The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
به چه رویی اون کنسول عقب افتاده بی شعور می خواد همچین شاهکاری رو اجرا کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتما تماما کاغذ خواهد شد
در اين پست تماما آثار سوختگي رو ميتونيد ببينيد .
واقعا موندم چرا انقد فشار داره براي بعضي ها :)

من که تا اون موقع طاقت نمی یارم :d تا همین الانشم زیاد طاقت اووردم بعد از امتحانا میرم می خرم با PC می زنم تو رگ !!:d

منكه از نسخه اولش زياد خوشم نيومد.

حالا نمي دونم اين يكي چطوره.

به هر حال خوشحالم چون يك بازي به آرشيو بازيهاي 360 اضافه شد.چه من بازي كنم چه نه.

فكر كنم رسما الان فقط Total War مونده.دوستان PC فن از الان برن بچسبن به SEGA تا اينم از دست ندن.

قبل از هر چیزی من همین الان ابراز شرمندگی میکنم بابت آف تاپیک ، ولی بعضی از پست ها رو نمیشه بی پاسخ گذاشت. حتی به قیمت بن شدن.

ببین رفیق گل ، PC زندست تا زمانی که عناوینی همچون WOW , Starcraft داره ، تازه سگ بازی مثل Stronghold هم شرف داره به این بازیها که دیگه کنسولیزه شد رفت. ;)

اگه بحثی هم هست تو پروفایلم بی صبرانه منتظرتونم.

با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
بسیار عالی.منتظرشیم تا بترکونه.فقط اون بخشی که گفته با گرافیکش با PC یکیه.منظورش اینه که گرافیکش در بالاترین سطحه X360 قرار داره یا مثله قویترین سیستم PC هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بسیار عالی.منتظرشیم تا بترکونه.فقط اون بخشی که گفته با گرافیکش با PC یکیه.منظورش اینه که گرافیکش در بالاترین سطحه X360 قرار داره یا مثله قویترین سیستم PC هستش؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونی که قرمز کردم .

قبل از هر چیزی من همین الان ابراز شرمندگی میکنم بابت آف تاپیک ، ولی بعضی از پست ها رو نمیشه بی پاسخ گذاشت. حتی به قیمت بن شدن.

ببین رفیق گل ، PC زندست تا زمانی که عناوینی همچون WOW , Starcraft داره ، تازه سگ بازی مثل Stronghold هم شرف داره به این بازیها که دیگه کنسولیزه شد رفت. ;)

اگه بحثی هم هست تو پروفایلم بی صبرانه منتظرتونم.
قرار نشد که جوک بگیم دیگه
براحتی و با قرار دادن یک کیبرد و موس در کنسولای نسل بعد میتونن عطا و لقای PC رو بهم بچسبونن!کلا حرفا غیر منطقیه ،اونم خیلی زیاد!;)(این رو با توجه به فلسفه خودتون گفتم!)

آخه چرا؟:((
اين عنوان نبايد كنسولى ميشد حالا اين نسخه رو ساختن تموم شد ولى اگه نسخه ى ديگه اى از اين بازى در كار باشه كه احتمالا هست به خاطر كنسولى شدنش از كيفيت ساختش كاسته ميشه اين كنسولها هم كه مثل يه مانع بزرگ سر راه كيفيت بازى ها وايستادن قدرت واقعى pc رو بايد تو battlefield3 ديد حتى crysis 2 ميتونست خيلى بهتر باشه اما چون crytek تمركزش رو گذاشت رو كنسول شد اين.(الان ميخايد من رو بزنيد،نه؟)
اقا با این تعصب بیجا مخالم هستم که نباید کنسولی بشه بازی را ما نساختیم که بخواهیم براش تصمیم بگیریم خوب همه دوست داران از این بازی باید لذت ببرند
هر کی دوست داشته باشه میره رو pcمیزنه هرکی هم دوست داشته باشه میره رو کنسول میزنه
تعصبی وجود نداره مشکل اینجاست که کنسولها روی کیفیت بازی های pc هم تاثیر میگذارن وگرنه اگه کنسولها پیشرفت کنن و مانعی برای کیفیت نباشن که مشکلی نیست ماهم که بخیل نیستیم.

آخرین ویرایش:
اقا با این تعصب بیجا مخالم هستم که نباید کنسولی بشه بازی را ما نساختیم که بخواهیم براش تصمیم بگیریم خوب همه دوست داران از این بازی باید لذت ببرند
هر کی دوست داشته باشه میره رو pcمیزنه هرکی هم دوست داشته باشه میره رو کنسول میزنه

به نظر من کار خوبی کرده.من دوست دارم که عناوین خوب pc روی کنسول ها هم بیاد اما به شرطی که بازی های خوب کنسول هم روی pc بیاد که این هرگز اتفاق نمیفته.

آخه چرا؟:((
اين عنوان نبايد كنسولى ميشد حالا اين نسخه رو ساختن تموم شد ولى اگه نسخه ى ديگه اى از اين بازى در كار باشه كه احتمالا هست به خاطر كنسولى شدنش از كيفيت ساختش كاسته ميشه اين كنسولها هم كه مثل يه مانع بزرگ سر راه كيفيت بازى ها وايستادن قدرت واقعى pc رو بايد تو battlefield3 ديد حتى crysis 2 ميتونست خيلى بهتر باشه اما چون crytek تمركزش رو گذاشت رو كنسول شد اين.(الان ميخايد من رو بزنيد،نه؟)
تایید ! این دستگاهای مسخره که متاسفانه خودمم ازشون استفاده میکنم دارن دنیای بازی رو خراب میکنن ! کرایسیس2 اگه برا PC انحصاری بود مسلما کیفیتی عرضه میکرد که تا 5 ساله دیگه همه ی بازیا دنبالش راه برن اما به خاطر رم بالای کنسولا (مخصوصا xbox با 256 mb رم) و GPU ضعیفشون باعث شد تا جایی که میشه بازی افت پیدا کنه ...
عاقبت Witcher هم بهتر از Crysis کنسولی نخواهد بود ...

تایید ! این دستگاهای مسخره که متاسفانه خودمم ازشون استفاده میکنم دارن دنیای بازی رو خراب میکنن ! کرایسیس2 اگه برا PC انحصاری بود مسلما کیفیتی عرضه میکرد که تا 5 ساله دیگه همه ی بازیا دنبالش راه برن اما به خاطر رم بالای کنسولا (مخصوصا xbox با 256 mb رم) و GPU ضعیفشون باعث شد تا جایی که میشه بازی افت پیدا کنه ...
عاقبت Witcher هم بهتر از Crysis کنسولی نخواهد بود ...
اگه اینطوری که شما میگید بود هر هفته باید یه کارت قوی تر میخریدی!باید خدا رو شکر کرد که این کنسولا هستن تا مردم بی پول هر هفته مجبور نشن برای خرید بازی مورد نطرشون یک سیستم هم همراخش بخرن!یکم معقولانه تر حرف بزنین!وا... همون Crysis1 که سال 2007 اومد،5% بچه های سایت هم نتونستن با یک گرافیک high بازیش کنن!چه برسه به درجه های بالاترش!

همون 256 مگ رمی که میگی و هیچ اطلاعی ازش نداری MB 512 of GDDR3 RAM clocked at 700 MHz
هست .همین رم crysis 2 رو اجرا کرد! Rage و Gears of war 3 رو هم که میبینی اجرا کرد و میکنه و امثال اینها!
حتی کلی بازی open world رو بدون لودینگ اجرا کرده!+کلی بازی دیگه

نمیدونم چرا همه چیز رو باید تشریحش کنیم تا شاید اگر بخواهند قبول کنند که معماری کنسول با PC فرق میکنه!

کرایسی کنسولی که خیلی خوب بود،منم خوشحال میشیم witcher 2 همونطور و حتی بهتر هم بشه:x

• Like
Reactions: TCSCELL
قرار نشد که جوک بگیم دیگه
براحتی و با قرار دادن یک کیبرد و موس در کنسولای نسل بعد میتونن عطا و لقای PC رو بهم بچسبونن!کلا حرفا غیر منطقیه ،اونم خیلی زیاد!;)(این رو با توجه به فلسفه خودتون گفتم!)
داداش اون وقت کیبرد رو میدی رفیقت برات نگه داره رو هوا تا شما هم بازی کنی؟
موس هم لابد روی میز وسط حال می زاری و همون جا هم ناهار رو میزنی تو رگ:d؟

فكر كنم رسما الان فقط Total War مونده.دوستان PC فن از الان برن بچسبن به SEGA تا اينم از دست ندن.
داداش سگا بازیهاش میرزه به 100 تا بازی الان 360 و ps3 :)

• Like
Reactions: sheypooorchi
اگه اینطوری که شما میگید بود هر هفته باید یه کارت قوی تر میخریدی!باید خدا رو شکر کرد که این کنسولا هستن تا مردم بی پول هر هفته مجبور نشن برای خرید بازی مورد نطرشون یک سیستم هم همراخش بخرن!یکم معقولانه تر حرف بزنین!وا... همون Crysis1 که سال 2007 اومد،5% بچه های سایت هم نتونستن با یک گرافیک high بازیش کنن!چه برسه به درجه های بالاترش!

همون 256 مگ رمی که میگی و هیچ اطلاعی ازش نداری MB 512 of GDDR3 RAM clocked at 700 MHz
هست .همین رم crysis 2 رو اجرا کرد! Rage و Gears of war 3 رو هم که میبینی اجرا کرد و میکنه و امثال اینها!
حتی کلی بازی open world رو بدون لودینگ اجرا کرده!+کلی بازی دیگه

نمیدونم چرا همه چیز رو باید تشریحش کنیم تا شاید اگر بخواهند قبول کنند که معماری کنسول با PC فرق میکنه!

کرایسی کنسولی که خیلی خوب بود،منم خوشحال میشیم witcher 2 همونطور و حتی بهتر هم بشه:x

درسته ram کنسول ها با معماریی کارمیکنه که قدرتش با 3gig رم pc برابره.
البته همه چیز بستگی به این داره که ما بخایم کیفیت رو فدای هزینه ی کمتر کنیم یا برعکس.

اقا تاپیک کلا منحرف شدددددددددددددددددددد!!!!!!
قفل شه همه راحت بشن دیگه

آخرین ویرایش:
داداش اون وقت کیبرد رو میدی رفیقت برات نگه داره رو هوا تا شما هم بازی کنی؟
موس هم لابد روی میز وسط حال می زاری و همون جا هم ناهار رو میزنی تو رگ:d؟

:)

اگه شما اینطوری با PC تون بازی میکنید خوب که هیچ!ولی اونقدرا هم قضیه چیپیده نیست!
خیلیها کنسولشون بقل PC و مانیتورشونه!من خودم 2 تا دارم یکیشون با مانیتور کار میکنه!
بعدشم خرید یک میز بصرفه تر از هزینه ی 1تا 1.5 میلیون برای کیس هست!

باز هم گفتم ،من اون حرف رو با توجه به استدلال(جوک)اون پست که quote گفتم ،کردم گفتم!
درسته ram کنسول ها با معماریی کارمیکنه که قدرتش با 3gig رم pc برابره.
البته همه چیز بستگی به این داره که ما بخایم کیفیت رو فدای هزینه ی کمتر کنیم یا برعکس.
کیفیت فدای هزینه ی کمتر یعنی چی؟:-/

درسته اگر اونجوری باشه باید قید tv 32 به بالا رو بزنید
میزنیم،
24 اینچ هم کافیه.

پ.ن:بحث ها برای من حد اقل هیچ باری نداره که بخوام ادامه بدم. خیلی منحرف شده.

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or