The Walking Dead | Xbox 360

آقا كمك كنيد

من ايپزود 1 رو تموم كردم ، رفتم توي منوي بازي ، از قسمتي كه ايپزود ها رو انتخاب مي كنند ، ايپزود 2 رو انتخاب كردم ، ايپزود 1 شروع شد :((

چيكار كنم ؟ مشكلش چيه ؟ :((

آقا كمك كنيد

من ايپزود 1 رو تموم كردم ، رفتم توي منوي بازي ، از قسمتي كه ايپزود ها رو انتخاب مي كنند ، ايپزود 2 رو انتخاب كردم ، ايپزود 1 شروع شد :((

چيكار كنم ؟ مشكلش چيه ؟ :((

دوباره امتحان کن

این سری احتمالا حل بشه

هلپ مي پليز =((:((

---------- نوشته در 02:27 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:30 PM ارسال شده بود ----------

كمك كنيد ناموسا
یکی از دوستان دیروز همین مشکل رو داشت، با یک پروفایل دیگه بازی رو اجرا کرد گویا موفق شد، شما هم بایه پروفایل دیگه بازی کن شاید شد.

دو سوال
1-لی چرا رفته بود زندان؟؟
2-تو شروع قسمت 2 لی با یه پسره داشت تو جنگل قدم میزد(همون پسره که آخر فصل دو پاشو قطع کردن برای شام)،پسره چطوری به گروه اضافه شد؟؟؟چیزی نشون نداد که؟هوم؟؟

سلام

بچه ها اگه از نسخه برنر مکس این بازی استفاده کنید اصلا افت فریم ندارید .
من نسخه معمولی بازی رو خریدم خیلی افت فریم و هنگ داشتم اما الان نسخه برنر مکس رو خریدم هیچ مشکلی ندارم

سلام

بچه ها اگه از نسخه برنر مکس این بازی استفاده کنید اصلا افت فریم ندارید .
من نسخه معمولی بازی رو خریدم خیلی افت فریم و هنگ داشتم اما الان نسخه برنر مکس رو خریدم هیچ مشکلی ندارم
این بازی xgd 2 هست و اصلا نسخه برنر مکس نداره

دو سوال
2-تو شروع قسمت 2 لی با یه پسره داشت تو جنگل قدم میزد(همون پسره که آخر فصل دو پاشو قطع کردن برای شام)،پسره چطوری به گروه اضافه شد؟؟؟چیزی نشون نداد که؟هوم؟؟
1.یه نفری رو کشته بود .

دو سوال
1.زنش با یک مرد دیگه رابطه داشته که سناتور هم بوده لی میره اونو میکشه...
2.اون پسره داشته از پایگاه اینا رد میشده غذا هم به اندازه 5-6 ماه داشته برای همشون
بخاطر همین هم اینا اجازه میدن بیاد تو گروهشون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or