setting greatly affects FPS and isn't too noticeable. I recommend you disable this setting.

Light Shafts: This setting enables or disables the existence of "shafts" (read: beams) of light in this game and moderately affects FPS. If you find such realism not necessary, feel free to disable this setting.

Anti-Aliasing: This setting smooths out the jagged edges of meshes (character models, etc) and moderately affects FPS for modern PCs and greatly for PCs that barely meet the minimum/recommended specifications for the Witcher 2. Enable or disable it accordingly.

Blur Effects: This setting greatly affects FPS when it is actually used (which is not often) and isn't really worth the drop in FPS when it is used. Disable it.

Depth of Field: This setting blurs visuals depending on on the view to give the appearance of depth this setting barely affects FPS for modern PCs and should be enabled/disabled based on personal preference. PCs that barely meet the minimum/recommended requirements should disable it just to be safe

Vignette: This setting does not affect FPS. See: http://en.wikipedia.org/wiki/Vignetting

Wet Surfaces Rain Effect: This setting moderately affects FPS. If wet appearances aren't worth the drop in FPS to you, go ahead and disable it.

SSAO: This setting is a lighting effect that greatly affects FPS. I recommend disabling it.

Motion Blur: This setting moderately affects FPS and can also cause motion sickness. I recommend disabling it.

Cinematic Depth of Field: This setting greatly affects FPS and is only used during cutscenes and dialog sequences. I recommend disabling it.

Depth of Field - Cutscenes: This setting is the same as Depth of Field but is applied only during cutscenes whereas the prior setting is applied everywhere but cutscenes. Enable/disable it based upon personal preference. PCs that barely meet the minimum/recommended requirements should disable it just to be safe.

Dangling Objects Limit: This setting limits the animations of "dangling objects" such as Geralt's hair and Triss' breasts (kidding... or am I?) and can affect FPS depending on your processor. If you barely meet the minimum/recommended specifications, disable it. If you have a good dual core processor or a decent quad core processor, feel free to enable it.

Ubersampling: This setting affects FPS more than any other setting. Unless you have three good graphics cards and a good quad core processor, disable it.

Vertical Sync: This setting eliminates screen-tearing and other visual issues and does not affect FPS other than limiting it to your monitor's refresh-rate. Enable it.

Decals: This setting can affect FPS depending on your processor. If you barely meet the minimum/recommended specifications, disable it. If you have a good dual core processor or a decent quad core processor, feel free to enable it.

من خودم با 5850دارم بازی می کنم!
کسی که بدون کارت 5850 چقدر قدرت داره؟! حتما می دونه که خیلی خیلی از کارت کنسول ها قوی تره!
تازه من با 5850 بیشتر تنظیمات روی LOWهستن یا غیر فعال کردم یاOFF!برای اینکه بتونم 50-40فریم بگیرم!
حالا خودتون فکر کنید کنسول میتونه روی MEDIUMبازی را حتی اجرا کنه!نه اصلا!
یک تنظیم داره بنام Ubersamplingکه اگه تا اخر ببرین باید 3 تا کارت قوی رو سیستم هاتون باشه!
-------------
کلا ساخت این بازی روی 360بیهوده بود!
مجبور شدم حرفم رو ویرایش چون حوصله جنگ و دعوا ندارم!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sheypooorchi
@ فرخ گارتال : بابا مگه نمیدونستی ساحر رو 360 در حد Very Low نسخه PC ـه ؟ خجالت نمیکشی این عکسا رو میذاری و کفر میگی ؟:|
lol
کلا ساخت این بازی روی 360بیهوده بود چون ملت 60درصد این بازی را فقط برای گرافیک خیلی خوبش می خرن!
O RLY ؟
کی همچین فتوایی رو داده ؟! اصلا کی RPG رو برای گرافیک بازی میکنه ؟!

آخرین ویرایش:
گرافیک ویتچر 2 اونقدر هم که میگید خوب نیست ها ! اول اینکه اصلا نگید که بازی Open World هست واسه همین این گرافیکش خیلی عالیه ! چون محیط بازی رو اصلا نمیشه بهش گفت Open World اگه دقت کنید محیط های بازی اصلا بزرگ نیست . گرافیک بازی متوسطه رو به بالا هست اما اصلا عالی نمیشه گفت بهش .

من با سیستم خیلی قوی بازی میکنم رو تنظیمات بالا . محیط های بازی اگه بزرگ تر بود میشد گفت گرافیکش عالیه اما این محیط هایی که من میبینم اصلا نمیشه بهش گفت Open World

عجب عناصر کاغذ مقوایی .:)):))
ی خبری چیزی بگو با عقل جور در بیاد .
بزار ی چند ماهی 1 سالی بگذره بازی تاریخ انتشار بگیره چند تا تریلر ازش بیاد بیرون بعد بگو با MEDIUM پی سی یکیه .

عجیب پیشگویی من سر 3 سوت درست در اومد...... :d خب مشکل چیه؟؟؟ این بازی بر فرض هم اصلا بدون گرافیک ، اشغال و افتضاحه نسخه کنسولیش...به شما ارتباطی داره؟؟؟؟ شما میتونی بری از همون نسخه پیسی لذت ببری ما هم به همین کاغذ مقوا یا اصلا پاپیروس بسنده میکنیم.....یا نکنه شما پیامبر نو ظهور صنعت گیم و ما رو به گرافیکهای متعالی نوید میدی؟؟؟ ها؟؟!!! یه خرده عقل و منطقتون رو به کار بندازید بابا.....توهین به یه شخص یا عنوان یا شی هیچ ابرو احترمی برام ادمی نداره تازه باعث میشه بیشتر هم در نظر دیگران منفور و بی فکر به نظر بیایم والا به پیر به پیغمبر تعصب داشتن در مورد یه سری چیزای زود گذر و سطحی و بی ارزش هیچ سودی نداره........حالا باز هی بگید این عنوان بازی بهتره ، ایکس باکس عالیه ، فقط سونی، فقط پیسی..... تا اخرش ببینیم چیزی عایدمون میشه یا نه.

آخرین ویرایش:
عجیب پیشگویی من سر 3 سوت درست در اومد...... :d خب مشکل چیه؟؟؟ این بازی بر فرض هم اصلا بدون گرافیک ، اشغال و افتضاحه نسخه کنسولیش...به شما ارتباطی داره؟؟؟؟ شما میتونی بری از همون نسخه پیسی لذت ببری ما هم به همین کاغذ مقوا یا اصلا پاپیروس بسنده میکنیم.....یا نکنه شما پیامبر نو ظهور صنعت گیم و ما رو به گرافیکهای متعالی نوید میدی؟؟؟ ها؟؟!!! یه خرده عقل و منطقتون رو به کار بندازید بابا.....توهین به یه شخص یا عنوان یا شی هیچ ابرو احترمی برام ادمی نداره تازه باعث میشه بقیه بیشتر هم در نظر دیگران منفور و بی فکر به نظر بیایم والا به پیر به پیغمبر تعصب داشتن در مورد یه سری چیزای زود گذر و سطحی و بی ارزش هیچ سودی نداره والا........حالا باز هی بگید این عنوان بازی بهتره ، ایکس باکس عالیه ، فقط سونی، فقط پیسی..... تا اخرش ببینیم چیزی عایدمون میشه یا نه.

معمولا بخوان تاریخچه صنعت گیم یا پیشرفتش در طول مثلا 10 یا 20 سال مقایسه کنن!
فکر می کنی با چه معیاری پیشرفت صنعت گیم را اندازه می گیرن؟؟؟
خب معیار زیادی هستن اما یکی از مهم ترینش گرافیک بازی ها هستش!
ارزش عناصر دیگه بازی مثل داستان و گیم پلی غیر قابل انکاره اما به نظر من گرافیک یک بازی اگر خیلی خوب باشه سر زبان می افته و باعث شگفتی گیمر ها میشه!
به نظر من همین بتلفیلد3زنگ خطر برای سازندگان کنسول های 360و PS3هستش!
بیشتر ادامه نمی دم چون نمی خوام اینجا باعث بحث و دعوا سر حقیقت های واضح بشه!

یه چیز کاملا خنده داره این موضوع کسایی که ادعا اینو دارن Witcher 2 رو 360 میتونه تنظیمات Medium رو PC بگیره اول برین رو PC بازی کنین بعد بیان اینجا مزه بریزن! جو گیری هم حدی داره!

عجیب پیشگویی من سر 3 سوت درست در اومد...... :d خب مشکل چیه؟؟؟ این بازی بر فرض هم اصلا بدون گرافیک ، اشغال و افتضاحه نسخه کنسولیش...به شما ارتباطی داره؟؟؟؟ شما میتونی بری از همون نسخه پیسی لذت ببری ما هم به همین کاغذ مقوا یا اصلا پاپیروس بسنده میکنیم.....یا نکنه شما پیامبر نو ظهور صنعت گیم و ما رو به گرافیکهای متعالی نوید میدی؟؟؟ ها؟؟!!! یه خرده عقل و منطقتون رو به کار بندازید بابا.....توهین به یه شخص یا عنوان یا شی هیچ ابرو احترمی برام ادمی نداره تازه باعث میشه بیشتر هم در نظر دیگران منفور و بی فکر به نظر بیایم والا به پیر به پیغمبر تعصب داشتن در مورد یه سری چیزای زود گذر و سطحی و بی ارزش هیچ سودی نداره........حالا باز هی بگید این عنوان بازی بهتره ، ایکس باکس عالیه ، فقط سونی، فقط پیسی..... تا اخرش ببینیم چیزی عایدمون میشه یا نه.

محض اطلاعت بگم من راجب هرچیزی که صلاح بدونم و در مورد این یکی که داره مولتی پلتفرم میشه یعنی ی نسخه کنسولی هم داره ازش منتشر میشه نظرم رو میدم و 100% ارتباط پیدا میکنه .بعد هم پیامبر نوظهور شما همون ماکرو هستش با اون قوطی معجزه گرش که ی سری بت پرست هم پیدا کرده .و شما رو به هیچ چیزی به گفته شما نوید نمیده بلکه شما رو محدود کرده به همون جعبه مقدساتتون .کی به شما توهین کرده ؟ ادبیات شما در حد این تاپیک و نظر شخصی نیست . اعتقاد داشتن و fan بودن برای چیزی و انتقاد کردن از چیز دیگه منفوریت نمیاره . حرفی که الان و امروز دارم میزنم همون حرف 3 -4 سال گذشته هستش حتی قبل از اینکه کاربر این سایت باشم .
من میگم فقط pc . تا آخرش تا آخرین لحظه ای که ی کنسول تازه متولد بشه که صنعت گیم فعلی رو که بدبختانه به دست کنسول داره نابود میشه ی تکانی بده و از این اوضاع خارج بشه. تا اینکه تا یک بازی انحصاری برای pc میاد برای اون هم متولد بشه که به این بحث ها کشیده نشه. تا ی عنوان برای اون کنسول میاد و قراره pc بشه ما هم خوشحال بشیم که هم میشه مقایسه نزدیک کرد هم چیزی ازش کم و زیاد نخواهد شد و پورت افتضاحی در کار نخواهد بود .
PC FOREVER

جدا تو این چندسالی که کنسولها منتشر شدن پیشرفت گرافیکی بازیها واقعا افتضاح و کند بوده

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or