The Witcher 2 برای XBOX 360

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Behrooz

کاربر سایت
The Witcher 2 برای XBOX 360 رسما تایید شد

cdprojektlogo.jpg

امروز دو تا از فروشگاه های لهستانی (Gram.pl و Ultima) بازی The Witcher 2:Assassins of Kings را به لیست خود برای عرضه بر روی XBOX 360 اضافه کردند.
Gram.pl کاور بازی را نیز به نمایش گذاشته است.
هر دوی فروشگاه ها تاریخ عرضه را 15 نوامبر اعلام کردند.

یک ماه پیش نیز بخش رده بندی سنی آمریکا ESRB خبر از آمدن The Witcher 2 برای XBOX 360 داد.
Eurogamer
thatvideogameblog
==============================
با پایان یافتن کنفرانس CD Projeckt RED رسما اعلام شد که بازی برای XBOX 360 در انتهای سال عرضه خواهد شد و آن ها همچنین گفتند که نسخه ی 360 بازی دارای کیفیت یکسان با نسخه ی PC خواهد بود.
همچنین CD Projeckt RED اعلام کرد که بازی در E3 نمایش داده خواهد داشت و ظاهرا قابل بازی نیز خواهد بود.
==============================
تیزر بازی نسخه ی 360
GameTrailers.com

آخرین ویرایش:
میدونید چی خوشم میاد؟ اینکه اگر کرایسیس 1 رو کنسول هم میومد علاوه بر گرافیک،گیم پلی انقلابی هم میداشت! ولی الان که فقط رو PC ـه کلش گرافیک بود و بس.عجب!
کافر همه را به کیش خود پندارد .
چیزی که آشغال و فاجعه باشه ، خوب آشغال و فاجعه هست . توفیری نمیکنه رو چه پلتفرمی بیاد ، لا اقل برای من اینطوریه . حالا اگه معیار شما برای خوب یا بد بودن یه بازی پلتفرم اون هست این یه بحث دیگه ایه .

• Like
Reactions: Miesam
دوستان بطور کلی و همه رو میگم اگه نمیتونید محترمانه پست بدید اصلا پست ندید چون با این لحن که بعضی ها در پیش گرفتین از این به بعد درجا بن میکنم. سابقه عزیزان هم که معلومه. این از بحث توهین ها و تحقیرها.

در مورد تایید یک بازی RPG برای 360 برام خیلی جالبه کسانی که حتی یک پست هم در تاپیک rpg ندارن اینطور تو سر کله هم میزنن. نمیدونم شما ها که فاکتور گرافیک براتون اولویت اول در یک بازی RPG ـه در اینده که دیابلو بیاد قراره چطوری اینو بازی کنید.
عزیزان اول ببینید اصلا ویچر باز هستید بعد خوشحالی یا ناراحتیتون از تایید کنسولیش رو نشون بدید. بجرات میتونم بگم بیشتر دوستانی ( نه همه ) که اینجا پست میدن کل مشکلشون فقط کلمه تایید یا عدم تایید برای کنسول ـه نه اینکه بگیم RPG باز هستن یا قراره در اینده بشن. رو این بازی هم اینقدر سرو دست نشکونید. کسانی RPG باز هستن و پول خرید سیستم چند میلیونی رو ندارن (مثل من) مسلما از اومدن بازی استقبال میکنند. اونهایی هم RPG باز هستن و در عین حال سیستم میلیونی دارن ممکنه بخاطر کنسولیزه شدن و خراب شدن احتمالی بازی نگران بشن. بقیه بحث ها کاملا پوچ و بی معنی ـه. هیچ RPG بازی رو پیدا نمیکنید که گرافیک براش اولویت خیلی مهمی باشه همین تاپیک RPG هم شاهدی ـه بر این ادعا.
اونهایی که میگن فلان افکت گرافیکی اجرا نشه جواب یک RPG باز اینه میخوام صد سال دیگه هم اجرا نشه ولی خود بازی خراب نشه.
خداراشکر بلاخره یکی این پست داد
فکر نکنم دیگه بحثی باقی مانده باشه
ولی خدایش سر یک بازی اصلا خوب نیست به هم دیگه توهین بشه و با این لحن با هم برخورد کنید اون هم تو یک محفل دوستانه

• Like
Reactions: kayne
من واقعا هنوز موندم سن کسایی که میان این جا صحبت میکنن چند ساله اصلا قصد توهین ندارم آخه این چه معیار و سنجشی هستش که بین کنسول ها وpc انجام میدین ............

شما هم بشین و ببین کنسولت تو LOW ترین حالت ممکن که تصورش رو هم نمی کنی چند فریم از این بازی میگیره و کیفیت بازی چقدر پایین میاد و مضحکه میشه .
من و امثال من ادعایی نداریم . بازی رو روی MAX تموم کردیم . ببینم شما روی DOUBLE LOW چه میکنید .
شما هم با چند تا کلیک ساده Xfire من رو چک کن، بعد از اینجور فخر فروشی های کودکانه انجام بده. من واقعا نمی دونم این دیگه چه حرکات مسخره ای هستش! چرا اینقدر حافظه ها داغون شدن؟ حالا خوبه یکی از بهترین بازی های PC ـیی که تو چند سال گذشته تونستن انجام بدن PC Gamer ها از صدقه سری X360 هستش که Mass Effect رو معرفی کرد! هر جوری هم حساب کنی The Witcher 2 از Mass Effect 2 بزرگتر که نیست. هست؟

نکته ی بعدی اینه که The Witcher 2 روی PC واقعا یه بازی ناپایدار هستش. من کسایی رو دیدم که با سیستم های چند میلیونی هم با اجرای روون بازی مشکل دارن. مشکل با کارت های ATI و یا حتی مشکل بزرگ بازی با NVIDIA 3D Vision و هزار تا مشکل دیگه باعث شده حتی خود CD Projekt هم توی کنفرانس دیشبش بخش زیادی از کنفرانس رو به معرفی پچ 1.2 بازی اختصاص بده و ایراداتی که با این پچ برطرف میشن رو لیست کنه! خوب یا بد بودن گرافیک یک بازی فقط به جلوه های تصویری و فلان افکت بستگی نداره، پرفورمنس شاید اهمیتش از جلوه های تصویری هم بیشتر باشه تو یه بازی RPG.

نکته ی بعدی هم اینه که دوستان زیاد دور بر ندارید. تریلر آخر گیرز 3 رو دیدین؟ صحنه های in-game آنچارتد 3 رو چی؟ این همون گلوگاهی هستش که ازش حرف می زنین؟ جوری حرف می زنید که انگار کنسول تا به حال بازی با گرافیک در حد The witcher 2 به خودش ندیده که خب باید بگم اگه همچین فکری می کنید توهم زده هستید.

از تمام این بحث ها هم بگذریم می رسیم به حرفی که تو پست 103 مطرح شد! آخه جدا کدوم RPG بازی تو دنیا می تونید گیر بیارید که مثلا به خاطر UberSampling یه بازی RPG رو بازی کنه؟ ملت هنوز دارن دیابلو 2 رو با اون گرافیک بازی می کنن و به هیچ بازی نسل جدید دیگه ای ترجیح نمی دن! RPG بازی های واقعی واسشون مهم نیست فلان بازی x فریم هستش یا x تا چند ضلعی داره شخصیت هاش، پس شمایی که داری حرف از RPG می زنی و از یه طرف دیگه 400 تا پست پشت سر هم تو همین تاپیک دادی در مورد گرافیک، بیشتر از این خودت رو تابلو نکن. بگو دوست نداشتم یه انحصاری PC بیاد روی کنسول ها و الان ناراحتم، خلاص.

هیچ وقت یادم نمیره وقتی بازی driver 3 اومده بود اون زمان کارت من 6800 بود بازی افت فرم عجیبی داشت 6800 آخرین کارت گرافیک اون زمان بود آیا بازی که تو بالاترین تنظیما ت افت فرم داشت گرافیکش غول بود و شاخ بود و فلان منظور من از این پست اینه که بهینه کردن یک بازی با یک سخت افزار ثابت خیلی راحت تر از بهینه کردن با چندین سخت افزار باشه البته من قبلنا انقدر پست میدادم درباره بحث کنسول و pc و مدیر انجمن سخت افزار یه سایت مرحوم بودم ولی بازم فایده ندار به قول معروف نرود میخ آهنین در سنگ حالا هی بزنید تو سرو کله همدیگه با نظرات کامل و جامع خودتون الان 10 صفحه پست بزارم بازم فایده ای نداره

• Like
Reactions: Miesam
کافر همه را به کیش خود پندارد .
چیزی که آشغال و فاجعه باشه ، خوب آشغال و فاجعه هست . توفیری نمیکنه رو چه پلتفرمی بیاد ، لا اقل برای من اینطوریه . حالا اگه معیار شما برای خوب یا بد بودن یه بازی پلتفرم اون هست این یه بحث دیگه ایه .
کاری به بحث های دیگه ندارم ولی منظورت از اشغال و فاجعه، crysis بود؟ یه بازی با metascore 9.1 حالا شد اشغال و فاجعه؟
یه چی میگی که منم یه چی بگم هر تا دومونو بن کنن خلاص:dتوهم هم حدی داره دیگه..:d:|

QUOTE=spiderferi;1431084]WTF !
میثم این 70% هم بخاطر این ِ که از اول هدفشون رو تعیین می کنن که رو کنسول ها قابل اجرا باشه :biggrin1: و گرنه Crysis 1 رو میتونستن اجرا کنن با همون کیفیت تکسچر . تو 2 تکسچر ها کیفیتشون نصف شده بود . [/QUOTE]
این درسته ولی خب آخه بلاخره سخت افزار کنسول بازی سازی و بهینه کردن خیلی راحت تر هست تا PC، میتونی از 100 درصد توان یه کنسول استفاده کنی ولی از یه PC میتونی!؟

این دوستمون هم همچین زد تو سر 360 که تقریبا نیست و نابود شد :دی.

کاری به بحث های دیگه ندارم ولی منظورت از اشغال و فاجعه، crysis بود؟ یه بازی با metascore 9.1 حالا شد اشغال و فاجعه؟
یه چی میگی که منم یه چی بگم هر تا دومونو بن کنن خلاص:dتوهم هم حدی داره دیگه..:d:|
نه:|من به کرایسیس این دو کلمه رو نسبت ندادم و کلی گویی کردم .
هرچند به صورت جزئی هم از کرایسیس 1 خوشم نمیاد . شیرین میزد :دی

واقعا بعضی از دوستان به درک درستی از سخت افزار کنسول نرسیدن و فکر می کنن می تونن با 2 دو تا کردنـه این که فلان افکت گرافیکی اجرا میشه یا نه از همین الآن بازی ای که هنوز گیم پلی ای نمایش نداشته رو کنسول رو در حد مهندسین Digital Foundry آنالیز کنن !

برای روشن شدن دوستان فکر کنم همین یه مثال کافی باشه !

در سال 2007 اگه نقد جف گرستمان ـه افسانه ای و زنده یاد یادتون مونده باشه اولین و بارزترین نکته ی منفیه ی نسخه ی PC ـه Geow سیستم فضایی برای روون اجرا کردن بازی بود {30 فریم که استاندارد ـه نسله وگرنه 60 تا پیش کش} که 360 که تقریبا اون موقع اوایل نسل محسوب می شد در مقابلش آتاری ای بیش نبود ولی الآن همون کنسول با همون سخت افزار داره بازی ای رو اجرا می کنه که تفاوتش با High End ـه Geow در حد یه نسله (Geow3) پس به عبارتی سخت افزار 360 باید از اون سخت افزار فضایی یه نسل جلوتر باشه دیگه(بر حسب منطق این دوستان )ولی قضیه یه چیز دیگست و اون بر می گرده به بحث بهینه سازی انجین و استفاده ی حداکثری از سخت افزار محدود کنسول .

این جاست که وقتی نمایش گیم پلی از Geow3 می بینیم تیکه کلام دوستان PC باز اینه که{برای PC نمی یاد؟ خاک تو سرت اپیک!) یا نمایش انجین جدید Lionhead باعث میشه از ته دل آه بکشن یا تا جایی که مقدوره از ورود به تاپیک FM4 دوری میکنن یا خداخدا میکنن Kingdoms تا ابد الزمان Codename باقی بمونه و دیگه AW 2 و new Halo که...!

یا حتی وقتی اساتید ـه مسلم صنعت Game یعنی جان کارمک و کن لیواین از ادامه ی این نسل ابراز خرسندی میکنن یا خود کارمک نسخه ی 360 رو فراتر می دونه از اون چیزی که شخص خودش انتظار داشت اون وقت این دوستمون { Double Low} حرف اساتید ـو نادیده گرفته و همین جور ول می ده .حالا فرض بر اینکه یکی مثل من که اطلاعاتش ناچیز باشه از صنعت Game و مقوله ی سخت افزار حرف DL براش سندیت داره یا اساتید ؟:-/

از دوستان چند میلیونی تقاضا دارم عاجزانه اینو تو کلشون فرو کنن سنگینیه یه بازی {witcher 2} به هیچ وجه دالّ ـه بر برتر بودنش نیست بلکه نیاز داره به بهینه سازی رو سخت افزار محدود کنسولا که از عنوان تاپیک بر میآد سازنده های این غول ـه RPG بهترین تصمیمو گرفتن !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne and Dreadlord
دوستان بطور کلی و همه رو میگم اگه نمیتونید محترمانه پست بدید اصلا پست ندید چون با این لحن که بعضی ها در پیش گرفتین از این به بعد درجا بن میکنم. سابقه عزیزان هم که معلومه. این از بحث توهین ها و تحقیرها.

در مورد تایید یک بازی RPG برای 360 برام خیلی جالبه کسانی که حتی یک پست هم در تاپیک rpg ندارن اینطور تو سر کله هم میزنن. نمیدونم شما ها که فاکتور گرافیک براتون اولویت اول در یک بازی RPG ـه در اینده که دیابلو بیاد قراره چطوری اینو بازی کنید.
عزیزان اول ببینید اصلا ویچر باز هستید بعد خوشحالی یا ناراحتیتون از تایید کنسولیش رو نشون بدید. بجرات میتونم بگم بیشتر دوستانی ( نه همه ) که اینجا پست میدن کل مشکلشون فقط کلمه تایید یا عدم تایید برای کنسول ـه نه اینکه بگیم RPG باز هستن یا قراره در اینده بشن. رو این بازی هم اینقدر سرو دست نشکونید. کسانی RPG باز هستن و پول خرید سیستم چند میلیونی رو ندارن (مثل من) مسلما از اومدن بازی استقبال میکنند. اونهایی هم RPG باز هستن و در عین حال سیستم میلیونی دارن ممکنه بخاطر کنسولیزه شدن و خراب شدن احتمالی بازی نگران بشن. بقیه بحث ها کاملا پوچ و بی معنی ـه. هیچ RPG بازی رو پیدا نمیکنید که گرافیک براش اولویت خیلی مهمی باشه همین تاپیک RPG هم شاهدی ـه بر این ادعا.
اونهایی که میگن فلان افکت گرافیکی اجرا نشه جواب یک RPG باز اینه میخوام صد سال دیگه هم اجرا نشه ولی خود بازی خراب نشه.

کوروش
شما فقط نگاه کن ببین چند نفر فقط و فقط پست های من رو نقل قول کردن فحش دادن توهین کردن . در صورتی که اصلایک بازی RPG رو هم حتی شروع نکردن چه برسه تمومش کنن. من ویچر 2 رو 4 روزه تموم کردم . امثال RPG های خیلی سنگین تر مثل DA و DIVINITY 1,2 و ..... . من 2 تا لینک میزارم از تو همین سایت یکیش برای اون کاربری که من رو دروغ گو خطاب کرد و گفت لاف میزنم و این حرفا و لینک دیگه برای وقتی بازی روی کنسول منتشر شد تا بتونید تفاوت اساسی رو متوجه بشید بازم قابل توجه اساتید محترم و کارشناسان کنسول .
مسئله همینی هست که شما اشاره کردید . هرکسی با توجه به آپشن هایی که تو زندگی شخصیش داره میره دنبال چیزی که بهش علاقه داره و در دسترسش قرار داره .
این بحث برای من تموم شدست و تا بعد از انتشار بازی هیچ پستی اینجا نخواهم داد و از شما خواهش م یکنم پست هایی که کلمات زننده و توهین آمیزنسبت به افراد دارن پاک کنید .متاسفانه بعضی ها این سایت رو با حریم خانوادگی شون اشتباه گرفتن .
مرسی .

آخرین ویرایش:
به چه رویی اون کنسول عقب افتاده بی شعور می خواد همچین شاهکاری رو اجرا کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!!
حتما تماما کاغذ خواهد شد :))
دیگه witcher 2 که از crysis 2 گرافیک بهتری نداره که کنسول xbox 360 نتونه اجراش
کنه .یادمه زمانی که crysis 2برای کنسولها تایید شد همه توی همین فروم های bazicenter میگفتند که 2 crysis روی کنسولها نهایتا با تنظیمات low اجرا میشه اما در عمل دیدیم که تفاوت اندکی با نسخه pc داشتند بعدشم خود شرکت سازنده گفته نسخه 360 با pc فرقی نمیکنه.

@ شیپورچی :
خیلی واسم عجیبه ! واقعا عجیبه که شما چطور میتونی این چهره حق به جانبی رو به خدت بگیری وقتی همچین ادبیاتی رو بکار میبری :
به چه رویی اون کنسول عقب افتاده بی شعور می خواد همچین شاهکاری رو اجرا کنه!!!!!!!!!

واقعا وقتی پست های بعضی ها رو آدم میبینه شک میکنه به سنشون!
من خودم PCGamer هستم طبیعتا هم ناراحت هستم Witcher 2 کنسولی شد ولی دیگه شد حالا تا 10 روز دیگه پست های هم نقل قول کنید و به هم بی احترامی نتیجش چه میشه؟! بن شدن یه سری و قفل شدن تاپیک.
100% گرافیک خیلی تفاوت داره رو 360 کسی که رو PC بازی کرده باشه میفهمه با چی طرف هست گیم پلی بازی هم پیچیدگی خودشو داره که اونم احتمالا ساده تر میشه و همه اینا میتونه به یه بازی RPG خوب که رو PC تک بود لطمه بزنه! نمونه بارز تو گیم پلی میشه تو Dragon Age II دید که خود کارگردان بازی گفته بود برا کنسولی ها بازی ساده شده!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or